-
April 8th, 2012, 01:09
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2012 01:09
# ADS
-
April 27th, 2012, 01:20
پاسخ : فروش سرور مجازی هتزنر (تضمین کیفیت از طرف روبینا سرور)
خیلی ممنون از این همه سرعت در عمل.. واقعا تعجب کردم اینقدر سریع سرویس رو تحویل دادید.. ممنون
-
تعداد تشکر ها از saeedxxx به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 01:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
saeedxxx
خیلی ممنون از این همه سرعت در عمل.. واقعا تعجب کردم اینقدر سریع سرویس رو تحویل دادید.. ممنون
سعید صدقی؟
اگر شما هستید سرور شما طبق ساعت گذشته از آخرین تغییر تیکت ارسال :
1h 18m
یک ساعت و 18 دقیقه پیش تحویل داده شد.
طبق قوانین سعی میشه تمامی سفارش های قبل ساعت 2 شب توسط واحد فروشمون انجام بشه یا اگر ایشون نبودن واحد های فنی یا خود بنده انجام بدیم که سفارشی به فردا نکشه ساعت 2 به بعد میره اول صبح
خواهش میکنم موفق باشید
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 12:43
دوستان تائید 100 در 100 میشوند !
واقعا بهترین کیفیت ، سرعت ، پایداری ، امکانات و مخصوصا پشتیبانی رو ارائه میدند !
ایشون بهترین شرکت برای سرور مجازی هستند و پشتیبانیشون هم عالیه چون اگر هر وقت از شبانه روز درخواست بدید بیش از یک ساعت طول نمیکشه تا جواب بدند و یک بار سرور رو برای من از افر قبلی به افر جدید انتقال دادند و چون به دلایلی نمیشد بکاپشو برگردونند مجبور شدند از ساعت 11 شب تا ساعت 5 و 6 صبح برام اطلاعات رو دستی انتقال بدند و + اینکه دوباره ویندوز ، iis و برنامه و نرم افزار های کاربردی دیگر رو برام نصب کردند و به نظرم بهترین پشتیبانی رو دارند و امروز هم از دیشب تا ساعت 6 صبح بیدار بودند و نمیدونم برای کدام کاربر و چکار انجام میدادند اما میدونم که 5 ، 6 ساعتی داشتند پشت سرهم بدون استراحت کار میکردند و زحمت میکشیدند !
پیشنهاد من به کسانی که میخواهند سرور مجازی بگیرند اینه که حتما از این شرکت بگیرند به دلایل بالا !
هرچند انتخاب با خودتونه و من هم فقط وظیفه دونستم تا ازشون تشکری بکنم به دلیل سرویس خوبی که دارند ارائه میدند !
از تمامی کسانیکه در روبینا سرور هستند تشکر کرده و سپاسگذاری میکنم و از همینجا خسته نباشید بهشون میگم .
یا حق
ویرایش توسط sepiddownload.com : April 27th, 2012 در ساعت 12:46
-
تعداد تشکر ها از sepiddownload.com به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 20:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
دوستان تائید 100 در 100 میشوند !
واقعا بهترین کیفیت ، سرعت ، پایداری ، امکانات و مخصوصا پشتیبانی رو ارائه میدند !
ایشون بهترین شرکت برای سرور مجازی هستند و پشتیبانیشون هم عالیه چون اگر هر وقت از شبانه روز درخواست بدید بیش از یک ساعت طول نمیکشه تا جواب بدند و یک بار سرور رو برای من از افر قبلی به افر جدید انتقال دادند و چون به دلایلی نمیشد بکاپشو برگردونند مجبور شدند از ساعت 11 شب تا ساعت 5 و 6 صبح برام اطلاعات رو دستی انتقال بدند و + اینکه دوباره ویندوز ، iis و برنامه و نرم افزار های کاربردی دیگر رو برام نصب کردند و به نظرم بهترین پشتیبانی رو دارند و امروز هم از دیشب تا ساعت 6 صبح بیدار بودند و نمیدونم برای کدام کاربر و چکار انجام میدادند اما میدونم که 5 ، 6 ساعتی داشتند پشت سرهم بدون استراحت کار میکردند و زحمت میکشیدند !
پیشنهاد من به کسانی که میخواهند سرور مجازی بگیرند اینه که حتما از این شرکت بگیرند به دلایل بالا !
هرچند انتخاب با خودتونه و من هم فقط وظیفه دونستم تا ازشون تشکری بکنم به دلیل سرویس خوبی که دارند ارائه میدند !
از تمامی کسانیکه در روبینا سرور هستند تشکر کرده و سپاسگذاری میکنم و از همینجا خسته نباشید بهشون میگم .
یا حق
خواهش میکنم!
شعار ما در روبینا همیشه اینه که: روبینا فقط یک برند تجاری نیست بلکه دوستی است که همواره در کنار شماست
این صورتش بهانه است او نور آسمان است *** بگذر زنقش صورت جانش خوشست جانش
-
-
April 27th, 2012, 22:39
عضو دائم
سرور 512 سرورهای معمولی درحال حاظر تمام شد.
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم
سلام
سرور جدید اضافه شدند
فروش تمامی پکیج ها باز شد
سرورهای 8 تومانی نیز در سرور جدید فروشش شروع شد
.
.
سرورهای معمولی :
در حال حاظر 15 پکیج 8 تومانی
10 سرور 13 تومانی
5 تا هم بقیه سرورها کلا 30 تا به سرورهای معمولی اضافه شد.
سرورهای ویژه :
کلا 15 تا اضافه شد.
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم
پکیج 8 تومانی از 15 عدد موجودی به 11 رسید
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم
همه دنبال 8 تومانی هستن عجب
کفگیر دوستان ته دیگه خورده ظاهرا 
پکیج رم 256 ، 8 تومانی 8 عدد دیگر موجود است
از سال 1385 تا کنون
-
-
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
srsh
میکروتیک هم نصب میکنید؟
بله ولی روی سرورهای 8 تومنی خیر
بقیه کانفیگ هاشم با خودتونه
از سال 1385 تا کنون
-