-
August 28th, 2011, 16:36
عضو دائم
فروش ماژول W3esxi برای مجازی ساز ESXI & ESX تحت WHMCS
سلام
طبق قولی که به دوستان داده بودیم و با تاخیر چند روزه تاپیک فروش ماژول ESXI & ESX برای WHMCS را ایجاد کردیم
نام : 
امکانات :
1 - Power off - Power on - Reset - Reboot os - Shutdown os - suspend
2 - نمایش اطلاعات وی پی اس :
Ram - Ram Usage - Cpu - Cpu Usage - Space - Free Space - IP - Hostname - Power State - UpTime - BootTime
3 - انتخاب VMID از لیست سرویس های موجود در سرور بدون نوشتن VMID برای هر سرویس
4 - امکان کارکردن با چند سرور
5 - امکان تغییر قالب نمایش اطلاعات و دکمه های تغییر وضعیت در محیط کاربری و ادمین
6 - امکان غیرفعال کردن نمایش اطلاعات برای کاربر و یا ادمین
7 - بخش ALL VM برای نمایش وضعیت همه سرویس ها در همه سرورهای فعال که در سیستم ثبت شده اند
8 - امکان تغییر وضعیت هر سرویس در بخش ALL VM
9 - بخش Quick Insert برای انتخاب VMID از لیست سرویس های همه سرورهای فعال برای هر مشتری و تغییر سرور و محصول و فیلد آی پی به صورت سریع
10 - قابلیت کار با VMWARE ESX و ESXi
اسکرین شات (( ضمیمه شد ))
نکات :
1 - لایسنس ماژول تحت دامنه تعیین شده و برای یک سال و هر نسخه تنها روی یک دامنه قابل استفاده است.
2 - بعد از خرید تا یک سال به روز رسانی ها رایگان خواهد بود
3 - هزینه لایسنس 85 هزار تومان می باشد (( برای یک سال با آپدیت ))
4 - خرید از سایت وارزهاست انجام می شود و سوالات و ... به صورت تیکت در پشتیبانی مطرح خواهد شد.
5 - آموزش نصب و پیکربندی ماژول همراه با توضیحات کامل و تصویری و به زبان فارسی در اختیار خریدار گذاشته می شود.
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 به بالا
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – ION Cube Loader
5 – دارا بودن سرورمجازی به صورت اختصاصی برای انجام تنظیمات مطابق نیاز ماژول (( بر روی هاست اشتراکی گاهاً به دلیل بعضی از محدودیت ها مشکل ایجاد می شود ))
6 – دارا بودن کنترل پنل WHM/Cpanel برای انجام راحت تر تنظیمات php + Apache + Firewall
لینک خرید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
☼☼☼☼ تعدادی از خریداران ماژول ☼☼☼☼
1 - Tukanet.net
2 - parspersia.com
3 - tehranvps.com
4 - omegahost.net
5 - irserver.com
6 - parsuptime.com
7 - agonis.ir
8 - warez-host.ir
9 - takdns.co
10 - tadbirserver.com
11 - dellvps.com
12 - 20host.in
13 - javanserver.com
14 - novinvps.net
15 - persiansg.com
16 - afaghhosting.net
17 - baranserver.com
18 - faranetwork.ir
19 - worlddata.ir
20 - esfahanweb.com
21 - atilnic.com
22 - yazddata.ir
23 - secure.almahost.co.uk
24 - vs24.co
25 - persianbit.com
26 - terahost.ir
27 - tonicserver.com
28 - mizbanco.com
29 - persiancloud.ir
30 - و ...
\\\\\ ************************************************** ************ /////
اخرین تغییرات در نسخه جدید = 0.7.2
1 - عدم نیاز به اکستنشن php_ssh2
2 - حل مشکل کران جاب
3 - امکان ساسپند خودکار
4 - امکان unsuspend خودکار
5 - اضافه شدن دکمه unsuspend
صفحه مدیریت کلاینت
1 - حل مشکل نمایش ندادن حجم هاردهای اضافی
2 - اضافه شدن کد جدید به قالب برای نمایش تعداد هارد ها
3 - امکان اتصال به سرور با پورت غیر پیشفرض(22)
4 - حل مشکل اتصال به esxi5
5 - حل مشکل نمایش پیام خطا هنگام خاموش کردن و روشن کردن و ساسپند و ...
6 - حل مشکل منو صفحات در قسمت allvm در هنگام نمایش صفحه جاری
7 - اضافه شدن لینک ساپورت و نمایش دامنه جاری در صفحه w3esxi_admin
\\\\\ __________________________________________________ _______________ /////
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
ویرایش توسط Warez-Host.IR : April 14th, 2012 در ساعت 17:05
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
amin7x, Amir.Mansoury, AmirHosein, Cyrus.The.Great, da6276, eskelet-sokhte, faranetwork, fas, gharibion, HADNEZ-ICT, hamid rilaxx, hpxfdhzo, irlogo, konstantine, lordmhn, MbjHosting, mobin96, Mohammad_reza, moosh2011, mrbusy, m_dg_farari, nasa_de, nimafire, nimapendar, onlinehost, PerDon, rouhallah, rsl, shayaneds, tactools, tehvps, TN Projects, TukaNet, VatanDC, yum
-
August 28th, 2011 16:36
# ADS
-
April 22nd, 2012, 10:30
عضو دائم
پاسخ : فروش ماژول W3esxi برای مجازی ساز ESXI & ESX تحت WHMCS
سلام
ماژول فوق العاده ای هست. واقعا کار ساپورت رو کم می کنه همین چند تا دکمه !!! دست گروه سازنده و آقا رحمان درد نکنه
فقط چندتا مورد هست که خیلی خوبه توی نسخهای جدید مد نظر باشه:
سلام
ممنون علیرضا جان نسخه را که ارائه کنیم هم خیلی نیازهای را برطرف خواهد کرد هم 180 درجه متفاوت تر شده , با دیدن نسخه جدید اینو بهتون قول میدم که از خریدی که داشتید هیچ زمان پشیمون نمی شدید , به دلیل اینکه ما هر رو در حال اضافه کردن امکانات جدید هستیم و در این نسخه ماژول را از اون حالت اولیه و سادگی خارج کردیم تا همه نیازهای مدیران سایتها و کاربران را برطرف کنه
۱- تعداد انجام عملیات مربوط به پاور رو بشه محدود کرد توی بازه های زمانی. مثلا بشه تنظیم کرد که یوزر توی هر دو دقیقه فقط یکبار بتونه از دکمه ها استفاده کنه. چون بعضی ها نمی دونند زمان می بره تا سرور مجازی بالا بیاد، هی سرور رو ریستارت می کنن
این مورد در این نسخه اعمال شده و میزان زمان اعمال دکمه ها مطابق نیاز مدیرسایت قابل تغییر است و یک مورد دیگر در همین رابطه که بهتر فعلاً اعلام نکنم
۲- امکان حذف کامل سرور (terminate) رو داشته باشه
این هم در نسخه جدید اعمال شده و به راحتی می تونید انجام بدید
۳- فکر می کنم ظاهر بخش کاربری با قالب جدید whmcs 5 سازگار نیست و به هم ریختگی داره
این مورد از طریق style.css به راحتی قابل انجام است اما در نسخه جدید سعی شده با تمام مرورگر ها و نسخه ها هماهنگ کنیم
هرچند که شما نیز با اندکی تغییرات در فایل مربوط به style.css که ما ارائه می کنیم و هماهنگ کردن اون با فایل اصلی قالب در صورت عدم هماهنگی مشکل را برطرف کنید
اگر زیادی تعریف کنم شاید باب میل خیلی ها نباشه اما این نسخه واقعاً نسبت به قبل 180 درجه متفاوت شده
تنها دوستانی که می تونن در کد کردن نسخه جدید به روش های نوین به ما همیاری کنند لطفاً به من پیام خصوصی ارسال کنن
در این ضمینه یک مشکل خیلی جدی در یکی از فایلها داریم , در صورتی که کسی ایده نو داره به من اطلاع بده
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 12:04

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
ممنون علیرضا جان نسخه را که ارائه کنیم هم خیلی نیازهای را برطرف خواهد کرد هم 180 درجه متفاوت تر شده , با دیدن نسخه جدید اینو بهتون قول میدم که از خریدی که داشتید هیچ زمان پشیمون نمی شدید , به دلیل اینکه ما هر رو در حال اضافه کردن امکانات جدید هستیم و در این نسخه ماژول را از اون حالت اولیه و سادگی خارج کردیم تا همه نیازهای مدیران سایتها و کاربران را برطرف کنه
این مورد در این نسخه اعمال شده و میزان زمان اعمال دکمه ها مطابق نیاز مدیرسایت قابل تغییر است و یک مورد دیگر در همین رابطه که بهتر فعلاً اعلام نکنم
این مورد از طریق style.css به راحتی قابل انجام است اما در نسخه جدید سعی شده با تمام مرورگر ها و نسخه ها هماهنگ کنیم
هرچند که شما نیز با اندکی تغییرات در فایل مربوط به style.css که ما ارائه می کنیم و هماهنگ کردن اون با فایل اصلی قالب در صورت عدم هماهنگی مشکل را برطرف کنید
اگر زیادی تعریف کنم شاید باب میل خیلی ها نباشه اما این نسخه واقعاً نسبت به قبل 180 درجه متفاوت شده
تنها دوستانی که می تونن در کد کردن نسخه جدید به روش های نوین به ما همیاری کنند لطفاً به من پیام خصوصی ارسال کنن
در این ضمینه یک مشکل خیلی جدی در یکی از فایلها داریم , در صورتی که کسی ایده نو داره به من اطلاع بده
موفق باشید
سلام
جناب ما مشتاقانه منتظر نسخه جدید هستیم که خریداری کنیم کی انجام میشه ؟
کاش لایسنس ماهانه هم بذارید
-
-
April 22nd, 2012, 12:17
عضو انجمن
به نظر من نزارن بهتره که گفتند هم که ممکن نیست .
فروشنده که قصد کار دائمی و فعالیت همیشه داشته باشد 100% برای همیشه به چنین امکاناتی نیاز خواهد داشت
اما فروشندگان فصلی و ...
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 12:23

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
به نظر من نزارن بهتره که گفتند هم که ممکن نیست .
فروشنده که قصد کار دائمی و فعالیت همیشه داشته باشد 100% برای همیشه به چنین امکاناتی نیاز خواهد داشت
اما فروشندگان فصلی و ...
بله موافقم فروش ماهانه خوبه چون هم سودش واسه فروشنده بیشتر هم خریدار بیشتر فقط پیشنهاد بود ما که به هر حال نیاز داریم و به محض ارائه خریداری میکنیم فقط یه سوال آیا با ورژنهای مختلف whmcs و vmware مشکلی نداره
whmcs = 5
vmware esxi 4.1
-
-
April 22nd, 2012, 13:31
عضو دائم
سلام
جناب ما مشتاقانه منتظر نسخه جدید هستیم که خریداری کنیم کی انجام میشه ؟
سلام
در چند پست قبل در مورد این موضوع توضیح ارائه شده
بله موافقم فروش ماهانه خوبه چون هم سودش واسه فروشنده بیشتر هم خریدار بیشتر فقط پیشنهاد بود ما که به هر حال نیاز داریم و به محض ارائه خریداری میکنیم فقط یه سوال آیا با ورژنهای مختلف whmcs و vmware مشکلی نداره
whmcs = 5
vmware esxi 4.1
در مورد پیش نیازها در پست اول قبلاً توضیح کامل ارائه شده :
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 به بالا
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – ION Cube Loader
5 – دارا بودن سرورمجازی به صورت اختصاصی برای انجام تنظیمات مطابق نیاز ماژول (( بر روی هاست اشتراکی گاهاً به دلیل بعضی از محدودیت ها مشکل ایجاد می شود ))
6 – دارا بودن کنترل پنل WHM/Cpanel برای انجام راحت تر تنظیمات php + Apache + Firewall
اگر مشکلی ایجاد نشود , اواسط هفته آینده ابتدا برای کاربران و بعد برای عموم قرار خواهیم داد
کد نویسی های ماژول تمام شده تنها همان مواردی که در پست های قبل اعلام کردم باقی مانده
موفق باشید
-
-
April 23rd, 2012, 05:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
موفق باشید
خیلی عالیه!
از نسخه فعلی که کاملا راضی هستم. اونجوری که می فرمایید نسخه جدید می ترکونه!!!
۲ مورد دیگه رو که فکر می کنم باگ نسخه فعلی باشه:
۱- وقتی ماژول نمی تونه به سرور لاگین کنه (به دلایل مختلف) اجازه مدیریت مشخصات سرور رو به ادمین نمی ده و صفحه مربوط به سرور مجازی به هم می ریزه.
۲- ماژول ریپورت مناسبی از عملیات انجام شده ارایه نمی داد. مثلا وقتی unsuspend می کردم در جواب توی یه کادر قرمز (که معمولا واسه اعلام خطا استفاده می شه) می نوشت «۱»!
همچنین لطفا بگید که به یوزری غیر از root توی esxi چه دسترسی هایی داده بشه تا بتونه از ماژول شما استفاده کنه. از نظر امنیتی اصلا خوب نیست با یوزر روت از ماژول استفاده کرد
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 13:20
عضو دائم
خیلی عالیه!
از نسخه فعلی که کاملا راضی هستم. اونجوری که می فرمایید نسخه جدید می ترکونه!!!
۲ مورد دیگه رو که فکر می کنم باگ نسخه فعلی باشه:
۱- وقتی ماژول نمی تونه به سرور لاگین کنه (به دلایل مختلف) اجازه مدیریت مشخصات سرور رو به ادمین نمی ده و صفحه مربوط به سرور مجازی به هم می ریزه.
۲- ماژول ریپورت مناسبی از عملیات انجام شده ارایه نمی داد. مثلا وقتی unsuspend می کردم در جواب توی یه کادر قرمز (که معمولا واسه اعلام خطا استفاده می شه) می نوشت «۱»!
همچنین لطفا بگید که به یوزری غیر از root توی esxi چه دسترسی هایی داده بشه تا بتونه از ماژول شما استفاده کنه. از نظر امنیتی اصلا خوب نیست با یوزر روت از ماژول استفاده کرد
با تشکر
سلام
علیرضا جان این دو مورد هم رفع شده
هر چیزی که فکر کنی رفع کردیم
در مورد ساخت یوزر جدید سعی میکنم داخل داکیومنشن جدید این مورد را آموزش بدم
موفق باشید
-
-
April 23rd, 2012, 19:09
عضو انجمن
سلام خوبید ؟
من خیلی وقته ازتون ماژول گرفتم
طبق اموزش توی خود ماژول هم پیش رفتم اما مثل اینکه یه موردی هست که اجازه نمیده ماژول کار کنه
توی قسمت محصولات کاربر که میرم برای تنظیمات صفحه قالبش نیست اصلا اونجا سفید هست و فقط متون رو نشون میده ....
و توی پنل کاربری هم ارور میده ....
-
-
April 23rd, 2012, 19:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
سلام خوبید ؟
من خیلی وقته ازتون ماژول گرفتم
طبق اموزش توی خود ماژول هم پیش رفتم اما مثل اینکه یه موردی هست که اجازه نمیده ماژول کار کنه
توی قسمت محصولات کاربر که میرم برای تنظیمات صفحه قالبش نیست اصلا اونجا سفید هست و فقط متون رو نشون میده ....
و توی پنل کاربری هم ارور میده ....
من هم خریدم و به این مشکل برخوردم و حتی دادم خودشون نصب کنند
گفتن که با سرور هاست ما سازگار نیست .. که مجبور به برگشت هزینه کردیم
که نصف پول هم نگرفتیم .. به هر حال فکر کنم شما هم مشکل منو دارید
Telegram: mehdi_niromandan
-
-
April 23rd, 2012, 19:37
عضو انجمن
100% مشکل از کانفیگ سرورتون هست
تنظیمات سرور رو بصورت زیر انجام بدید مشکلی پیش نخواهد اومد