سلام
اینکه لیست کامل است اصلا به این معنی نیست که حتما خیلی خوب هستند. من فکر می کنم شما برای اعلام نظر در مورد مدیریت سرور به زمان نیاز دارید چند بار که سرور دچار اشکال شد و از آنها درخواست کردید مشکل را حل کنند مدت زمانی که پاسخ می دهند و اینکه آیا واقعا آشنایی کامل دارند همه چیز را برای شما مشخص می کند .
ولی این موضوع که می فرمایید برای مدیریت سرور از شرکت دیگری استفاده می کنند اصلا خوب نیست.
با تشکر
باز شما خیلی پیراهن از من بیشتر پاره کردید :rolleyes:
من یک چندباری ( 7 یا 8 ) توی همین یک هفته اول به مشکل ( ضعف آگاهی ) برخورد کردم .
رفتم تو چت آنلاین . اینقدر عالی بودند که من داشتم شاخ درمیارودم. حتی کاری که هیچ ارتباطی بهشون نداشت رو خودشون رفتند تو سیستمم انجام دادند ( یک سرچی تو این زمینه اگر بکنید می بینید اکثرا درباره سوپورت این همین رو می گن . یم بارم که apache زو بروز کرد ( جوینز بود فکر کنم ) چدتا ماجول php برام نصب کرد . والا من دیگه موندم به چی می ن ساپورت . کاری که اینا دارن با من می کنند بیشتر به رفاقت شبیهه. وگرنه کی میاد موضوع ست نشدن دی ان اس رو ( دامینی که تو آنلاینیک داشتم ) رو خودش پیگیری کنه و حل کنه .
حالا این تاپیک محل تعریف از شرکتی نبود ولی من در تجربه یک هفتمو گفتم که دستمو گرفتند و راهنماییم کردند ( از خط صفر)
معمولا شرکت ها تو خارج از ایران کارها رو خودشون انجام نمیدند ( نگر شرکت های خیلی بزرگ ) همه پیمانکار می گیرند برای انجامش .
حالا یک سرچی بکنید ببینید این شرکت که منیج کرده چطوری. شاید بدرد شما هم بخوره .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)