چه طور می شه یوهاستینگ رو به whmcs وصل کرد؟
نوشته اصلی توسط navidnm12 چه طور می شه یوهاستینگ رو به whmcs وصل کرد؟ سوال خوبی هست منم دنبال جواب این سوال میگردم دوستان لطفا راهنمایی کنید
نوشته اصلی توسط html5fa سوال خوبی هست منم دنبال جواب این سوال میگردم دوستان لطفا راهنمایی کنید دوستان فکر نکنم بشه من خیلی امتحان کردم نشد
نوشته اصلی توسط navidnm12 چه طور می شه یوهاستینگ رو به whmcs وصل کرد؟ سلام نه امکان متصل کردنش به whmcs وجود نداره ، مگر این که خود یو هاستینگ امکانش رو فراهم کنه.
::: شهاب هاست ارائه دهنده خدمات میزبانی وب ، نمایندگی میزبانی وب ( مستر ، الفا ، سوپر آلفا ) و سرور مجازی :::
نوشته اصلی توسط shahabhost سلام نه امکان متصل کردنش به whmcs وجود نداره ، مگر این که خود یو هاستینگ امکانش رو فراهم کنه. اگه منظور دوستان اینه که رو هاستش whmcs نصب کرد اگه لایسنس اختصاصی دارین میشه چرا نشه ؟ اگه منظورتون چیز دیگه ایی بگین من هم متوجه بشم
shahabhost
نوشته اصلی توسط nimajoon اگه منظور دوستان اینه که رو هاستش whmcs نصب کرد اگه لایسنس اختصاصی دارین میشه چرا نشه ؟ اگه منظورتون چیز دیگه ایی بگین من هم متوجه بشم خیر منظورشون وصل کردن سرور به whmcs هست که امکان پذیر نیست! ولی نصب whmcs مشکلی نداره و نصب میشه بدون مشکل!
نوشته اصلی توسط shahabhost خیر منظورشون وصل کردن سرور به whmcs هست که امکان پذیر نیست! ولی نصب whmcs مشکلی نداره و نصب میشه بدون مشکل! آهان بله از این نظر حق با شماست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن