نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

موضوع: خرید دلار دولتی !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

پیش فرض پاسخ : خرید دلار دولتی !

نقل قول نوشته اصلی توسط the_coder نمایش پست ها
    فکر کنم تا اخر این تاپیک باید 7-8 بار دیگه این رو کپی کنم

خیلیا هستن که چند ساله +100 میلیون توی این بانک حساب دارن و پولشون توی این حساب داره خاک می خوره ، اگر شما هم جزء اون افراد هستید یا این افرادو میشناسید پس بهتره سالی 1 کیلومتر با بنزت رانندگی کنی یا بنز اونا رو برای یک کیلومتر قرض کنی :دی فقط حواست باشه خیلی باهاش یواش بری که سریع 1 کیلومترت تموم نشه ، بعضی جاها هم از یک پیکان مدل 57 استفاده کنی وسط راه :دی
    ولی در کل باز بگم : کسی که فقط به خاطر این موضوع بخواد پولش رو بخوابونه اشتباه می کنه و به صرفه نیست (بحث فقط سر شدن یا نشدم بود نه صرف داشتن یا نداشتن ، الان چند پسته دارم اینو می گم باز میاید میگید نه سودنداره ، به صرفه نیست ، فلانه چنانه :دی)
    ما هرچی میگیم شما حرف خودت رو میزنی شما هی بگو میشه خُب اره میشه ولی چه سودی داره
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1,159
    تشکر شده در
    762 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    ما هرچی میگیم شما حرف خودت رو میزنی شما هی بگو میشه خُب اره میشه ولی چه سودی داره
    ببین امیرجان راجع به سودشم فکر کنم توضیح بدم بهتون بد نباشه که بفهمید اونقدر ها هم بدون سود نیست که اینقدر گیر ندی به سود :دی (البته نه برای همه).
    الان خیلی ها دارن پولشون رو میزارن توی بانک بابت اینکه ماهانه از بانک سود بگیرن یا سود بیاد روی پولشون و فقط به علت همین سود بانکی پولشون رو می خوایونن (10 تا از نمونشو من دیدم حتما شما هم دیدید یا شنیدید)
    حالا اگر بیان همینا پولشون رو توی بانک پارسیان بزارن علاوه بر سود بانکی که به پولشون تعلق می گیره (20%) می تونن سالاته 5000 دلار هم با قیمت هر دلار 1280 تومن بگیرن
    یهنی علاوه بر 10 میلیون سودی که سالانه روی پولشون میاد (اگر بیشتر 50 میلیون نداشته باشن البته) می تونن از 5000 دلار هم استفاده کنن که این 5000 دلار هم اختلافش با دلار بیرون حدود 2800000 تومن میشه (البته اگر دلار گرون یا ارزون نشه) و اگر بخوان باهاش پرداخت اینترنتی کنن که بیشتر از این مبلغی که گفتم بهشون سود میرسه

3. تعداد تشکر ها از the_coder به دلیل پست مفید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط the_coder نمایش پست ها
    ببین امیرجان راجع به سودشم فکر کنم توضیح بدم بهتون بد نباشه که بفهمید اونقدر ها هم بدون سود نیست که اینقدر گیر ندی به سود :دی (البته نه برای همه).
    الان خیلی ها دارن پولشون رو میزارن توی بانک بابت اینکه ماهانه از بانک سود بگیرن یا سود بیاد روی پولشون و فقط به علت همین سود بانکی پولشون رو می خوایونن (10 تا از نمونشو من دیدم حتما شما هم دیدید یا شنیدید)
    حالا اگر بیان همینا پولشون رو توی بانک پارسیان بزارن علاوه بر سود بانکی که به پولشون تعلق می گیره (20%) می تونن سالاته 5000 دلار هم با قیمت هر دلار 1280 تومن بگیرن
    یهنی علاوه بر 10 میلیون سودی که سالانه روی پولشون میاد (اگر بیشتر 50 میلیون نداشته باشن البته) می تونن از 5000 دلار هم استفاده کنن که این 5000 دلار هم اختلافش با دلار بیرون حدود 2800000 تومن میشه (البته اگر دلار گرون یا ارزون نشه) و اگر بخوان باهاش پرداخت اینترنتی کنن که بیشتر از این مبلغی که گفتم بهشون سود میرسه
    از اول همین رو میگفتی خوب من خودم توی پارسیان تا پارسال 75 تومن داشتم و از این جریان خبر نداشتم حیف پول رو برداشتم جاش یه خونه خریدم
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    1,159
    تشکر شده در
    762 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    از اول همین رو میگفتی خوب من خودم توی پارسیان تا پارسال 75 تومن داشتم و از این جریان خبر نداشتم حیف پول رو برداشتم جاش یه خونه خریدم
    حالا یک چیز بگم که بیشتر بگی حیف :دی پارسال (تا 2-3 ماه قبل از عید فکر کنم) نیازی به 50 میلیون پول نبود و همینجوری می دادن دلاری 1060-1080 (ماهانه 2000 دلار):دی
    سال 91 دیگه گفتن 50 میلیون حساب بانکی
    پارسال فیض هایی بردیم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)