-
April 13th, 2012, 12:03
عضو انجمن
اسکریپت pardakhtasan.us
با سلام خدمت اعضای WHT
ایا کسی اطلاعی از سازنده اسکریپت فروشگاه اینترنتی اطلاعی داره؟
هیچ اثری از سازنده نیست
با سپاس از همه شما عزیزان
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
صاحبش رو پیدا کردم میگه قیمت اسکریپت 100 هزار تومان و باید یه پنل فرستنده دات کام هم داشته باشی !
چه خبره !!!!
-
-
April 13th, 2012 12:03
# ADS
-
April 13th, 2012, 12:41
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت pardakhtasan.us
الان اكثر سايت هاي فروش چيز از اين استفاده مي كنن بگردين فكر كنم پيدا كنيد يا اين كه بدين اگه واستون ريپ كنن از رو يكي ارزون تر ميشه
-
-
April 13th, 2012, 12:51
عضو انجمن
-
-
April 13th, 2012, 13:03
عضو انجمن
دروازه پرداختش مال شرکت مهر رسانه صبا هست! سایت فرستنده مال خودشون هست! یعنی اینقدر به بحران مالی خوردن که چیز پی ان میفروشن؟!!
-
-
April 13th, 2012, 13:47

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
همین اسکریپ نصب کنید بدید قالب سایت موردنظر براتون ریپ کنند فکر نکنم ریپش بیش از 2 ساعت طول بکشه قیمتشم به صرفه تره
-
-
April 13th, 2012, 13:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
با سلام خدمت اعضای WHT
ایا کسی اطلاعی از سازنده اسکریپت
فروشگاه اینترنتی اطلاعی داره؟
هیچ اثری از سازنده نیست
با سپاس از همه شما عزیزان
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
صاحبش رو پیدا کردم میگه قیمت اسکریپت 100 هزار تومان و باید یه پنل فرستنده دات کام هم داشته باشی !

چه خبره !!!!
چرا از این اسکریپت استفاده نمیکنید بنده 1 سالی هست استفاده میکنم واقعا جوابگو بوده ماژول پرداخت بانکی هم اوکی هست : اســـــــــــــــــــــــ کریپت رایـــــــــــــگان
-
-
April 13th, 2012, 13:58
دوست عزیز نسخه های رایگان هم وجود داره منتها امنیت مهمه
-
-
April 13th, 2012, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
langarneshin
دوست عزیز نسخه های رایگان هم وجود داره منتها امنیت مهمه
این اسکریپت که من معرفی کردم خدمت عزیزان امتحان خودش رو پس داده و فکر کنم الان بین فروشنده ها خیلی محبوبیت داره و در کل چیزی به اسم امنیت 100 % نداریم! بنده قصدم یه پیشنهاد بود و خواستم تجربه خودم رو از استفاده ی 1 ساله از این اسکریپت رو خدمت دوستان بگم و باز تصمیم با خود شخص هست که چی استفاده کنه
-
-
April 13th, 2012, 15:44
عضو انجمن
اگه بخواید می تونم یه اسکریپتی بهتون بدم که زمانی که کاربر پرداخت رو انجام می ده . خودش هم یوزر رو بسازه
فروش اکانت های دانلود و آپلود رپیدشیر
-
-
April 13th, 2012, 16:34
عضو انجمن
-