سلام ،
دوستان بنده یک vps ویندوز از یکی از شرکت ها خریداری کردم . مشکل اینه cpu با اینکه نرم افزار در سرور در حال اجرا نیست 70 ، 80 درصد از cpu پر هست .
مشکل از چیه ؟ چی کار باید انجام بدم حل بشه ؟
عکس از task manger :
CPU Usage : 75 %
با تشکر ،
سلام ،
دوستان بنده یک vps ویندوز از یکی از شرکت ها خریداری کردم . مشکل اینه cpu با اینکه نرم افزار در سرور در حال اجرا نیست 70 ، 80 درصد از cpu پر هست .
مشکل از چیه ؟ چی کار باید انجام بدم حل بشه ؟
عکس از task manger :
CPU Usage : 75 %
با تشکر ،
سی پی یو که به شما اختصاص داده شده چقدره ؟
700MHz
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ما سرور داریم دست مشتری و هنوزم داریم میدیم که رمش 256 و cpu 200 هست
وقتی میخواد فقط ویندوز بیاد بالا طول میکشه بعدش که اومد بالا بعد 5 دقیقه تا 10 دقیقه مصرفش میره زیر 100 cpu همینطورم رم
نباید کلا این دوستمون در حالت عادی مصرفش اینجوری باشه با اینکه تسکمنیجر گرفته و هیچی نشون نمیده
از سال 1385 تا کنون
سلام
دوست عزیز احیانا vps از novinvps نداری؟
منم چند هفته است همین مشکل رو دارم دیگه اعصاب برای من نزاشته!
چند روز پیش برام 2باره os نصب کردن منم همه ی آپدیت ها رو انجام دادم چند روز درست کار میکرد. الآن 2باره همون طوری شده!
دوستان خواهشا کمک کنند . دیگه اعصاب واسه ما نزاشته این وضعیت.
یکیتون مشخصات سرورش رو شامل مجازی سازی و ویندوزه یا هرچی برام پیغام خصوصی بکنه ببینم میفهمم از طرف کلاینت چه خبره یا نه
از سال 1385 تا کنون
[QUOTE]ما سرور داریم دست مشتری و هنوزم داریم میدیم که رمش 256 و cpu 200 هست[/QUOT
به اون دیگه میگن عکس سرور دیگه بهش نمیگن سرور
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)