نوشته اصلی توسط آگونیس از جایی که 90% این قالب ها رایگان هم هستند تو اینترنت اسمش رو برام مسچ کن شاید برات گیر آوردم یکیش رو عمومی میگم شاید غیر از شما دیگران هم بتونند کمک کنند: قالب auzora برای وردپرس! البته نسخه آخر یعنی یا 2.0 یا 2.0.1 چون نسخه 1.2 همه جا هست....
شیوا هاست: هاست لینوکس
merci
نوشته اصلی توسط shivahost یکیش رو عمومی میگم شاید غیر از شما دیگران هم بتونند کمک کنند: قالب auzora برای وردپرس! البته نسخه آخر یعنی یا 2.0 یا 2.0.1 چون نسخه 1.2 همه جا هست.... لینک دانلود ورژن 2.0 Hotfile.com: One click file hosting: auzora-one-page-portfolio-and-business-theme-source.zip
OldProfile
نوشته اصلی توسط آگونیس لینک دانلود ورژن 2.0 Hotfile.com: One click file hosting: auzora-one-page-portfolio-and-business-theme-source.zip ممنون، زدم دانلود! اما باز هم فکر کنم 1.2 باشه چون 3 روزه دارم روی اینترنت دنبال 3 تا قالب می گردم....
نوشته اصلی توسط shivahost ممنون، زدم دانلود! اما باز هم فکر کنم 1.2 باشه چون 3 روزه دارم روی اینترنت دنبال 3 تا قالب می گردم.... Auzoran Wordpress theme v2.0
نوشته اصلی توسط آگونیس Auzoran Wordpress theme v2.0 از این خالی بندی ها روی نت زیاد شده.... الان در فایل style.cc نوشته: Version: 1.2 همچنین در documention هم که history آپدیت ها رو داره تا 1.2 آمده! ---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ---------- کسی نبود واریز رو انجام بده!؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن