سلام
دوستانی که نگران بانک ملت هستند می توانند از درگاه بانک پاسارگارد نیز استفاده کننده
که نیاز به مجوز نیز ندارد .
---------- Post added May 6th, 2012 at 12:10 AM ---------- Previous post was May 5th, 2012 at 11:46 PM ----------
دوست عزیزی از طریق پیام خصوصی خواستند درباره درگاه آنلاین بانک پاساگارد توضیح دهم که لازم دونستم همینجا برای همه توضیح بدهم ....
لینک روبرو کلیک کنید
درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
حتما از همین لینک بگیرید !!! در سایت بانک پاسارگارد 2 نوع درگاه خرید آنلاین دارد :
1- اتصال به پرداخت الکترونیکی پاسارگارد ( توصیه ما این هست به این دلیل که پول مستقیم به جساب شما می یاد و نمی خواد چند روز صبر کنید ) اینم لینکش
درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
2- پرداخت امن پاسارگارد """" ( اصلا توصیه نمی شود به دلیل اینکه سیستم کاریش مثل زرین پال هست و تا 4 روز پول تو حساب پرداخت امن پاسارگارد یا همان پی پاد بلوکه می شود )
فقط اول باید مدارک رو کامل کنید بعد ارسال کنید + سفته 2 میلیون تومانی که قیمتش 5000 تومان باید باشه !!
ولی ارزش داره ! چند وقت پیش یادم هست پوت http رو دولت بسته بود ولی بانک پاسارگارد کار می کرد ولی بانک ملت کار نمی کرد ! من خودم اون چند روز بیش از 200 هزار نومان ضرر کردم ! از ما گفتن بود گرفتنش خیلی خوبه !!
دوستانی که ماژول بانک پاسارگارد رو نیز لازم دارند می توانند با خودم اعلام کنند تا تحت اختیارشون قرار دهم .