دوست عزیز باز که ساندیست رو سر ساعت نخوردی که؟
خدا همه مریضان را شفا بده
مرد حسابی خرابکاری افتخاری نداره که
راست میگی برو در اندازه بزرگترین هاستینگ امریکا بشو که 30 میلیون سایت رو میزبانی کرده
Web Hosting United States
دوست عزیز باز که ساندیست رو سر ساعت نخوردی که؟
خدا همه مریضان را شفا بده
مرد حسابی خرابکاری افتخاری نداره که
راست میگی برو در اندازه بزرگترین هاستینگ امریکا بشو که 30 میلیون سایت رو میزبانی کرده
Web Hosting United States
شما که خودت کار داری چرا هاستینگ کار میکنی ؟
مگه ساعتی بهت حقوق ثابت نمیدن که بیای عوام فریبی بکنی؟
خوب به همون قانع باش ! طمع نکن که اینطوری کار دستت بده !
در ضمن اون سایتا برا خونه شما بازه که بری اونجا هم حرفتو بزنی . تو خونه ما فیلت ره .
جوابی نداری که بگی . شما گفتی منبع موثق ! لطف کن اون منبع موثق رو معرفی کن ( از سایت های ایرانی نگو که موثق حساب نمیشه چون این سایتا که شما اسمشو اوردی خارجیه ) بعدشم اون منبع موثقت از عرض تو حلقم .
ویرایش توسط talebi1372 : April 13th, 2012 در ساعت 21:39
خبر مهم بود. بحث نداره که!
به هر حال من که خیلی خوشحالم !
چندین سال بود دسترسی نداشتیم . این مهندسان ایرانی درست بعد از دستور اوباما برای ازاد کردن دسترسی ایرانیها وارد عمل شدن .خیلی جالب بود ! 6 سال نشستن بی کار ، دسترسی نداشتن یهو اوباما گفته ازاد میکنیم مهندسان ایرانی به چالش افتادن و باز کردن !!! واقعا که !
خیلی خنده دار هست !مگه ساختمون سازی هست
![]()
واقعا خبر را ادم میخونه فکر میکنه ما تو ایران یا مهندسان ایرانی کاری کردند :دی نقش جوسازی و غیره را در این خبر میشه کاملا روشن دید هرکسی ندونه فکر میکنه مهندسان ایرانی چیکار کردن :دی
تا دیروز با ip امریکا میرفتیم نرم افزار ها رو دانلود میکردیم امروز خودشان اجازه دادن با ip ایران هم دانلود کنیم :دی حالا ما چیکار کردیم این وسط ؟ ضرب شست مهندسان جوان ایرانی الان سر پیازه ؟ ته پیازه ؟
فکر کنم کسی که خبر رو به قلم مبارک نوشته اصلا نمیدونه چی به چیه :دی کی به کیه ؟ :دی
پ.ن: درضمن امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ببنده ، باز کنه ما استفاده میکنیم به کوری چشم استکبار جهانی :دی
اصلی یکی به من بگه مهندسان ایرانی مگه چیکار کردن تا باز شد ها؟
هک کردن؟ سایتو خریدن؟ یا تهدید کردن صاحب سایتو سر کوچه بزنن یا چی؟ چی کار کردن یکی بهم بگه اینو
از خیلی وقته آزاد شده ، من خودم هفته پیش دانلود کردم.
و ابن چنین بودکه امریکا با برداشتن تحریم های اینترنتی چهره خود رو بین مردم ایران ترمیم بخشید و الان توی ایران برای آمریکا دست و پا میشکنند
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)