سلامسلام
ماژول فوق العاده ای هست. واقعا کار ساپورت رو کم می کنه همین چند تا دکمه !!! دست گروه سازنده و آقا رحمان درد نکنه
فقط چندتا مورد هست که خیلی خوبه توی نسخهای جدید مد نظر باشه:
ممنون علیرضا جان نسخه را که ارائه کنیم هم خیلی نیازهای را برطرف خواهد کرد هم 180 درجه متفاوت تر شده , با دیدن نسخه جدید اینو بهتون قول میدم که از خریدی که داشتید هیچ زمان پشیمون نمی شدید , به دلیل اینکه ما هر رو در حال اضافه کردن امکانات جدید هستیم و در این نسخه ماژول را از اون حالت اولیه و سادگی خارج کردیم تا همه نیازهای مدیران سایتها و کاربران را برطرف کنه
این مورد در این نسخه اعمال شده و میزان زمان اعمال دکمه ها مطابق نیاز مدیرسایت قابل تغییر است و یک مورد دیگر در همین رابطه که بهتر فعلاً اعلام نکنم۱- تعداد انجام عملیات مربوط به پاور رو بشه محدود کرد توی بازه های زمانی. مثلا بشه تنظیم کرد که یوزر توی هر دو دقیقه فقط یکبار بتونه از دکمه ها استفاده کنه. چون بعضی ها نمی دونند زمان می بره تا سرور مجازی بالا بیاد، هی سرور رو ریستارت می کنن
این هم در نسخه جدید اعمال شده و به راحتی می تونید انجام بدید۲- امکان حذف کامل سرور (terminate) رو داشته باشه
این مورد از طریق style.css به راحتی قابل انجام است اما در نسخه جدید سعی شده با تمام مرورگر ها و نسخه ها هماهنگ کنیم۳- فکر می کنم ظاهر بخش کاربری با قالب جدید whmcs 5 سازگار نیست و به هم ریختگی داره
هرچند که شما نیز با اندکی تغییرات در فایل مربوط به style.css که ما ارائه می کنیم و هماهنگ کردن اون با فایل اصلی قالب در صورت عدم هماهنگی مشکل را برطرف کنید
اگر زیادی تعریف کنم شاید باب میل خیلی ها نباشه اما این نسخه واقعاً نسبت به قبل 180 درجه متفاوت شده
تنها دوستانی که می تونن در کد کردن نسخه جدید به روش های نوین به ما همیاری کنند لطفاً به من پیام خصوصی ارسال کنن
در این ضمینه یک مشکل خیلی جدی در یکی از فایلها داریم , در صورتی که کسی ایده نو داره به من اطلاع بده
موفق باشید