نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjan نمایش پست ها
پس احتمالا اون نیم درصد ما بودیم که سایتمونو ثبت نکردیم!
اونم به این دلیل که اینجور سایتها یه مدت هستند و بعد غیبشون میزنه. در کل تصمیم هیئت مدیره بر این بود که وارد اینگونه حواشی ها نشیم بهتره!
نیم درصد که گفتم منظورم این هست که تعداد بسیار کمی ثبت نکردند و واقعاً هم همین جور هست. البته سایت هایی که هی جدید راه اندازی میشن رو نمیگن. آخه هر روز یک سایت جدید ثبت میشه!

ما هستیم و غیب نمیشیم! اگر هم میخواستیم غیب بشیم نسخه انگلیسی رو راه اندازی نمیکردیم و به iweb و singlehop و hetzner و... نمیگفتیم! البته شاید به نظر شما این دلیل منطقی نباشه اما میتونید بعد از یک سال بیاین و سایت رو چک کنید. دلیلی وجود نداره که غیب بشیم!

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط آگونیس نمایش پست ها
ببخشید بنده چند تا سوال دارم
شما می گید 99.95 درصد با اطمینان این حرف رو می زنید؟! الان ماهم ثبت نکردیم دومینمون رو
2 بازدید کاربری شما چقدر است شما اگر 1000000 تا سایت هاستینگ ثبت شده داشته باشید مهم اینه که کاربر رجوع می کنه یا خیر؟
در مورد iweb , 100tb سایت هایی به این بزرگی با در آمدهای فوق العاده بالا و مشاهده تبلیغ بنری در سایت هایی نظیر 4شرد و مدیا فایر اینجا دامین ثبت کردن واقعا باعث افتخاره
پیشنهاد دیگه این هست که شما از جوملا استفاده می کنید حداقل یک کامپونت seo که از نظر من بهترین sh404SEF هست نصب کنید
کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم
بازدید ها فعلاً 3500 هست و رتبه یک گوگل هست. البته همان طور که گفتم تازه راه اندازی کردیم پس از سایتی که تازه راه افتاده نباید توقع داشته باشید 1000000 بازدید داشته باشه!
البته singlehop آمریکا هم پاسخ داده و گفته ما وقت ثبت کردن سرویس ها نداریم و خودتان ثبت کنبد که ما هم قبول کردیم و خودمان سرویس هاشون رو ثبت می کنیم! (صادقانه بگم راهی به جز این نداریم!)