سایت های تخصصی میگیره. مثلا آندروید، فوتبال و ... هر سایتی که تخصصی کار کنه.
سایت های تخصصی میگیره. مثلا آندروید، فوتبال و ... هر سایتی که تخصصی کار کنه.
یک مثال دیگه که بیشتر افراد به خوبی متوجه میشن:
1 میلیون 200 هزار نفر در کنکور سراسری شرکت میکنند.
کی بدش میاد رتبه 1 تا 10 باشه؟
یا 10 تا 100؟
یا 100 تا 1000؟
همش بستگی به تلاش، علاقه، پشتکار داره...
یک نفر که به ریاضی و برنامه نویسی و مسائل منطقی علاقه داره میره رشته ریاضی، بعد در انتخاب رشته تو رشته دلخواهش درس میخونه...
بالاخره همه مجبور هستند در زندگی یک بار این آزمون رو رد کنند (اگر به مدرک دیپلم راضی نیستند!!)
این رقابت یکی از بزرگترین رقابت هایی هست که میشناسم و در کل زندگی تاثیر داره...
شاید به نظر بی ربط و کودکانه بیاد (من کودک یا ترم اولی نیستم) اما تعداد زیاد در یک موضوع مشخص دلیل بر وارد شدن به اون موضوع نیست!
================================================== =============================================
شما میتونید یک فروشگاه اینترنتی در مورد مسائل مورد علاقتون طراحی کنید، باید در این موضوع وقت بزارید، سفارش 2 ساعته به مشتری برسه بهتر از یک روزه است.
اگر یک وسیله مجازی تحویل آنی داشته باشه گزینه اول خواهید بود و.......
باید روش کار کنید دیگه، وگرنه در عصر حاضر بازار از ایده های ناب اشباع شده و کارآفرینی ناب واقعا سخت و غیر ممکنه...
وقتی سایت های خرید گروهی ایجاد شد، همه ادعا میکردند اولین هستند یا متفاوت هستند!!!!!
وقتی اولین بانک خصوصی افتتاح شد (که نمیدونم کدومه) تعداد زیادی بانک خصوصی افتتاح شد (که همه ادعا میکنند اولین هستند!) اما بانکی که خدمات بهتری در این عصر (یعنی عصر ارتباطات، تکنولوژی) ارائه کنه موفق تره...
همین طور که میبینی این که کدوم بانک اولین هست به اندازه ای اهمیت داره که حتی در این زمینه تحقیق هم نمیکنم و ذره ای هم مهم نیست!
دوستان اینجا به خوبی با این قضیه آشنا هستند.
وقتی اولین سایت پرداخت (زرین پال) که خیلی راحت درگاه پرداخت الکترونیکی در اختیار افراد عادی قرار میداد افتتاح شد مثل بمب در همین سایت و این کار صدا کرد! تا الان 4 تا سایت دیگه میشناسم (که همین جا هستند) که در این زمینه کار میکنند.
از طرفی، نام همه شون بلااستثنا از نام paypal گرفته شده.
استیو جابز یکی از نابغه های قرن تلقی میشه، از 36 سال زندگی خودش که به صورت تخصصی در اپل و نکست کار میکرد در 6 سال آخر آیفون و نسل جدید وسیله های الکترونیکی رو طراحی کرد.
بعد از اون موبایل ها تاچ مد شد و آندروید به بازار عرضه شد.
================================
چه اولین باشید، چه نباشید، ایده جدید شما استفاده خواهد شد، بعد از اون اول بودن مهم نیست، برای هیچ کس مهم نیست، شعار اول بودن هم بی معنا است، خدمات بهتر مهم خواهد بود.
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
سلام.
هر سایتی خواستی بزن. اما باید محتوا قوی باشه. اگر محتوا قوی باشه نزد گوگل محبوب میشی، و اگر نزد گوگل محبوب باشی سایتت از ورودی های گوگل منفجر میشه.
موفق باشید.
واقعا به نظرت از هر نظر از پرشین تولز جلوتره؟
موضوع این 2 سایت با هم فرق داره نمیشه مقایسه کرد. p30world تمرکزش روی نرم افزاره. البته شاید منظور شما انجمنشون باشه ! ؟
اما موافقم با منظورت، ممکنه سایتی 1 ساله به جایی برسه که یعضی سایت ها چند ساله برای رسیدن به اون جایگاه زحمت میکشند.
موفق باشید.
الان درسته که p30world بیشتر درآمدش از نرم افزار هست...ولی فکر کنم اول که استارت زد با موضوع هائی مثل persiantools شروع کرد ... یعنی انجمن های اینترنتی و کامپیوتری... بعدا که ترافیکش زیاد شد بتدریج رفت تو کار نرم افزار و الان فکر کنم هم از نظر ترافیک و هم از نظر در آمد از persiantools جلو تر هست..
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سایت جالبیه من جزء کاربراش شدم... ولی هدف از سایت زدن اینا چیه ؟ از این راه درآمدی دارن ؟
به نظر میرسه وقت و هزینه هم می کنند...
این سایت که هیچی... چرا بعضی وقت میزارن لینوکس رو توسعه میدن؟ یا جوملا و وردپرس مفتی میدن بیرون؟ یا قالب رایگان میسازن؟ یا افزونه رایگان؟سایت جالبیه من جزء کاربراش شدم... ولی هدف از سایت زدن اینا چیه ؟ از این راه درآمدی دارن ؟
به نظر میرسه وقت و هزینه هم می کنند...
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
باشد پشتکار دشاته باشی
امضا بلد نیستم انگشت میزنم
به نام خداسلام.
من هم با نظر delta عزیز کاملا موافقم .
اینو بخاطر این میگم که خودم هم یکی از کسانی هستم که به این قائده عمل کردم .
الان سایت های :
p30download
mihandownload
asandownload
vatandownload
downloadha
freedownload.ir
p30word
soft98
و هزاران سایت دیگه هستند که از بزرگترین رقیب های ما محسوب میشوند و من به عنوان مدیر سایت سپید دانلود ، خیلی سختی کشیدم و کار کردم و کلی هم از دیگران چرت و پرت شنیدم که یکی میگفت نمیگیره ، یکی میگفت این همه سایت دانلود ؛ چرا بیان از سایت تو دانلود کنند ؟؟؟ ، یکی میگفت بیخیالش شو چون نمیتونی ، یکی میگفت خرجش زیاده ، اون یکی میگفت تو کوچیکتر از این حرف هایی و ... که همشون میخواستند منو نا امید کنند و از این کار منو منصرف کنند ، آما خدارو شکر من توکلم به خدا بود و هرجا گیر میکردم از خدا کمک میخواستم و اتفاقا تا همین 2 ، 3 هفته پیش اینقدر سایت ما با مشکل مواجه شده بود که حد نداشت و از آخر هم مجبور شدم سیستم مدیریت محتواش رو دوباره نصب کنم + ریستور کردن مطالب و برچسب ها ونظرات و دسته ها و ...
خلاصه من برای این سایت خیلی زحمت کشیدم و از جونم براش مایع گذاشتم .
مهم این نیست که چقدر رقیب داری ...
مهم اینه که چقدر به خودت امید داری و خودترو باور داری ؟؟>>>؟؟؟
بدون که دست به هرکاری بزنی ، همیشه توش رقیب و دشمن و هزارتا افت دیگه داری ، آما در مقابلش دوست هم داری و باید خودت رو هم باور داشته باشی ...
البته اینم بگم که همیشه دوستانی هم برای تو وجوددارند ...
مثلا سایت برمودا دانلود یکی از بهترین همکارانیست که تا تونسته به من کمک کرده و من هم تا جایی که تونستم بهشون کمک کردم ...
ختم کلام اینکه باید فقط خودت رو باور داشته باشی و تلاش و کوشش داشته باشی و زرنگ و زیرک باشی ...
همین !
امیدوارم دست به هرکاری که زدی توش موفق بشی .
یا حق
ویرایش توسط sepiddownload.com : May 3rd, 2012 در ساعت 22:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)