نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 104

موضوع: در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    اول اینکه دسترسی به خارج قطع نمیشه اما امکان قطع آن در مواقع ضرور راحت تر و بدون دردسر تر میشه.

دوم اینکه شما به قضیه انحصار طلبی در ایران اعتقاد ندارید. الان ما وابسته به دیتا مثلا سنتر پارس آنلاین نیستیم. اما اگر بشویم زمین زدن ما براشون کاری نداره؟ خیلی راحت سرور ما رو با اختلال مواجه می کنند و خودشون رو تبلیغ می کنند و مشتری های ما را می گیرند. میشوند 4 - 5 تا دیتاسنتر بزرگ دولتی یا رانت دار و مجوز هم فقط به خانواده شهدا و جانبازانی که رانت دارند و ... می دهند و آنها هم میلیاردی میفروشند به دیگر پولدار ها....

الان ببینید isp های Adsl به چه روزی افتادند.....

الان ببینید شرکت های voip با آمدن 020 , 040 به چه روزی افتادند....

چون دولت و مخابرات ما و شرکت های خصوصی وابسته به آنها یک تاجر و رقیب هستند اجازه نفس کشیدن به ما را نخواهند داد و نهایتا ما باید ریسلر و خدمتکار آنها بشویم... البته من فعلا که خیلی کوچکتر از این حرف ها هستم اما آرزوهایم را روی هوا دارم می بینم....
    اين يک امر طبيعی هستش که هر کس سرمايه گذاری بيشتری کنه سود بيشتری هم ببره.
    همين الان هم همينطور هستش. مگه سود شما با پارس ديتا يکی هستش ؟

2. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو انجمن azaronline آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    205 پست

پیش فرض پاسخ : در جلسه "هم انديشي مديران تارنماهاي ارائه دهندگان خدمات ميزباني" چه گذشت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    دوست من بحث سر مقدار سرمایه نیست بحث این هست که ما بیایم و تجارت رو دستوری کنیم و همچنین امکاناتی برای بعضی ها قرار بدیم و بعضی دیگه این امکانت رو نداشته باشند . تجارت وقتی رونق خواهد گرفت که هر کسی هر سرویسی خواست بده و تایین کننده کیفیت سرویس باشه
    سرور مجازی خرید هاست
    پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت و تلفن و گفتگوی آنلاین

4. تعداد تشکر ها ازazaronline به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

مسئله سرمایه گذاری نیست. مسئله رانتی هست که پارس دیتا داره!

رانت در گرفتن وام های میلیاردی برای سرمایه گذاری....

رانت در گرفتن مشتری های خاص دولتی آن هم با قیمت های گزاف برای سرویس های بی کیفیت....

6. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    مسئله سرمایه گذاری نیست. مسئله رانتی هست که پارس دیتا داره!

رانت در گرفتن وام های میلیاردی برای سرمایه گذاری....

رانت در گرفتن مشتری های خاص دولتی آن هم با قیمت های گزاف برای سرویس های بی کیفیت....
    منم موافق رانت نيستم. اما شما اين رو در نظر بگيريد که اونها هم روز اول که اين رانت رو نداشتن. يک سرمايه گذاری ای کردن يک خودی نشون دادن که تونستن اين وام ها رو بگيرند و اين مشتری ها رو بدست بيارند.
    هيچ سازمان دولتی ای ديوانه نيست بياد ميزبانی سايتش رو بده به شخصی که حتی يک دفتر دستک برای خودش نداره. خوب اون شرکت دولتی هم برسی ميکنه ميبينه شرايط فلان شرکت بهتر هستش و ميره با اون قرار داد ميبنده.

البته اين رو هم بگم من خودم کلا مخالف رانت هستم و در جلسه اول که مسئولين سايت های کاربر محور (آقای شيرازی، چنگيزی، شکوری، شليله، بوترابی، اميری، فخری، مرئی، براتی، يوسفی و ...) بودن يکی از مواردی که در نهايت به عنوان درخواست اون جلسه مطرح شد: عدم فعاليت سازمانهای دولتی و نيمه دولتی در فعاليت های موازی بود.

در پايان همه اين جلسات يکسری موارد به تاييد حاضرين ميرسه که قطعا ديروز هم رسيده.

8. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

منم موافق رانت نيستم. اما شما اين رو در نظر بگيريد که اونها هم روز اول که اين رانت رو نداشتن. يک سرمايه گذاری ای کردن يک خودی نشون دادن که تونستن اين وام ها رو بگيرند و اين مشتری ها رو بدست بيارند.
    هيچ سازمان دولتی ای ديوانه نيست بياد ميزبانی سايتش رو بده به شخصی که حتی يک دفتر دستک برای خودش نداره. خوب اون شرکت دولتی هم برسی ميکنه ميبينه شرايط فلان شرکت بهتر هستش و ميره با اون قرار داد ميبنده.

البته اين رو هم بگم من خودم کلا مخالف رانت هستم و در جلسه اول که مسئولين سايت های کاربر محور (آقای شيرازی، چنگيزی، شکوری، شليله، بوترابی، اميری، فخری، مرئی، براتی، يوسفی و ...) بودن يکی از مواردی که در نهايت به عنوان درخواست اون جلسه مطرح شد: عدم فعاليت سازمانهای دولتی و نيمه دولتی در فعاليت های موازی بود.

در پايان همه اين جلسات يکسری موارد به تاييد حاضرين ميرسه که قطعا ديروز هم رسيده.

شما ظاهرا در جریان چگونی شکل گیری این رانت ها نیستید. همه پسر و دختر و برادر و خواهر هستند و اگر دور بره میشن پسر خاله و پسر عمه و .... به من که چیزی نمی رسه، شما رو نمی دونم.

نمونه بارزش نمایندگی فروش اتومبیل لیفان از مدیران خودرو گرفتند برای پسرشون که لیسانس کشاورزی داره یکی از نزدیکان مدیر این شرکت و 2-3 سالی در کرمان خودرو کار کرده.... حالا خود مدیران خودرو چطور از کرمان خودرو شاخه و پر و بال گرفته الله اعلم...

10. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

اما مسئله مهمی که در کشور هست عدم اعتماد مردم به دولت و مسئولین است.

تجربه من میگه همه در ایران مجرم هستیم مگر خلاف آن را ثابت کنیم. این ها میان سایت رو می بندند و بعد ما باید برویم ثابت کنیم بی گناهیم. اینطور نیست که گناهکار بودن ما را ثابت کنند و بعد ببندند.

خب ما سایت داریم از یک شاعر که اصلا حاضر نیست سایتش در داخل باشه. الان مشکلی نداره! ولی میگه هر لحظه امکان اشکال ساختن براش هست! ما هم گفتیم از ما هم بخری فردا به ما گیر بدن با اینکه سرور خارجه باز هم باید قوانین رو اجرا کنیم. طرف هم رفت مستفیم از خارجی خرید!

12. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)