در این بازار داغ ریپ و ***ی و . . . میشه یکی لطف کنه بگه ریپ کردن یعنی چی؟
در این بازار داغ ریپ و ***ی و . . . میشه یکی لطف کنه بگه ریپ کردن یعنی چی؟
همه بحث ها به کنار.... مسئله اینه که ما که شغلمون طراحی سایت و قالب و .... هست و کلی هم ادعا داریم چرا باید قالب سایت خودمون اختصاصی نباشه و دقیقا کپی از یک سایت همکار باشه! واقعا می تونیم در این صورت انتظار داشته باشیم بهمون کار طراحی سایت بدهند!؟
این سایت شماست؟؟؟
امپراطور | دانلود رایگان نرم افزار و بازی
این مال کیه پس؟
دانلود،دانلود نرم افزار،دانلود رایگان
اصلا شبیه نیستندا....![]()
چند روز پیش آمار گوگل آنالیز سایتمون رو بررسی می کردم دیدک یک ورودی از پرتال سفارس - صفحه اصلی پورتال دارم! گفتم یعنی به ما لینک دادن! رفتم به سایت و دیدم قالب ما رو برداشتن! اولین کاری که کردم فولدر قالب رو با یک فایل index.html از دسترس عموم خارج کردم چون به راحتی محتویاتش فابل دانلود بود و اینطوری یک مقدار سخت تر شد!
جالب اینه که قالب ما تقریبا قالب دیفالت whmcs هست و فقط با تغییر در css اون رنگ ها را تغییر دادیم! هنوز هم تصویر بانک ملت ستون کناریشون از سایت ما لود میشه. البته تصویر خاصی نیست و روی اینترنت ریخته! اما اینکه هنوز از سایت ما لود میشه جالب بود....
البته الان قالب ما خیلی با اون تفاوت پیدا کرده! http://www.shivahost.ir/portal
چطوری به این تمیزی ریپ میزنن ؟ حتی ماژول های من رو هم برداشتن
3 تا نتیجه اول گوگل هم دیدم حال کردم!!!!
ای بابا راضی به زحمت نبودیم انگشتان مبارک رو اینقدر به کار بگیرینا؟ :دی
بله که هست ولی خب ما نه طراح قالبیم،نه ادعای اختصاصی کردیم،نه واسه کسی خط و نشون کشیدیم. شرکت هم که نداریم بحمدالله که افت داشته باشه واسمون خودمونیم و این سایت که شخصیه نه شرکتی!
شما که دیگه توی 4 سال باید باشه که مارو میشناسی (نیوک!) دست به تغییرمونم دیدی مثل خودتون،هنوزم اثرهاش هست! :دی
خداییش طرحش خوب بود خوشم اومد وقتی تو نولدز دیدم، تا اون موقع پاتوق یو رو ندیده بودم اصلا. :دی
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
اقا یعنی هاست و دامین اینقدر سود داره همه میان سمت این کار
به جان خودم .
دیدم هاست دانلود دردسر داره جمعش کردم
فقط هم به خاطر اینکه مشتری هاست دانلود روزی 50 باز زنگ میزد
همون سرور مجازی بیشتر سود داره
این سایت رو دیدم . به هدرش توجه کردم
پرتال سفارس - صفحه اصلی پورتال
باورش سخته که طرف حتی هنوز نمی تونه یه فتوشاپ ساده انجام بده
اومده زده تو کار هاستینگ![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)