این سایت شماست؟؟؟
امپراطور | دانلود رایگان نرم افزار و بازی
این مال کیه پس؟
دانلود،دانلود نرم افزار،دانلود رایگان
اصلا شبیه نیستندا....![]()
این سایت شماست؟؟؟
امپراطور | دانلود رایگان نرم افزار و بازی
این مال کیه پس؟
دانلود،دانلود نرم افزار،دانلود رایگان
اصلا شبیه نیستندا....![]()
ای بابا راضی به زحمت نبودیم انگشتان مبارک رو اینقدر به کار بگیرینا؟ :دی
بله که هست ولی خب ما نه طراح قالبیم،نه ادعای اختصاصی کردیم،نه واسه کسی خط و نشون کشیدیم. شرکت هم که نداریم بحمدالله که افت داشته باشه واسمون خودمونیم و این سایت که شخصیه نه شرکتی!
شما که دیگه توی 4 سال باید باشه که مارو میشناسی (نیوک!) دست به تغییرمونم دیدی مثل خودتون،هنوزم اثرهاش هست! :دی
خداییش طرحش خوب بود خوشم اومد وقتی تو نولدز دیدم، تا اون موقع پاتوق یو رو ندیده بودم اصلا. :دی
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
هه هه هرچند من دلیلی نمی بینم وقتی ادعایی رو این قالب ندارم جواب بدم ولی بی ادبی جوابتون داده نشه :دی
اولا من اصلا به گرافیک اصلیش کار نداشتم به جز لوگو، برو این پیشنهاد با ارزش رو به نولدز بده ازت تشکر هم می کنه :دی
دوما همه مثل شما مانیتور led و چشم های تیزبین عقاب ندارن همه چی رو بچکن داداش ما دیگه پیر شدیم بینایی شما جوونا رو نداریم.
پ.ن: خداییش اینقدر بیکار و علافی ساعت 2:20 صبح دنباله به گوشه میگردی که چجوری ادیت شده؟ :دی برو بگیر بخواب عزیز.
این مرام ایرانیت منو کشته،روح فردین شاد شد خدایی :دی
خب بردار عزیز ادیت کن نیکی و پرسش؟ حکم اوپن سورس که پیدا کرده قالبش اینم روش :دی http://www.empratoor.com/wp-content/...ges/mobile.jpg
سوخت هسته ای دیگه؟ :دی
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
مهر تایید رو میچسبونم روش که باید طلا گرفت این سخن رو!![]()
بابا من که چیزی نگفتم..اتفاقا خوب میشناسمت..سایت بده جنازه تحویل بگیر...نوش جونت..اتفاقا خودمم از چند تا سایتای دیگه طرح زدم فروختم....
منظور این بود که یک کلام هممون د ز د یم به نحوی!!
حالا تاپیک زده شده داریم بیگناه جلوه میدیم خودمون رو.. گرچه تقصیر ما نیست. ما نزنیم کسی دیگه میزنه..
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)