یه پرداخت دیگه هم برای من انجام دادن (یکمی هم باعث دردسر شدیم)
یه پرداخت دیگه هم برای من انجام دادن (یکمی هم باعث دردسر شدیم)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
با دروود
کسری بنده رو هم جبران کردند که از ایشان سپاسگزارم.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
سلام . رفیق 4 یورو رو چند حساب میکنی ؟ کارمزد هم میگیری ؟ مرسی
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام
قیمت روز دلار رو میفرمایید؟
ارادت
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام.
در رابطه با صحبتهای تلفنیای که انجام دادیم، از name.com استعلام کردم. ظاهرا که مشکلی وجود نداره.
کد HTML:Ticket #118150: payment method (paypal) Your ticket (#118150) has been updated. Julie, Apr 19 03:18 pm (MDT):Hello, Thanks for your email. no, that is not true, you may certainly use PayPal as your payment method at Name.com. Please feel free to contact us for further assistance, we are happy to help! Thanks and have a wonderful day :) Julie Name.com Julie Sepehrnoosh, Apr 19 12:50 pm (MDT):Hi I've heard that paypal section of your payment methods doesn't work anymore! Is this true or I can still use it? Thanx You can respond to this email to update your ticket. This email is a service from Name.com Support
با سلام به اعضای محترم سایت
من ویزا کارت(یا مستر کارت) فیزیکی بدون نام میخوام یعنی پاسپورت ندارم که بخوام با نام بگیرم میخواستم بدونم کسی اینجا هست که بتونه کمکی کنه تهیه کنم با عرض شرمندگی من اولین بار هست که این سایت میام نمی دونستم باید کدوم پست برم دیدم به روز ترین این پست هست اومدم اینجا.
کسی اینجا هست بتونه کمکی کنه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)