-
پاسخ : ساماندهی دیتا سنتر ها و شرکت های خدمات میزبانی
سلام . شورای عالی فضای مجازی فرصت خوبیه اما اگر درست ازش استفاده بشه ، اولین قدمی که باید برداشته بشه حذف سازمان ها و فعالیت های موازی هست ، مثلا برای فروشگاه های مجازی ، طراحی سایت ، هاستینگ ، برخی از وزارت صنعت معدن و تجارت نماد اطمینان میگیرن ، برخی از وزارت ارشاد ، برخی از وزارت ارتباطات که هر کدوم یک قانون خاصی خودش رو داره و اعتبارشون هم مشخص نیست ، یعنی متولی اینترنت هنوز مشخص نشده مثلا شما یک شبکه اینترنتی برای اشتراک ویدیو میزنی صدا و سیما میاد وسط و میگه این مورد به ما مربوط میشه درصورتی که هیچ ارتباطی با اون نداره ،
درضمن خیلی بده که هنوز این شورا یک سایت نداره !
-
-
May 9th, 2012 16:22
# ADS
-
عضو انجمن
به من فقط راه به راه اس ام اس های آیا میدانید فلان شورا با فلان اختیارات وجود داره میاد !
فقط تو تهران دعوت می کنند؟
درست نفهمیدم قضیش چیه !
-
-
عضو انجمن
سلام،
برای ما که هیچ اس ام اسی نیومده؟!
-
-
عضو انجمن
خب یکیتون میشه اینو کامل توضیح بده تا ما هم بدونیم این قضیه از چه قراره...
با کیا بر گزار میشه و این چیزا؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از hadi_am به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
اگه دعوت میکنن لطف کنن از همه دوستان حداقل حاضر در انجمن دعوت کنن/// میدونم همه نظرات خوبی دارن چون ما با بعضی همکارا که صحبت میکنیم واقعا نظرات خوبی دارن///
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
m.e
سلام . شورای عالی فضای مجازی فرصت خوبیه اما اگر درست ازش استفاده بشه ، اولین قدمی که باید برداشته بشه حذف سازمان ها و فعالیت های موازی هست ، مثلا برای فروشگاه های مجازی ، طراحی سایت ، هاستینگ ، برخی از وزارت صنعت معدن و تجارت نماد اطمینان میگیرن ، برخی از وزارت ارشاد ، برخی از وزارت ارتباطات که هر کدوم یک قانون خاصی خودش رو داره و اعتبارشون هم مشخص نیست ، یعنی متولی اینترنت هنوز مشخص نشده مثلا شما یک شبکه اینترنتی برای اشتراک ویدیو میزنی صدا و سیما میاد وسط و میگه این مورد به ما مربوط میشه درصورتی که هیچ ارتباطی با اون نداره ،
درضمن خیلی بده که هنوز این شورا یک سایت نداره !
نظرات خوبی هست . فکر می کنم هدف هم همین باشه . البته برای به نتیجه رسیدن برخی از این خواسته ها فکر می کنم راه زیادی در پیش باشه که همکاران باید پیگیر این مطالبات باشن .
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
به من فقط راه به راه اس ام اس های آیا میدانید فلان شورا با فلان اختیارات وجود داره میاد !
درست نفهمیدم قضیش چیه !
به منم میاد اما آدرس نگفتن فقط تبلیغشه و سوالش
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
درست نفهمیدم قضیش چیه !
تا اونجا که می دونم ملاکشون برای دعوت وبسایت هایی که در وزارت ارشاد و پایگاه ساماندهی ثبت شدن باشن . البته ملاک که نمی شه گفت افرادی که در دسترس هستند !
فعلا در تهران هست اما صحبت های که شده اگر لازم باشه می تونه وب کنفرانس برای عزیزان شهرستانی برقرار کرد .
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

نوشته اصلی توسط
sarwhost
اگه دعوت میکنن لطف کنن از همه دوستان حداقل حاضر در انجمن دعوت کنن/// میدونم همه نظرات خوبی دارن چون ما با بعضی همکارا که صحبت میکنیم واقعا نظرات خوبی دارن///
هر کس اعلام آمادگی کنه امکانش حضورش فکر می کنم باشه .
برای افرادی که نمی تونن حضور داشته باشن همین جا نظرشون رو بگن تا در جلسه بررسی بشه .
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

نوشته اصلی توسط
hadi_an
خب یکیتون میشه اینو کامل توضیح بده تا ما هم بدونیم این قضیه از چه قراره...
با کیا بر گزار میشه و این چیزا؟؟؟
ببنید دوست عزیز جلساتی برای فعلان وب ( صاحبان وب سایت های فعال ایرانی از وبلاگ های بزرگ تا وب سایت های خبری ) برگزار شد .
در یکی از این جلسات بنده پیشنهاد دادم بدلیل اهمیت شرکت های ارائه خدمات میزبانی چه برای همین فعلان وب و چه برای تمامی کاربران فضای مجازی ، جلسه ای برگزار بشه و مشکلات و راه کار ها بررسی بشه .
مسئولین محترم با این پیشنهاد موافقت کرده و از بنده خواستند تا لیستی از شرکت ها و افراد فعال در این عرصه بهش اعلام کنم .
بنده ماههاست در شورای صنفی رایانه و همینطور شورای عالی انفورماتیک پیگیر تاسیس اتحادیه و یا صنف خدمات هاستینگ و دیتا سنتر ها هستم و بدلیل عدم وجود زیر ساخت تا به حال به جایی نرسیده .
از تمام همکاران محترم می خوام برای ساماندهی و همینطور رسیدگی به مشکلات شرکت های فعال در این عرصه کمکی بکنن تا هر چه سریع تر به نتایج دلخواه تمامی زحمت کشان این عرصه برسیم .
دلیل پیگیری اینجانب مشکلاتی از جمله کلاهبرداری فروشندگان سرور اختصاصی ، بیمه کارمندان دور کار و حمایت از شرکت های هاستینگ می باشد .
-
-
May 10th, 2012, 00:07
جمع آوری اطلاعات هاستینگ ها به جهت پیگیری بهتر و داشتن اطلاعات بهتر و بیشتر سربازان گمنام امام زمان در مورد کاربران شما از جمله اهداف دور این نشست میباشد.
البته جسارت نشه ، اقایون زیاد هیجان زده 2تا جلسه و مهندس مهندس نشند که ....
-
-
May 10th, 2012, 00:18
عضو دائم
برای ما اس ام اس تبلیغاتی فقط اومد یه سری شعار
-