شما وقتی نقل قول میکنید یعنی با من هست این جزء مفاهیم اولیه ادبیات هستمن هر وقت گفتم php.source بعدش شما بیا بگو من با شما بودم!!!!
اینشا الله تخصصاتون کامل بشهاولا خدمتتون عرض کنم اگر بنده تمامیه تخصصات نسبت به سرور اختصاصی رو داشتم 100% به جای اجاره سرور رو در مکانی بسیار مناسب کلو می کردم که چون در حال حاضر اطلاعات جامع و کاملی نداریم اجاره می کنیم و بزودی این کار رو خواهیم کرد و بدین ترتیب kvm به درد لای جرز می خوره دقیقا > جرز=ریبوت :دی
KVM اتفاقا برای سرور خیلی لازم هست .
عرض کردم ساب نت نه سایت یا سروردر مورد موضوع دوم که می گید 1 بار یک سایت ... 1روزه حل شد واقعا باید بگم باعث تاسف هست که دیتاسنتری بخواهد کار سرور اختصاصی رو در 1روز حل کنه این مسئله باید 100% نهایتا در یک ساعت حل بشه
بنده نماینده مای لوک نیستم که بیام دفاع کنمو در مورد مشکل شما درباره ی فرانتورک هم باید بگم که شما بهتر است سر به سر کسی نذارید هر کسی در این انجمن حق انتقاد داره و اینکه حالا بخواهد با شما رقابت کنه شما به جای پست زدن در تاپیک ایشون آنچه که واقعا عیان و بیان است رو ثابت کنید نشان دهید چیزی که در این تاپیک زده شده اشتباه است نه اینکه بیاید و اینجا موضع بگیرید که ایشون به خاطر پدر کشتگی با شما داره اینکارو می کنه
ذکر دلیلوقتی سروری از این دیتاسنتر تهیه شد واقعا رقبت به خرید چندین سرور بیشتر شد واقعا از همه لحاظ از دیتاسنتر مای لوک سرتر هستند
رقابت بله اما اینجا بیشتر یاد دوران مهد کودکم افتادمبه هر حال همه ی ما همکار هستیم و باید در این زمینه ها باهم رقابت داشته باشیم وگرنه بازار معنی نخواهد داشت
سعی کنید باهم با ادب و متنات صحبت کنیم تا طرف مقابل هم احترام ما رو نگه داره
رقابت سالم 100% شیرین تر و دلنشین تر است و بخصوص زمانی که برنده این رقابت شما باشید
جو رو طوری کردن این آقا که برا من پیام خصوصی با متن زیر فرستادن از دوستان:
![]()