-
April 17th, 2012, 01:39
عضو انجمن
پاسخ : لایسنس

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
ممنون از آقای محمد حسین
میخوام بدونم مثلا الان آلما هاست که داره لایسنس میفروشه به قول معروف در راه رضای خدا که موش نمیگیره (بی ادبی نشه فقط مثل بود) میخوام بدونم چطوری میشه این لایسنسهارو با تخفیف گرفت یا سود فروشش چطوریه بلاخره باید سود داشته باشه دیگه
اگر خودمون بخوایم بفروشیم باید چطور اقدام کنیم ا کجا شروع کنیم آیا همین آلما هاست که تقریبا دیگه انحصاری شده واسه خرید لایسنس تخفیف خاصی داره ئاسه فروشنده ها یا نه همه یکسانن
باسلام
ما میزبان بیش از 800 لایسنس هستیم در ماه! در طی یک الی دوماه آینده هم Partner شرکت مذکور cPanel خواهیم شد!
در صورتی که میخواهید میتوانیم به شما نمایندگی فروش بدهیم طی دو الی سه هفته آینده هم خود شما مستقیم از سایتتون میتونید محصولات ما رو بفروشید.
برای گرفتن نمایندگی هم به account[at]almahost.co.uk ایمیل ارسال کنید به همراه شرایطتون.
در مورد مثال هم خوشحال هستیم که اولین شرکتی در ایران هستیم به صورت انحصاری محصولاتی مانند cPanel را به این صورت ارائه میدهیم! و راهی امن و راحت رو برای کاربران ایرانی فراهم کردیم!
موفق باشید
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
-
April 17th, 2012 01:39
# ADS
-
April 17th, 2012, 01:43

نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
ما میزبان بیش از 800 لایسنس هستیم در ماه! در طی یک الی دوماه آینده هم Partner شرکت مذکور cPanel خواهیم شد!
در صورتی که میخواهید میتوانیم به شما نمایندگی فروش بدهیم طی دو الی سه هفته آینده هم خود شما مستقیم از سایتتون میتونید محصولات ما رو بفروشید.
برای گرفتن نمایندگی هم به account[at]almahost.co.uk ایمیل ارسال کنید به همراه شرایطتون.
در مورد مثال هم خوشحال هستیم که اولین شرکتی در ایران هستیم به صورت انحصاری محصولاتی مانند cPanel را به این صورت ارائه میدهیم! و راهی امن و راحت رو برای کاربران ایرانی فراهم کردیم!
موفق باشید
اگر شرایط نمایندگی رو عمومی اعلا کنید ممنون میشم که بقیه هم بتونن استفاده کنم فک کنم این نمایندگی که گفتید طرفدار زیادی داره منظورم همین که ما هم بتونی داخل سات لایسنس بفروشیم هست
-
-
April 17th, 2012, 01:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اگر شرایط نمایندگی رو عمومی اعلا کنید ممنون میشم که بقیه هم بتونن استفاده کنم فک کنم این نمایندگی که گفتید طرفدار زیادی داره منظورم همین که ما هم بتونی داخل سات لایسنس بفروشیم هست
این شرایط بسته به شرایط افراد یا شرکتی که درخواست میکنند دارد!
عرض کردم در صورت تمایل شرایطتون رو برای ما به ایمیل account[at]almahost.co.uk ارسال کنید تا پس از بررسی شرایط همکاری برای شما ارسال شود
موفق باشید
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-