من آخرش رو خوب متوجه نشدم ، من درخواست درگاه با دامین X.Com میدم و بعد از چند ماه شاید برم ساب دومین مثلا www.1.X.com اون وقت مشکلی پیش میاد؟ یا کلا در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.
من آخرش رو خوب متوجه نشدم ، من درخواست درگاه با دامین X.Com میدم و بعد از چند ماه شاید برم ساب دومین مثلا www.1.X.com اون وقت مشکلی پیش میاد؟ یا کلا در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.
با سلام. همونطور که دوستان هم اشاره کردن چند فاکتور برای فعالیت یک سایت برای ما ملاک هست. یکی آدرس سایت، یکی ip و آخر هم محتوای سایت
شما روی هر سابدامینی، تحت اون دامینی که براش درگاه گرفتید برید و فعالیت کنید مشکلی پیش نمیاد و مشکلی نداره
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------
با سلام، یکی از دوستان قبلا این سوال رو مطرح کرده بودن. خیر همچین امکانی رو نمیشه گذاشت و شما حتما باید ابتدا به دروازه پرداخت Payline وصل بشید
در مورد کارمزد ها که هر بانکی بنا به سیاست های خودش عمل می کنه و تا جایی که میدونیم فعلا بیشتر بانک ها کارمزد نمی گیرن
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
برای انتشار یک پلاگین باید با دقت عمل کرد که محصول نهایی عاری از هرگونه اشکال باشه. یه کم دیگه صبر کنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)