فعلا مشکلاتی داره حل شد چشم لینک دانلود هم می زاریم فعلا سمت کاربر رو تست کنید مشکلی نداشته باشه بعد سمت مدیریت رو میدم فعلا که خودم چند تا مشکل تو سمت کاربر پیدا کردم اونارو باید حل کنم
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
دوستان سرعت سایت چطور هست خوب شده دیگه کسی در باز کردن سایت مشکلی نداره ؟!
واي خدا چقدر عضويت توش سخته!!!! من رفتم الان عضو بشم نتونستم!!! سالهاست داريم با سايت و ، وب و Html , Css و اين چيزا كار ميكنيم ولي باورتون ميشه نتونستم عضو بشم!!؟؟؟ اين كدتون چقدر سخته يه چيز ساده بزاريد تورو خدا!! يه عديدي چيزي خيلي ساده مثل همه سايت هاي ديگه به حالت عكس باشه نهايتا 3 تا دونه عدد باشه ، بعد از 6 سال سايت داشتن و سرو كله زدن با كاربرا ديگه تجربه شده برامون كه كاربر وقت و حوصله نداره بياد براي يه عضويت كه براش همچين سودي هم نداره ، اينقدر دردسر بكشه!!! عضويت رو ساده تر كنيد ، كاربر سريع عضو بشه ،، بازم گويا بايد سري به اون سايت كه تو پست قبلي دادم بزنيد تا ببنيد كه چقدر ساده درست شده بخش عضويتش فقط 4 تا دونه كادر داره
و يه چيز ديگه،، ميخواي خريد كه كني بخش مرحله 1 كمي گنگ هستش!! يه نظر دارم اونم اينكه كه يه دكمه كوچيك زيبا به نام عضورت و ، ورود بعد از قسمت تاليا بزاريد توي هدر كه كاربر روش كليك كرد يه صحفه باز بشه خيلي ساده 4 تا ايميل و شماره تماس و اي دي بگيره و عضو بشه ، چون وقتي كابر ميخواد تو مرحله اول خريد كنه فكر ميكنه كه اي خدا عضو بايد بشم پس خريد نميكنم وقت ندارم برم اين همه سايت فروش انلاين هست !!! اينا همه از روي تجربه دارم عرض ميكنم خدمدتون!! اين مسائل رو بايد جدي گرفت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)