همچنین در تیکتی که به کلیه کاربران زده شد:
با سلام
با توجه به مذاکراتی که با دیتاسنتر انجام شدف قرار بر این شد کاربران پنل های مجزا برای خودشاان داشته باشند تا تخلفات یک سرور گریبانگیر بقیه سرور ها نشود.
از این رو تقاضا میگردد هر چه سریع تر با ایمیل info@myloc.de در ارتباط باشید .
با تجه به مدت زمان باقی مانده هر سرور ، شرایط برای سرور ها متفاوت می باشد پس لطفا خودتان شرایط را بگیرید.
در ابتدا مشخصات سرور خود را برای ایمیل مذکور ارسال نمایید
-------------------------------------
Afagh Group
من اگر میخواستم این شکلی کار کنم مستقیم کار میکردم، چرا پول اضافه تری به شما بدم و همه پشتیبانی سرور با خودم باشم و شما فاکتورهای من و پرداخت کنید؟؟
فاکتور ها و پشتیبانی شما برعهده ما خواهد بود فقط بخش تخلفات و ... رو خودتان می بایست بررسی کنید و پاسگو باشید
همچنین شما هیچ هزینه اضافی به ما ندادید. ما در قبال هزینه راه اندازی اولیه آی پی از شما هیچ وجهی دریافت نکردیم و در مقابل قیمت را براتون توی ماه های آتی پراکنده کردیم
Afagh Group
من در ابتدا با این شرایط سرورهارو نخریدم، سرور هارو باز کنید بک آپ بگیریم و کنسل کنید، در ضمن روزهای باقی مانده و هم هزینه اش و باید برگشت بزنید
با چه شرایطی خریداری نمودید؟
سرور ها توسط ما بسته نشده که بتونیم باز کنیم. مسلما اگر میتونستیم زود تر از اینها اقدام می کردیم.
فقط میدونم با این شرایط نخریدم :
"با توجه به مذاکراتی که با دیتاسنتر انجام شدف قرار بر این شد کاربران پنل های مجزا برای خودشاان داشته باشند تا تخلفات یک سرور گریبانگیر بقیه سرور ها نشود.
از این رو تقاضا میگردد هر چه سریع تر با ایمیل info@myloc.de در ارتباط باشید .
با تجه به مدت زمان باقی مانده هر سرور ، شرایط برای سرور ها متفاوت می باشد پس لطفا خودتان شرایط را بگیرید.
در ابتدا مشخصات سرور خود را برای ایمیل مذکور ارسال نمایید"
کی قراره باز بشه؟
با info@myloc.de تماس بگیرید و مشخصات سرورتون رو بدید
Afagh Group
این پاسخ من بود؟
سرورها توسط ما بسته نشده. لطفا درخواست پنل جدید بدید.
باز شد بستگی به سرعت عمل شما داره
Afagh Group
2 ساعته میل زدم، پاسخی ندادن، متاسفانه مارو دارین مجبور میکنید کارایی و انجام بدیم که دوست نداریم، سرورهای من 1 روز down هست، بعد شما یه میل دادین به من میگین میل بزنید باز بشه، من سرور شما از شما خریدم و رفع این گونه مشکلات وظیفه شماست،امیدوارم تا چند ساعت دیگه مشکل سرور حل شود
شما سرور رو از ما گرفتید و ما هم از myloc و به شما این سرور ها رو با عنوان مای لوک عرضه کردیم
Afagh Group
من شمارو میشناسم، پول و به حساب شما ریختم، سرورهارو سالم به من تحویل بدین
فکر نکنم جایی مونده باشه که جوابی نگرفته باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)