خب واقعا بنده هم تشكر ميكنم از شما و زحماتي كه ميكشيد...
لازمه يه چيزايي رو بگم البته شخصيه ها: من شخصا واقعا خيلي به اين سايت حسوديم ميشه!! : دي
شارژ همراه اول
واقعا حرفه ايه
1- ميدوني خيلي احساس ميكنم حرفه اي طراحي شده، اي جكسش خيلي خوشگله و خب نسخه سريع هم داره و يه چيز داره كه واقعا تو هيچ سايتي نيست! وقتي شارژ ميگيري خودش گوشيت رو شارژ ميكنه ديگه رمز و... لازم نيست!! فقط كافيه كه شماره رو بدي وصل ميشه به سرور!! اگر بشه براي فروش همراه اول اسكريپت خودتون اين كارو بكنيد ممنون ميشم
2- مساله بعدي اينه كه اين سايت وقتي ازش شارژخريد ميكني شمارتون فكر كنم بايگاني ميكنه تو ديتابيسش و خب توي مراسم ها و يا سالگردها و... مياد يه پيامك ميزنه بهت ميگه مثلا تخفيف داريم و از اين حرفا!! ميشه شما هم كاري كني كه وقتي كاربر داره شارژ ميگيره حالا از هر سيم كارتي كه باشه!! شمارشو وارد كه كرد بره تو يه بخش ذخيره بشه و از پنل بشه تو اين سالگرد ها و روزهاي خاص پيامك زد به همه؟؟؟
3- و اينكه لطفا زرين بال رو از انتخاب پيشفرض پرداخت انلاين برداريد!! يعني پيشفرضش يكي از بانك ها باشه
4- و سعي كنيد يه تغير كوچولو تو ظاهرش بديد كه زيادي شبيه اين سايته كه ازش قالب زديد نشه بلا خره شما زحمت كشيدي نبايد كارت به نوعي كپي باشه كه ، كمي تغير فكر ميكنم جالب باشه
5- يه قسمت بازخورد ها داره اين سايت ، يه نگاه بهش بندازي اگر اسكريپت شما هم داشته باشه جالب خواهد بود
6- و قوي ترين بخشش بخش پشتيبانيش هست كه وقتي شما شماره فيش و ... رو ميزاري ثانيه اي بهت ميگه كه چي شده و مشكلت چيه!!! پيشنهاد ميكنم اگر همراه اول داريد يه شارژ هزارتوماني چيزي بگيريد از اين سايت تا بدونيد علت رضايت من چيه از اين سايت
اين ها نكته و نظرات بنده بود گفتم بگم