سلام

رحمان جان من خودم Desire HD دارم و همونطوری که همه راضی بودن ازش، منم راضیم واقعا
مخصوصا وقتی آندروید 2.3.5 نصب کردم، سرعت و مصرفش شاید 50% بهتر شده و واقعا عالیه
اما در مقایسه با Sensation که دوستم داشت، میتونم بگم دوربین اون واقعا کیفیت بالایی داشت و اصلا قابل مقایسه نبود با DHD
همچنین پردازنده ی قویتری هم داشت که باعث میشد توی کار با گوشی هیچ نوع کندی احساس نکنی
اما مشکل آپدیت و روت کردن رو داشت در کل و خیلی سخت میشد از این کارا کرد (در حالی که DHD انگای ساخته شده برای روت کردن و حتی اورکلاک کردن و ...)

ولی گذشته از اینها، پیشنهاد میکنم One X بگیری
HTC One X - گوشی موبایل اچ تی سی وان ایکس
میشه گفت هیچ چیزی کم نداره!
فکر کنم توی بازار تهران 1.100 یا حتی پایینتر بشه گرفت و واقعا ارزش خرید داره
(خود دیجی کالا هم کاملا معتبر هست برای خرید، من خودم کلی خرید داشتم)

موفق باشید
سلام رضا جان
ممنون از نظرت
HTC One X هزینش بالاست و برای من هم کارایی نداره
Desire HD را هم نگاه کردم :
HTC Desire HD - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر اچ دی
از نظر پردازنده و ... از Evo 3D فکر کنم پایین تر بود
مشکل من با Evo 3D فقط آپدیت آینده اون به آخرین نسخه آندروید هست
1 : گوشی هایی که قابلیت آپگرید به اندروید 4 بستنی را دارند:
HTC
از بین مدل‌های این شرکت ، ارائه‌ی آپدیت برای گوشی‌های Sensation , Sensation XL , Sensation XE و
Evo 3D ,EVO Design 4G , Rezound , Amaze 4G و Vivid و Raider تائید شده است ، HTC در
پیج رسمی فیـــس بـــوک خود اعلام کرده است ، مشغول پورت کردن آپدیت برای مدل‌های
قدیمی‌تر نیز می‌باشد ، اما این کار به زمان زیادی نیاز دارد ..
2 : ال جی رو کلا از فکرت بیرون بیار.... قابل مقایسه اصلا نیست
3 : محدودیت خیر به هیچ وجه نداره. خود بنده بازی و نرم افزار کرک شده روش کلی ریختم..
4 : عمر مفید باتری بایدم نصبت به بقیه کمتر باشه.. منتهی کسی دلیل اصلیشو ذکر نکرد.. وقتی شما با رزولیشن hd بشینید فیلم ببینید و آهنگ دالبی دیجیتال با صدای بلند گوش بدید به نظرتون باتریش زودتر از یک نوکیا صفحه معمولی تموم نمیشه؟؟ وگرنه اگر استفاده نکنید باتریش تا 3 روزم دوام میاره.. این طول عمر باطری برمیگرده به استفاده شما از گوشی
5 : فارسی و برنامه های فارسی و دریافت پیامک های فارسی رو ساپورت میکنه..اما نوشتنش رو خیر.. باید برنامه روش بریزید..
6 : عکسهای سه بعدیش نصبت به دوربین های 5 میلیونی سه بعدی کیفیت نداره... مثل این میمونه طرف یک دوربین فیلمبرداری میخره 8 مگاپیکسل.. بعد یکی دیگه با گوشیش 8 مگا هست میخواد کیفیتش مثل همون در بیاد!!
در آخر بگم htc رو وفتی میخرید خودش روش کم کم 70 نرم افزار نصب داره!! برای همین خیلی ها گیج میشن و میگن گوشی سنگینی هست! در مورد نرم افزار هم آندروید باشه کافیه روش نصب میشه.یک سرچی کنید فکر کنم بتونید ببینید چه قدر نرم افزارش هست..
خود من نظرم desire hd هست و بقیه دوستان هم تایید کردند..اما evo 3d از کلاس خاصی برخورداره و یک سرو گردن بالاتره.. به هر حال دیگه میمونه به خودتون و تصمیمتون..
نیم ساعت بیش بازار بودم
Evo 3D را از نزدیک دیدم خیلی عالی بود
دو دلم که خرید کنم یا نه
اگر به نظرتون این گوشی در اینده مشکل آپدیت نداره فردا اقدام به خرید کنم (( هرچند در مورد نسخه های این سیستم عامل اطلاعات خاصی ندارم ))
گلکسی نوت و گلکسی اس 2 را هم دیدم
اولی که زیادی بزرگ بود
دومی هم فروشنده ها تعریف خوبی ازش نداشتن
ال جی را هم که می گفتن طرف نرو

فعلاً تنها گزینه موجود که فکرم را مشغول کرده Evo 3D هست