-
May 5th, 2012, 13:34
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
hg-ahvaz
احتمال داره ماژول مشکل داشته باشه
این ماژول ***یه . کوفتشون بشه پولی که میگیرن
-
-
May 5th, 2012 13:34
# ADS
-
May 5th, 2012, 14:03
عضو دائم
برای حل مشکل ماژول مربوط به پرشین اس ام اس کافیه اصلاحیه زیر رو در فایل persiansms.php انجام بدید :
function notify__sms
تبدیل بشه به :
function notify__persiansms
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

نوشته اصلی توسط
sainaweb
؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2012, 14:19
ماژول ماله جناب بیرم هستن که الان پست زدن ماژول بیسار الی هست و من ازش استفاده میکنم
ایشون هم اعلام کردن تا فرا نسخه کامل میزارن میتونید دانلود کنید و نسخه که من گفتم فقط نسخه ارسال اس م اس هست که خریداری کردم و گرنه ماژل اصلی فریر هست برا همه
بازم تشکر بابت ماژول جناب بیرم عزیز
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

نوشته اصلی توسط
sainaweb
دوست عزیز پولیه که پولی دست مزد کارشونه من که راضیم برا کاره خوب پول بدم
ایرانی جماعت مفت خوره همه چیز مفت مجانی می خواد شما هم از اونای
-
تعداد تشکر ها از mariean به دلیل پست مفید
-
May 5th, 2012, 15:56
عضو جدید
از دوستان برنامه نویس هر کس می تونه این ماژول رو برای وب سرویس ما هم آماده کنه لطفا پ.خ بده یا همینجا اعلام کنه هزینه رو تا اگر به توافق رسیدیم اطلاعات وب سرویس رو در اختیارش بزارم
-
-
May 5th, 2012, 16:22

نوشته اصلی توسط
sainaweb
سلام.
منظور این دوستمون د.ز.د.ی هست.
و من می دونم چرا این حرف رو زدن؟؟؟؟؟
موفق باشید.
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mariean
دوست عزیز پولیه که پولی دست مزد کارشونه من که راضیم برا کاره خوب پول بدم
ایرانی جماعت مفت خوره همه چیز مفت مجانی می خواد شما هم از اونای
دوست عزیز شما هم کمی در ادبیات خودتون تجدید نظر کنید و تا معنی و مفهوم کامل جمله کسی رو متوجه نشدید از روی حدس و گمان، تندخویی نکنید.
موفق باشید.
-
-
May 5th, 2012, 23:12
دوست عزیز ایشون یک جمله نوشتن بعد از جمله بنده
در یک جمله حرفشون رو زدن و معنی دیگهی هم نمیده و فقط شما معنیشو میدونستی چرا اینو گفته ؟؟در مکان عمومی ؟/
تمتم این بحث
-
-
May 6th, 2012, 00:10
عضو انجمن
سلام
دوستانی که نگران بانک ملت هستند می توانند از درگاه بانک پاسارگارد نیز استفاده کننده
که نیاز به مجوز نیز ندارد .
---------- Post added May 6th, 2012 at 12:10 AM ---------- Previous post was May 5th, 2012 at 11:46 PM ----------
دوست عزیزی از طریق پیام خصوصی خواستند درباره درگاه آنلاین بانک پاساگارد توضیح دهم که لازم دونستم همینجا برای همه توضیح بدهم ....
لینک روبرو کلیک کنید درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
حتما از همین لینک بگیرید !!! در سایت بانک پاسارگارد 2 نوع درگاه خرید آنلاین دارد :
1- اتصال به پرداخت الکترونیکی پاسارگارد ( توصیه ما این هست به این دلیل که پول مستقیم به جساب شما می یاد و نمی خواد چند روز صبر کنید ) اینم لینکش درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
2- پرداخت امن پاسارگارد """" ( اصلا توصیه نمی شود به دلیل اینکه سیستم کاریش مثل زرین پال هست و تا 4 روز پول تو حساب پرداخت امن پاسارگارد یا همان پی پاد بلوکه می شود )
فقط اول باید مدارک رو کامل کنید بعد ارسال کنید + سفته 2 میلیون تومانی که قیمتش 5000 تومان باید باشه !!
ولی ارزش داره ! چند وقت پیش یادم هست پوت http رو دولت بسته بود ولی بانک پاسارگارد کار می کرد ولی بانک ملت کار نمی کرد ! من خودم اون چند روز بیش از 200 هزار نومان ضرر کردم ! از ما گفتن بود گرفتنش خیلی خوبه !!
دوستانی که ماژول بانک پاسارگارد رو نیز لازم دارند می توانند با خودم اعلام کنند تا تحت اختیارشون قرار دهم .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
تعداد تشکر ها از ServerDL.com به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2012, 10:11
نسخه جدید فریر منتشر شد٬ این نسخه فقط برای رفع مشکل بانک ملت ریلیز شده و کسایی که از درگاه ملت استفاده نمیکنن نیاز به تغییر ندارن.
همچنین ماژول بانک ملت هم به صورت مستقل برای دانلود هست و کسانی که سیستم فعال دارن میتونن اونو دانلود کنن و از اون استفاده کنن و شامل تمام فایلهایی که تغییر کرده است.
ماژول پرداخت با پارسپال و ۳ ماژول اس ام اسی هم که توسط خود سایتها طراحی شده بود در سایت فریر قرار گرفت.
ماژول Persian sms هم نسخه سالمش روی سایت قرار داده شد.
-
تعداد تشکر ها ازfreer به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2012, 11:37

نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
دوستانی که نگران بانک ملت هستند می توانند از درگاه بانک پاسارگارد نیز استفاده کننده
---------- Post added May 6th, 2012 at 12:10 AM ---------- Previous post was May 5th, 2012 at 11:46 PM ----------
دوست عزیزی از طریق پیام خصوصی خواستند درباره درگاه آنلاین بانک پاساگارد توضیح دهم که لازم دونستم همینجا برای همه توضیح بدهم ....
لینک روبرو کلیک کنید
درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
حتما از همین لینک بگیرید !!! در سایت بانک پاسارگارد 2 نوع درگاه خرید آنلاین دارد :
1- اتصال به پرداخت الکترونیکی پاسارگارد ( توصیه ما این هست به این دلیل که پول مستقیم به جساب شما می یاد و نمی خواد چند روز صبر کنید ) اینم لینکش
2- پرداخت امن پاسارگارد """" ( اصلا توصیه نمی شود به دلیل اینکه سیستم کاریش مثل زرین پال هست و تا 4 روز پول تو حساب پرداخت امن پاسارگارد یا همان پی پاد بلوکه می شود )
فقط اول باید مدارک رو کامل کنید بعد ارسال کنید + سفته 2 میلیون تومانی که قیمتش 5000 تومان باید باشه !!
ولی ارزش داره ! چند وقت پیش یادم هست پوت http رو دولت بسته بود ولی بانک پاسارگارد کار می کرد ولی بانک ملت کار نمی کرد ! من خودم اون چند روز بیش از 200 هزار نومان ضرر کردم ! از ما گفتن بود گرفتنش خیلی خوبه !!
دوستانی که ماژول بانک پاسارگارد رو نیز لازم دارند می توانند با خودم اعلام کنند تا تحت اختیارشون قرار دهم .
بانک پاسارگاد تا جایی که من می دونم لحظه ای آپدیت نمیکنه و باید صبر کنید , هنوز هم اینطوریه ؟
-
تعداد تشکر ها از victor7732 به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2012, 14:59

نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
لینک روبرو کلیک کنید
1- اتصال به پرداخت الکترونیکی پاسارگارد ( توصیه ما این هست به این دلیل که پول مستقیم به جساب شما می یاد و نمی خواد چند روز صبر کنید ) اینم لینکش
ما که درخواست دادیم گفتند به فروشگاه شارژ درگاه نمیدن!
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

نوشته اصلی توسط
freer
نسخه جدید فریر منتشر شد٬ این نسخه فقط برای رفع مشکل بانک ملت ریلیز شده و کسایی که از درگاه ملت استفاده نمیکنن نیاز به تغییر ندارن.
همچنین ماژول بانک ملت هم به صورت مستقل برای دانلود هست و کسانی که سیستم فعال دارن میتونن اونو دانلود کنن و از اون استفاده کنن و شامل تمام فایلهایی که تغییر کرده است.
ماژول پرداخت با پارسپال و ۳ ماژول اس ام اسی هم که توسط خود سایتها طراحی شده بود در سایت فریر قرار گرفت.
ماژول Persian sms هم نسخه سالمش روی سایت قرار داده شد.
توسط شرکت به پرداخت تست نهایی و تایید شد-سریعتر آپدیت کنید.
با تشکر از آقای بایرام(فریر) بخاطر تغییرات اعمال شده 
-
تعداد تشکر ها از rezabest به دلیل پست مفید