حرفتون راجعب آخرین ورژن درسته
ولی موضوع اینجاست که در ورژن 1.5 فوق العاده قالب زیاد و ماژول و پلاگین موجود است و اینکه قدیمی کارهای زیادی هستند که با 1.5 فوق العاده راحت هستند و میتونن توی مشکلات کمک برسونن
وگرنه حرفتون کاملا درسته
اره درسته ولی نمیشه که همش از یک ورژن استفاده کرد باید منتظر موند تا پلاگین یا قالب های این ورژن هم برسه دیگه مشکلات همه جا هس- ولی من در کل وردپرس رو خیلی بهتر و قویتر از جوملا میدونم و اونو به جوملا ترجیح میدم
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
اره درسته ولی نمیشه که همش از یک ورژن استفاده کرد باید منتظر موند تا پلاگین یا قالب های این ورژن هم برسه دیگه مشکلات همه جا هس- ولی من در کل وردپرس رو خیلی بهتر و قویتر از جوملا میدونم و اونو به جوملا ترجیح میدم
وردپرس یک سی ام اس فوق العاده عالی است
اما هسته این سی ام اس برای بلاگ نوشته شده ولی جوملا خیلی جای گسترش داره و از وبسایت شرکتی تا وب سایت فروشگاهی و سازمانی و . . . میتوان ایجاد نمود
ایراد اکثر وبمستر های ایرانی این هستش که سیستم مدیریت محتوا رو فقط تو وردپرس میبینن