میشه بگید دقیقا چی رو تست کردید؟
http://www.webhostingtalk.ir/f129/37287
این اولین و آخرین تاپیکی هست که ما اینجوری به مشتری جواب میدیم
جواب دادن الان من هم به خاطر اینه که یه سری مشتریان دارن این تاپیک رو ملاحظه میکنن و میخوان ببین جریان چیه
وگرنه بیکار نیستم به خدا همین الان باید برم دفتر (دفتر روبینا داره تو انقلاب تهران زده میشه) کلی کار مونده رو سرمون
البته یه نکات خیلی جالبی دیدم رو سرور ایشون که با تصویر اینجا میگذارم و پایان داده میشه به این صحبت ها
این تاپیک هم فردی مثل شما و ...
با این تاپیک ها فرانتورک خراب نمیشه عزیز همینطورم که میبینید استارتر تاپیک بن شده
این همکارانی که کیفیت سرور رو تست کردن شناخته شده هستن در این انجمن
maryam1
![]()
Banned
منتظر تست از سمت ما بمونید . . .
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
یکی دیگه
http://www.webhostingtalk.ir/f129/37816
شما هم اگر میتونستید تا الان نصب کرده بودید.اگر سرورتون مشکلی نداشت نیاز نبود اینهمه باهاش کلنجار برید
همچین وقتم آزاد نیست تا شما امر میکنید براتون انجام بدیم که از صبح تا حالا درگیر شماییم
وقتمون هم آزاد نیست و بیکار نیستیم بیایم براتون نصب کنیم به همین راحتی بعد بدیم به هتون (به قول دوستان سرور بخرید با هزینه کانفیگ تا منیج کنیم)
سرور تست شد
یا دتونه گفتم یکی از دلایل ممکنه نداشتن دانش کافی باشه؟
شما هنوز دانش این رو ندارید که به هیچ عنوان یوزر تعریف شده در موقع نصب سیستم عامل ابونتو توانایی نصب برنامه نداره
شما هنوز یوزر روت سرورتون هم فعال نکردید
خنده داره واقعا
برای همین کفیت نداره سرور ما ؟
درضمن تا همینجاشم براتون تصویر میگذارم و نشون میدم - به هیچ عنوان نصب نرم افزار به کیفیت سرور مربوط نمیشه دانش نرم افزاری میخواد که شما ندارید
مثلا سی پی یو ترکیده نرم افزار نصب نمیشه یه کم فکر کنید جالبه نه ؟...
تصاویر پیوست شد
لازم به ادامه صحبت نیست همه چی کاملا واضح و روشن هست.
درضمن os ریلد هم که کرده بودید رو 188 درست کردیم البته سر سری چون سرور دیگه دست شمان میاد دیگه برای تست سر سری بدون پارتیشن بندی اوردیمش بالا و عکس تهیه کردم که ضمیمه هست. بیشتر از این وقت گذاشتن برای شما ظلم به مشتریان دیگر ما هست فکر کنم 4 یا 5 ساعت بس باشه برای امروز شما.
لینک آموزش تعریف روت : پسورد روت در آبانتو - PersianAdmins
تایید میکنم فقط سرور فروخته شده و پشتیبانی نرم افزاری داده نمیشه و فقط هزینه سرور گرفته شده.
یا حق
![]()
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
قرار شد شما اسکریپت رو نصب کنید نه اینکه توضیح بدید که ما از طریق root وارد نشدیم
هر چند این هم کم کاری از طرف شماست که دسترسی root رو فعال نمی کنید و فقط فکر فروش سرور هستید
هر وقت موفق دستورات رو اجرا کنید و اسکریپت رو نصب کردید بگید تا چک کنم
اگر درست بود همینجا عذرخواهی می کنم اگر نتونستید برای همیشه تاپیک فروش در این انجمن رو تعطیل کنید
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
کسی که میگه سرورش مشکل نداره باید ثابت کنه
من از پارس پک سرور گرفتم یه دونه مشکل سرور این اقا رو نداشت.از سرعت بوت شدن تا دسترسی روت و نصب اسکریپت همه عالی بود.اگه مشکل از من بود باید روی اون سرور هم به مشکل بر می خوردم.خوبه جرات داشته باشیم بعضی وقتا اشتباهمون رو گردن بگیریم.اگر اشتباه از من بوده باشه همینجا گردن میگیرم و عذرخواهی می کنم.ایشون نشون بدن سرورشون مشکل نداره و اسکریپت نصب میشه تا من معذرت بخوام.اما اگر نتونست بحث عوض میشه
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
چون سوادش رو نداره.فقط یاد گرفته چطور با مجازی ساز چند تا vps بسازه و بعد از کلی اسپم زدن و رسوندن پست هاش به 100 تا بیاد اینجا تاپیک فروش بزنه
زیاد بودن افرادی که اومدن و نتونستن ادامه بدن و رفتن.برید تاپیک های مال 2 سال پیش رو ببینید و بررسی کنید چند نفر موندن
شما هم ...
شما هم فقط بویی از لوگین کردن بردین.علم نصب اسکریپت ندارید.![]()
به احتمال 100% از یه جایی یاد گرفیتن ولی نصب افزونه هارو نگفته داخل آموزش واسه همین اجبار دارین که فروشنده نصب کنه ویا هر بار که خرابش کردین دوباری رایگان نصب کنه .
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
لطفا پست رو ببندین.
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)