صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 53

موضوع: انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما - 2

عضو انجمن arvin_b آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    399
    تشکر تشکر شده 
    296
    تشکر شده در
    226 پست

پیش فرض پاسخ : انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما - 2

این یک لینک برای مقایسه HTC EVO 3D و Galaxy S II

گوشی HTC EVO 3D دارای چیپست وایمکس (Wimax) و این یه امتیاز خوب است

مقایسه موبایل

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------

سامسونگ I9100G Galaxy S II [جزئیات]
    اچ تي سي EVO 3D [جزئیات]

2. تعداد تشکر ها از arvin_b به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    100% تصمیم با خودشونه اما من خودم به شخصه این مدل گوشی رو داشتم که میگم.اصلا ارزش روت کردن رو نداره این مدل گوشی.. یعنی حاضر نبودم به خاطر چند تا نرم افزار قابلیت آپدیت و.. رو از دست بدم.برای آندروید نرم افزار و بازی بیشتر از حد تصور ما عرضه شده و خیلی هاشون کرک شده هستند.. باا ین حال من روی این گوشی انواع نرم افزار و بازی کرک شده نصب کردم و مشکلی هم نداشتم و نیازی به روت هم نبود!!

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

شما با sensation کار کردید؟ میدونید چه عیب بزرگی داره؟ که هنوزم بعد یک سال گریبانگیر خیلی ها میشه؟

من یک دونه دارم الان ! مشکلش رو بفرمائید ببینم درست نظر دادید یا نه !

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

سلام

رحمان جان من خودم Desire HD دارم و همونطوری که همه راضی بودن ازش، منم راضیم واقعا
    مخصوصا وقتی آندروید 2.3.5 نصب کردم، سرعت و مصرفش شاید 50% بهتر شده و واقعا عالیه
    اما در مقایسه با Sensation که دوستم داشت، میتونم بگم دوربین اون واقعا کیفیت بالایی داشت و اصلا قابل مقایسه نبود با DHD
    همچنین پردازنده ی قویتری هم داشت که باعث میشد توی کار با گوشی هیچ نوع کندی احساس نکنی
    اما مشکل آپدیت و روت کردن رو داشت در کل و خیلی سخت میشد از این کارا کرد (در حالی که DHD انگای ساخته شده برای روت کردن و حتی اورکلاک کردن و ...)

ولی گذشته از اینها، پیشنهاد میکنم One X بگیری
    HTC One X - گوشی موبایل اچ تی سی وان ایکس
    میشه گفت هیچ چیزی کم نداره!
    فکر کنم توی بازار تهران 1.100 یا حتی پایینتر بشه گرفت و واقعا ارزش خرید داره
    (خود دیجی کالا هم کاملا معتبر هست برای خرید، من خودم کلی خرید داشتم)

موفق باشید

6. تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از همه
    در مورد HTC EVO 3D در سایتهای مختلف مطلب و نظرات کاربران را خیلی مطالعه کردم
    چند سوال برای پیش آمد
    1 - آیا نسخه سیستم عامل قابل ارتقاء هست و بعد از ارتقاء مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟
    2 - یک جا دیدم که یک نفر با گوشی LG Optimus مقایسه کرده بود , و در بعضی موارد فکر کنم بهتر عمل کرده بود
    3 - محدودیت نصب و اجرا نرم افزار نداره ؟؟
    مثل برنامه های بانکها و نرم افزارهایی که برای گوشی های آندروید ایجاد شده و در خیلی از سایتها موجود هست ؟؟
    4 - در بین نظرات کاربران مطالعه کردم که نوشته شده بود مدت زمان مفید باتری کم هست , آیا این صحت داره ؟؟
    هرچند قرار نیست که از گوشی برای گوش دادن موزیک و ... استفاده بشه تنها برای استفاده از اینترنت و اجرای یک سری برنامه خاص
    5 - فارسی هم اگر اشتباه نکنم پشتیبانی نمی کنه ؟؟ (( به این مورد هم نیاز خاصی ندارم , تنها جهت سوال هست ))
    6 - عکسهای 3D تهیه شده اعلام شده بود که کیفیت مناسبی ندارد (( این موضوع را کسی تست کرده ؟؟ ))

در مورد نیازهای ما هم همونطور که گفتم توقع زیادی از این گوشی ندارم و مثل خیلی ها کیفیت دوربین و ... را ملاک خرید قرار نمی دم
    مهم ترین گزینه این هست که بتونیم در آینده اگر نسخه های جدید نرم افزاری ارائه شده آپدیت کنیم و بتونم بعضی از نرم افزارها که نیاز دارم را روی این گوشی اجرا کنم
    در مورد بازی و ... هم نیاز خاصی ندارم , چون اهل بازی کردن با گوشی نیستم

در نهایت بین دو گوشی HTC EVO 3D و Galaxy S II از نظر کارایی نه قیمت کدام مورد بهتر هست

موفق باشید
    1 : گوشی هایی که قابلیت آپگرید به اندروید 4 بستنی را دارند:
    HTC
    از بین مدل‌های این شرکت ، ارائه‌ی آپدیت برای گوشی‌های Sensation , Sensation XL , Sensation XE و
    Evo 3D ,EVO Design 4G , Rezound , Amaze 4G و Vivid و Raider تائید شده است ، HTC در
    پیج رسمی فیـــس بـــوک خود اعلام کرده است ، مشغول پورت کردن آپدیت برای مدل‌های
    قدیمی‌تر نیز می‌باشد ، اما این کار به زمان زیادی نیاز دارد ..
    2 : ال جی رو کلا از فکرت بیرون بیار.... قابل مقایسه اصلا نیست
    3 : محدودیت خیر به هیچ وجه نداره. خود بنده بازی و نرم افزار کرک شده روش کلی ریختم..
    4 : عمر مفید باتری بایدم نصبت به بقیه کمتر باشه.. منتهی کسی دلیل اصلیشو ذکر نکرد.. وقتی شما با رزولیشن hd بشینید فیلم ببینید و آهنگ دالبی دیجیتال با صدای بلند گوش بدید به نظرتون باتریش زودتر از یک نوکیا صفحه معمولی تموم نمیشه؟؟ وگرنه اگر استفاده نکنید باتریش تا 3 روزم دوام میاره.. این طول عمر باطری برمیگرده به استفاده شما از گوشی
    5 : فارسی و برنامه های فارسی و دریافت پیامک های فارسی رو ساپورت میکنه..اما نوشتنش رو خیر.. باید برنامه روش بریزید..
    6 : عکسهای سه بعدیش نصبت به دوربین های 5 میلیونی سه بعدی کیفیت نداره... مثل این میمونه طرف یک دوربین فیلمبرداری میخره 8 مگاپیکسل.. بعد یکی دیگه با گوشیش 8 مگا هست میخواد کیفیتش مثل همون در بیاد!!
    در آخر بگم htc رو وفتی میخرید خودش روش کم کم 70 نرم افزار نصب داره!! برای همین خیلی ها گیج میشن و میگن گوشی سنگینی هست! در مورد نرم افزار هم آندروید باشه کافیه روش نصب میشه.یک سرچی کنید فکر کنم بتونید ببینید چه قدر نرم افزارش هست..
    خود من نظرم desire hd هست و بقیه دوستان هم تایید کردند..اما evo 3d از کلاس خاصی برخورداره و یک سرو گردن بالاتره.. به هر حال دیگه میمونه به خودتون و تصمیمتون..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

8. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام

رحمان جان من خودم Desire HD دارم و همونطوری که همه راضی بودن ازش، منم راضیم واقعا
    مخصوصا وقتی آندروید 2.3.5 نصب کردم، سرعت و مصرفش شاید 50% بهتر شده و واقعا عالیه
    اما در مقایسه با Sensation که دوستم داشت، میتونم بگم دوربین اون واقعا کیفیت بالایی داشت و اصلا قابل مقایسه نبود با DHD
    همچنین پردازنده ی قویتری هم داشت که باعث میشد توی کار با گوشی هیچ نوع کندی احساس نکنی
    اما مشکل آپدیت و روت کردن رو داشت در کل و خیلی سخت میشد از این کارا کرد (در حالی که DHD انگای ساخته شده برای روت کردن و حتی اورکلاک کردن و ...)

ولی گذشته از اینها، پیشنهاد میکنم One X بگیری
    HTC One X - گوشی موبایل اچ تی سی وان ایکس
    میشه گفت هیچ چیزی کم نداره!
    فکر کنم توی بازار تهران 1.100 یا حتی پایینتر بشه گرفت و واقعا ارزش خرید داره
    (خود دیجی کالا هم کاملا معتبر هست برای خرید، من خودم کلی خرید داشتم)

موفق باشید
    سلام رضا جان
    ممنون از نظرت
    HTC One X هزینش بالاست و برای من هم کارایی نداره
    Desire HD را هم نگاه کردم :
    HTC Desire HD - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر اچ دی
    از نظر پردازنده و ... از Evo 3D فکر کنم پایین تر بود
    مشکل من با Evo 3D فقط آپدیت آینده اون به آخرین نسخه آندروید هست
    1 : گوشی هایی که قابلیت آپگرید به اندروید 4 بستنی را دارند:
    HTC
    از بین مدل‌های این شرکت ، ارائه‌ی آپدیت برای گوشی‌های Sensation , Sensation XL , Sensation XE و
    Evo 3D ,EVO Design 4G , Rezound , Amaze 4G و Vivid و Raider تائید شده است ، HTC در
    پیج رسمی فیـــس بـــوک خود اعلام کرده است ، مشغول پورت کردن آپدیت برای مدل‌های
    قدیمی‌تر نیز می‌باشد ، اما این کار به زمان زیادی نیاز دارد ..
    2 : ال جی رو کلا از فکرت بیرون بیار.... قابل مقایسه اصلا نیست
    3 : محدودیت خیر به هیچ وجه نداره. خود بنده بازی و نرم افزار کرک شده روش کلی ریختم..
    4 : عمر مفید باتری بایدم نصبت به بقیه کمتر باشه.. منتهی کسی دلیل اصلیشو ذکر نکرد.. وقتی شما با رزولیشن hd بشینید فیلم ببینید و آهنگ دالبی دیجیتال با صدای بلند گوش بدید به نظرتون باتریش زودتر از یک نوکیا صفحه معمولی تموم نمیشه؟؟ وگرنه اگر استفاده نکنید باتریش تا 3 روزم دوام میاره.. این طول عمر باطری برمیگرده به استفاده شما از گوشی
    5 : فارسی و برنامه های فارسی و دریافت پیامک های فارسی رو ساپورت میکنه..اما نوشتنش رو خیر.. باید برنامه روش بریزید..
    6 : عکسهای سه بعدیش نصبت به دوربین های 5 میلیونی سه بعدی کیفیت نداره... مثل این میمونه طرف یک دوربین فیلمبرداری میخره 8 مگاپیکسل.. بعد یکی دیگه با گوشیش 8 مگا هست میخواد کیفیتش مثل همون در بیاد!!
    در آخر بگم htc رو وفتی میخرید خودش روش کم کم 70 نرم افزار نصب داره!! برای همین خیلی ها گیج میشن و میگن گوشی سنگینی هست! در مورد نرم افزار هم آندروید باشه کافیه روش نصب میشه.یک سرچی کنید فکر کنم بتونید ببینید چه قدر نرم افزارش هست..
    خود من نظرم desire hd هست و بقیه دوستان هم تایید کردند..اما evo 3d از کلاس خاصی برخورداره و یک سرو گردن بالاتره.. به هر حال دیگه میمونه به خودتون و تصمیمتون..
    نیم ساعت بیش بازار بودم
    Evo 3D را از نزدیک دیدم خیلی عالی بود
    دو دلم که خرید کنم یا نه
    اگر به نظرتون این گوشی در اینده مشکل آپدیت نداره فردا اقدام به خرید کنم (( هرچند در مورد نسخه های این سیستم عامل اطلاعات خاصی ندارم ))
    گلکسی نوت و گلکسی اس 2 را هم دیدم
    اولی که زیادی بزرگ بود
    دومی هم فروشنده ها تعریف خوبی ازش نداشتن
    ال جی را هم که می گفتن طرف نرو

فعلاً تنها گزینه موجود که فکرم را مشغول کرده Evo 3D هست

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

یک دوستی میگفت با گوشیت نمیخوای زندگی کنی که..نهایتش با کمی ضرر عوضش میکنی!! من خودم زمانی گوشی باز بودم.. از انواع w های اریکسون گرفته تا اپل... الان گوشی من یک ال جی 15 هزارتومانی هست!! شما چیزی رو که دوست داری و چشمت گرفته رو بخر چون نخری پشیمون میشی.استفادت رو کن..دلت رو زد بعدها میتونی عوضش کنی.. htc ها مثل نوکیا و اریکسون نیستند که قیمتش سقوط آزاد کنه..تو یک سال شاید 20 درصد بالا پایین بشه و همیشه قیمتش رو داره...
    آندروید خدای بی چون و چرای سیستم های موبایله که فقط و فقط باید تجربش کنید... در مورد آپدیت هم گفتم خودم شخصا گوشیم رو از سرور خود htc بروز میکردم.. و همینطور نرم افزارهاشو..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

11. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    144
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    161 پست

سلام.شرمنده اگر سئوال من خارج از این بحث هست
    سئوال برام پیش اومده که چرا از سیستم عامل (mac(apple استفاده نمی کنید ؟؟

عضو انجمن آگونیس آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    2,139
    تشکر شده در
    855 پست

این همه دوستان پیشنهاد دادند رحمان جان حالا منم یه پیشنهاد می دهم شاید دلت رو گرفت
    اولین مسئله ی مهمشم قابلیت ارتقاش به اندروید 4 هست
    دوربینش حرف نداره خودم استفاده می کنم،تا به امروزم یکبار هنگ نکرده در کل خیلی خیلی ازش راضیم
    در مقایسه با قیمتش حرف نداره واقعا

این گردینت صفحه ش رو واقعا هر کی از نزدیک می بینه حال می کنه تو عکس زیاد جالب نیست

سلام دوستان .
    هفته پیش من این گوشی رو خریدم و از آنجایی که دیدم این تاپیک خیلی سوت و کوره گفتم خودم دست به کار بشم و یه تکونی بهش بدم.

سعی می کنم یه بررسی کامل بذارم. فقط دوستان فعلا پستی ندهند تا بررسی من تموم بشه . چون اینجوری مطالب پراکنده می شه. سعی می کنم تا 2 یا 3 روزه آینده بررسی رو تموم کنم .

خب پس از موقع خرید شروع میکنم :

بررسی 1 :

وارد علائدین شدم و از چندتا مغازه پرسوجو کردم . قیمتا مختلف بود : 465 و 470 و .... پایین ترین قیمتم 450 بود . بعد یه مغازه گفت 430 (با کابل hdmi )
    البته حدس زدم از اون مغازه هاست که بعد از خرید هزینه ی نصب نرم افزار هم می خواد بگیره. برا همین خودم رو آماده کردم.
    گفتم یه رنگ مشکی بیار (پایینش آبی پررنگه و به سمت بالا که میره کم کم مشکی میشه .به نظرم قشنگ ترین رنگش همینه )
    دیدم رو جعبه نوشته KYNO بهش گفتم این چیه ؟ گفت neo تلفظ میشه ولی kyno نوشته می شه . گفتم چرا چرت میگی . این نسخه فرانسوی neo هست . اصلا کناره جعبه و کاتالوگ داخل جعبه هم فرانسوی نوشته . طرف فهمید که ما از اون شاسگولا نیستیم . گفت این نسخه به صورت اورجینال کابل hdmi داره و گارانتی اصلی هست و neo کابل hdmi نداره.
    گفتم خوب پس میبرم . بعد ...... وارد بحث اصلی خواست بشه یعنی ریختن نرم افزار
    یارو شروع کرد به کلی توضیحات و من اصلا حرفاشو گوش نمی کردم و فقط در و دیوار رو تماشا می کردم . وقتی حرفش تموم شد گفت حالا 60 تومنی برات بریزم یا 50 تومنی . گفتم هیچ کدوم . گفت اخه اگه نریزم آنتن گوشیت میپره و باطریت خراب میشه و ............
    بازم گفتم نمی خوام . عیب نداره بزار آنتن بپره . گفت حداقل باید پول رجیستر کردن رو بدید . که اونم می شه 30 تومن . گفتم : بیشتر از 18 تومن نمی دم .حالا یا گوشی رو بده یا سیم کارتمو پس بده (چون حساب کردم قیمت گوشی بعلاوه رجیستر ( که میدونم الکی هست . چون گوشی با گارانتی اصل رجیستر نمی خواد ) میشه 448 ( 430 + 18 ) و من کمتر از این قیمت گیرم نمی یاد ) .
    خلا صه سرتونو درد نیارم . بلاخره گوشی رو خریدم . پشت گوشی یه برچسب به زبان فرانسوی بود و توی گوشی هم چند تا برنامه به زبان فرانسه داشت که نشون میداد گوشی واقعا فرانسوی و آکبند هست البته برای تایپ زبان فارسی هم داشت .
    در آخر هم شماره سریال گوشی رو به 10009999 sms کردم و گارنتی تایید شد.
    خب حالا می ریم سراغ بررسی خود گوشی

اول از محتویات جعبه بگم :

1. گوشی
    2. کابل اتصال usb
    3. شارژر
    4. هندز فری
    5. برچسب lcd
    6. دفترچه راهنما
    7. کابل hdmi (برخی جعبه ها ممکنه نداشته باشه ولی kyno حتما داره )
    8. دستمال پاکتی green heart

ظاهر گوشی :

ظاهر گوشی بسیار زیبا و خوش دست هست و وزن و ابعاد مناسبی داره مخصوصا اگر مثل من یه کاور سیلیکونی براش بگیرید هم زیباتر میشه و هم در برابر ضربه ایمن تر.

دکمه های پایین و کنار گوشی هم در اندازه و مکان مناسبی قرار گرفته اند و کار کردن باهاشون راحته
    پایین دکمه پاور هم یه چراغ کوچولو هست که کارایی خیلی خوبی داره : 1)وضعیت شارژ رو نشون میده: وقتی شارژ زیر 10% میرسه به رنگ قرمز چشمک میزنه و موقع شارژ رنگش از قرمز به سبز پیوسته تغییر میکنه
    2) اطلاع رسانی : موقع دریافت sms و اتصال به v..p..n و....... چشمک سفید میزنه

سرعت :

سرعت بالا آمدن گوشی گوشی خیلی خوبه ( مخصوصا بعد از آپدیت جدیدی که براش اومده )
    و در مورد اجرای برنامه ها و بازیها و گشتزنی در اینترنت هم مشکلی نداره (گاهی مواقع اگر یه بازی یا برنامه سنگین رو اجرا کرده باشین و بعد یه برنامه دیگرو باز کنین یا وارد home screen
    شوید و بخواهید صفحات رو عوض کنین یه مقدار کند میشود ولی خیلی محسوس نیست و در کل سرعت خوبی دارد .

اسپیکر و هندز فری :

اول که این گوشی رو گرفتم اسپیکرش ناامید کننده بود . کیفیتش خوب بود ولی بلندی صداش خیلی بد بود .مثلا وقتی صدا رو رو 100% میذاشتم به اندازه 70% n8 میشد .

ولی بعد از آپدیت جدیدی که براش امد و اضافه شدن گزینه xLOUD صداش خیلی بلند شد به طوری که اگر روی 100% بزارم گوشام کر میشه !!!
    پس در کل کیفیتش خوبه
    البته محل قرار گرفتن اسپیکرش میتونست بهتر باشه . چون گاهی اوقات وقتی داری باهاش کار میکنی ( مخصوصا در حالت landscape ) ممکنه انگشتا جلوی بلندگو رو بگیره و صدارو کمی ضعیف میکنه . ولی با این وجود خیلی مسئله مهمی نیست و کافیه درست نگهش دارین.

LCD :

نمیشگر این گوشی کیفیت بسیار خوبی داره و حتی به نظر من قابل رقابت با iphone 4 هم هست

البته همونطور که در بسیاری از سایتها گفته شده زاویه دید صفحه کم هست و حدودا تا زاویه 40 درجه کیفیت حفظ میشود . مسلما کیفیت صفحه neo به پای galaxy s ii نمی رسه . اما با توجه به استفاده از موتور براویا کیفیت بسیار بالایی دارد.

دوربین :

کارکردن با دوربین گوشی بسیار ساده و آسان هست و تنظیمات اتوماتیک باعث می شود عکاسی و فیلم برداری ساده و با کیفیت باشد . فکر نمی کنم بیشتر احتیاج به توضیح باشد . سعی میکنم بعدا تعدادی عکس آپلود کنم تا کیفیت دوربین رو نشون بده

نکته جالب در مورد دوربین , فلش دوربین هست که با وجود اینکه یکی led دارد ولی نور بسیار زیادی دارد ( من قبلا n85 داشتم و با وجود اینکه دو led بود ولی از نظر نور دهی تقریبا برابر هستند)

باطری :
    و اما نکته اخر و بسیار ناامید کننده در مورد این گوشی , باطری اون هست. با وجود اینکه باطری ظاهرا از نوع li-po هست (برای این میگم ظاهرا چون تو سایت gsmarena و برنامهsuper battery information که روی گوشی نصب کردم نوع باطری رو li-po نوشته ولی روی برچسب خود باطری li-lon نوشته !!! ) و همچنین ظرفیت 1500mah . انتظار می رود که دوام باطری خیلی بالا باشد .
    اما متعصفانه در بهترین حالت باطری 2 روز دوام می اورد و اگر مصرفتان بالاباشد و زیاد با گوشی کار کنید و بازی کنید . مجبور میشوید هر شب شارژش کنید
    در پایان اگر بخواهم نظرم را در مورد ای گوشی بیان کنم : باید بگوییم که گوشی بسیار خوبی هست و با توجه به قابلیتها و قیمت مناسبش مطمئنا از خریدش پشیمان نمی شوید و اگر بخوام از 10 یه نمره به این گوشی بدهم 8.75 می دهم (اون 1.25 نمره کسری هم برای باطری و همینطور گرم شدن قسمت بالای گوشی در هنگام اجرای بازی ها سنگین هست )
    امید وارم این بررسی من مفید بوده باشد .
    مطالبي كه اينجا نوشتم ؛زحمت گرداوري و بررسي اون توسط يكي از دوستاي عزيزم كشيده شده است

مهدي ا

با سلام به همه
    يه سري مطالبي بود كه بايد ميگفتم:

در مورد آپدیت (كيفيت دار كردن صدا در زمان حداكثر كردن صدا)xloud به راحتی میتوانید با وایرلس دانلود کنید (با کامپیوتر هم میتوانید) شما کافیه به
    مسیر زیر بروید :
    settings ----> about phone ------> software update
    و گوشی رو آپدیت کنید . اگر هم آپدیت باشه می توانید به مسیر زیر بروید و تیک xloud رو بزنید:
    settings --------> sound
    من از محافظ lcd خود گوشی که داخل جعبه بود استفاده کردم و تاثیر بسیار بسیار ناچیزی روی تاچ میزاره . تقریبا اصلا محسوس نیست
    اگر گوشی رو با گارانتی اصلی گرفتيد خودش زبان فارسی برای تایپ رو ساپورت میکنه. اگر هم بدون گارانتی بگیرید برنامه های زیادی هست که تایپ فارسی رو اضافه میکنه.
    من تمام بازیهای اچ دی gamrloft رو نصب کردم و کوچکترین مشکلی نداره
    برای نصب برنامه و بازی روی مموری هم برخی می توانید از طریق منیجر خود گوشی به مموری انتقال بدید . برنامه های زیادی هم برا این کار هست
    تم و والپیپر هم به راحتی نصب می شه . هم متحرک و هم ساده
    من از برنامه مدیریت x-plore نسخه 1.53 استفاده میکنم
    با بلوتوث هم مشکلی نداشته ام
    مشکل هنگ و ریست هم نداشتم. فقط قبل از آپدیت یه بار وقتی به gps وصل شدم ریست شد ولی بعد از آپدیت مشکلی باهاش نداشتم
    برای پخش انواع فرمتهای صوتی و تصویری با زیر نویس برنامه های زیادی هست
    در مورد صدای موزیک هم توی بررسیم توضیح داده بودم که با xloud خیلی عالی شده
    گزینه ی مگاباس هم توی پلیر خود گوشی نیست .ولی برنامه هایی برای تنظیم اکولایزر وجود داره
    من هنوز برنامه جاوا رو گوشی نریختم ولی فکر کنم آندروید در حالت معمول جاوا ساپورت نمیکنه و می توانید جاوا امولاتور رو رو گوشی نصب کنید وبرنامه های جاوارو نصب کنید
    باطری مانند سایر قطعات چینی هست و li-po هست
    هدفون هم چینی هست و مدلش رو نمی دونم ولی کیفیت خوبی داره
    مموری هم چینی و مدل hc کلاس 2 هست
    سی دی همراهش نیست . وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنی pc suite اتومات دانلود میشه
    گوشی گارانتی اصل رجیستر نمی خواد اگر هم مجبور شدید بیشتر از 10 تومن نديد
    هر سه رنگم موجوده و تقریبا هم قیمتند ( رنگ قرمز کمی کمتر هستش و ممکنه 5 تومان گرونتر باشه)
    رینگتون هم به راحتی قابل نصب و تعویض هست.
    موفق باشید

http://www.mobile.ir/phones/compare....6439&ids=36343
    Sony Ericsson XPERIA Neo - نظرات کاربران در مورد گوشی سونی اریکسون اکسپریا نئو | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
    ویرایش توسط آگونیس : May 7th, 2012 در ساعت 03:45
    OldProfile

14. تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید

عضو انجمن irank آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    144
    تشکر شده در
    106 پست

به نظر من فکر نکنم 10 بار هم از دوربین 3d این گوشی ( evo 3d ) استفاده کنید چون کیفیت قابل قبولی نداره چشم ها رو هم اذیت میکنه..
    نکته بعدی سنگینی evo 3d هست شما وزنش رو توی دست با s ii مقایسه کنید..
    مشکل بعدی آپدیت هست htc همیشه 3 4 ماه دیرتر از سامسونگ آپدیت عرضه میکنه ( الان برای sii اندروید 4 آمده)
    البته من طرفدار سامسونگ نیستم و خودم هم htc desire دارم
    نظرم رو گقتم خدمتتون.

16. تعداد تشکر ها از irank به دلیل پست مفید

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام
    تشکر از دوستان
    بالاخره HTC evo 3d خرید شد
    قیمت دیروز با گارانتی 710 هزار تومان
    البته در مشهد از 675 هزار تومان تا 710 هزار تومان قیمت های مختلفی داشت

در مورد برنامه ها و نرم افزارهای مورد نیاز نیز اگر دوستان سایت مناسبی سراغ داشتند ممنون میشم لینک بدن
    باز هم تشکر از همه که وقت گذاشتند و راهنمایی کردند

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

18. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)