سلام مجدد به همکاران
برای دیتابیس ها هاردیسک مجزا (( ssd )) در نظر گرفته شدسلام...
حتما دیتابیس رو روی هارد ssd نسل دوم قرار بدید...ترجیحا اگر کلا سرور دیتابیس رو جدا کنید خیلی خیلی بهتر میشه.
به این دلیل که در صورت جدا شدن سرور دیتا بیس میشه کانفیگ خیلی بهتری روی اون انجام داد.
برای سایر فایل ها نیز معمولا هاردهای sas 15k برای سرورهای دانلود استفاده میشه اما میتونه 4 یا 8 تا هارد sas 15k مناسب باشه با رید 10
اما هاردهای re4 وسترن هم 4 یا 8 تا 500 گیگ رید 10 میتونه مناسب باشه.
رید کارت حتما پیشنهاد میکنم از برند adaptec استفاده بشه
هاردیسک ها نیز raid سخت افزاری در نظر گرفته شد
از هلند , امریکا و آلمان سه سرور متناسب با نیاز پیدا کردم که باید یکی از این گزینه ها در چند روز آینده خرید شودپیشنهاد اول من به شما به ترتیب اولویت امریکا بعد انگلیس، کانادا، هلند، آلمان هست .... سوئیس کلا سمتش نرو !!!
در مورد سرور قدرتمند برای ابتدا به نظر خودم چون قرار هست که ابتدای کار این سرویس های جدید باشد بهتر هست کاربر و مشتریان آینده از نظر منابع و ... کمبودی احساس نکنند به همین جهت سعی می کنیم بهترین سخت افزار ممکن را تهیه کنیماما مطلبی که می خواستم بگب اینه که به صورت کلی همچین کانفیگی رو برای سرورهای دانلود اسفتاده میشه (از نظر پردازنده و رم بیشتر مد نظر هست)
پیشنهاد میکنم برای هاست اشتراکی و افزایش پایداری و کاهش ریسک دان تایم از نودهای ضعیفتر استفاده کنید و تعداد سرور رو اضافه کنید.
(با توجه به اینکه در صورتی که چنید سایت هم زمان زیر حمله بره و کلیه سایت ها به مشکل بخورن)
بله برای دیتابیس ها یک هاردیسک ssd مجزا سفارش خواهیم داد و برای فایلهای کاربران نیز هاردیسک های مناسب به صورت raid برای کم کردن فشار به هارد انتخاب شده استبا سلام،
در مورد هارد western digital velociraptor گزینه بسیار خوبیه ، اگه بتونین تهیه کنید یا بهتون ارایه بشه ،
درسته sas خوبه ولی اصرار خاصی برای استفاده دارین ؟ چون یکی از بهترین هاست های اشتراکی دنیا دارن از این تجهیزات استفاده میکنن.
اینکه دوستان فرمودند :
ترجیحا اگر کلا سرور دیتابیس رو جدا کنید خیلی خیلی بهتر میشه.
گزینه بسیار مهمیه و شدیدا توصیه میشه.
موفق باشید.
cpu : Dual intel xeon e5-2690 8 core/16 thread (20m cache, 2.90 ghz , 8.00 gt/s intel® qpi) memory : 8 x super talent ddr3-1600 8gb ecc storage : Ocz z-drive r4 cm88 3.2 tb
رضا جان اجاره این سرور حدوداً چقدر هزینه داره ؟؟
اگر تونستی قیمت را برام ارسال کن , چون از هلند , امریکا و آلمان سه تا پیشنهاد سرور 48 گیگ رم تا 72 گیگابایت رم دارم و نسبت به قیمت تمام شده سرور اقدام به خرید میکنیم
در این مدت هم در حال تحقیق کاملتر بودم تا اشتباهی در خرید انجام ندم
سلاموب سرور لایت اسپید میتونه موثر باشه
موثر ترین و بهترین استفاده ای که میتونه به شما بده ، cloud linux هست که منابع رو محدود میکنه! بسیار عالی هستش!
در کل کانفیگ این سرور که نشون دادی ، حتی برای هاست کردن سرور مجازی هم ریسک بزرگیه! چه برسه به هاست های اشتراکی!
هاست اشتراکی رو ریز ریز کار کن! چه کاریه اینقدر سرور بزرگ بر داری برای اینکار!؟
شبکه ی اینترنت کانادا و امریکا کلا با اروپا قابل قیاس نیست! خیلی تفاوت دارن
اما خوب اروپا پینگش به ایران بهتره...
در ابتدا شاید از آپاچی استفاده کنید ولی در ماه های بعد که به میزان سایت مد نظر ما برسد وب سرور را تغییر خواهیم داد
هر چند که آپاچی نیز به راحتی پاسخگو خواهد بود (( در صورت کانفیگ مناسب ))
در مورد انتخاب سخت افزار بالا نیز قبلاً توضیح دادم و تمایلی ندارم کاربر حتی یک درصد با کمبود منابع و افت کیفیت و ... روبرو شود (( این موضوع برای شروع کار سرویس ها جدید و جلب رضایت کاربران مهم هست ))
در مورد انتخاب آمریکا و انگلیس خودم تمایل زیادی ندارم و بیشتر به فکر دیتاسنترهای اروپایی هستم اما آمریکا را جزء انتخاب ها قرار دادیم و چند آفر هم از دیتاسنترهای مربوطه تهیه کردیم
در انتها یک سوال دیگه داشتم از همکاران
منابع تا حدودی مشخص است اما در مورد تعداد هاردیسک های سرور که برای میزبانی فایلهای کاربران است یک سوال داشتم :
1 - دیتابیس ها بر روی یک هاردیسک ssd با حجم 120 گیگابایت میزبانی خواهد شد
2 - برای کش فایلها نیز یک هارد sas سفارش دادیم
3 - دو هاردیسک یک ترابایت نیز به صورت raid می خواهیم برای فایلیها کاربران در نظر بگیریم
با توجه به پلن هایی که در نظر داریم حداقل از 500 مگابایت تا 10 گیگابایت ایا تعداد دو هاردیسک که در حالت raid یک هاردیسک قابل استفاده است کم نیست ؟؟
یا اینکه بهتر هست از 4 هاردیسک به صورت raid شده استفاده کنیم ؟؟
با داشتن دو هاردیسک و تعداد سایت مشخص فشار خاصی به آن وارد می شود یا خیر ؟؟
اگر به نظر شما با این که ما هزینه بالایی خواهیم کرد برای سخت افزار بهتر نیست دو هاردیسک دیگر اضافه کنیم تا فشار روی یک هاردیسک کمتر شود ؟؟
بعضی از دوستان نظر دادن که به دلیل raid بودن هارد و جدا کردن دیتابیس و ... فشار خاصی بر روی هار وجود نخواهد داشت اما اگر فرض بر این بگیریم که تعداد سایتها در آینده زیاد شود و با بازدید بالا بهتر نیست تعداد هاردیسک را بیشتر کنیم ؟؟
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید تا با توجه به گزینه های موجود و سخت افزار موجود دیتاسنتر ها تصمیم نهایی را بگیریم
پیشاپیش تشکر از راهنمایی نهایی همکاران
موفق باشید