نوشته اصلی توسط
persianwhois
لطفاً 3 کار را انجام دهید و جواب هر 3 را در این تاپیک قرار دهید:
1- به گیگا ایمیل بزنید و در مورد مصرف برق سرور Corei7 سوال کنید و جواب آنرا اینجا قرار دهید.
اگر حتی یک سرور هم colo کرده بودید متوجه می شدید که گیگا مصرف برق را بر چه اساس اندازه گیری می کند.
2- به گیگا ایمیل بزنید و بپرسید آیا Yarmohammadi از شرکت Gozargah ایران Reseller شماست؟ جواب آنرا هم در این تیکت قرار دهید.
3- من حاضرم کپی قرارداد های Colocation و Rack که با گیگا دارم را اینجا قرار بدم. شما هم حاضر به انجام چنین کاری هستید؟
در پایان پس از انجام موارد فوق و اعلام نتیجه در این تاپیک اگر بازهم آرام نشدید و استدلالی داشتید بفرمائید تا پاسخ دهم.
با سلام.
با توجه به صحبت هایی كه من با دیتا سنتر در موقع اجاره راک ها و خرید سرورها کرده بودم، و اینکه خودم میدونم سرور خودمون چه مقدار برق مصرف میکنه. به سال شما بصورت زیر جواب میدم. متن زیر به زبان آلمانی هست، من اون را میزارم، اگر كه شما میخوای خودتون به انگلیسی بپرسید ببینیم جواب گیگا به این سوال ها چیه؟
کد PHP:
Dafür gilt ein monatlicher Preis
von 29.99 EUR für den Server (pro 100 Watt Durchschnittsverbrauch, für
Ihre Zusammenstellung rechne ich mit 299 bis 399 Watt) und 19.99 EUR
für das nötige Bandbreitenmodul. Die Einrichtungsgebühr für das
Housing und die Bandbreite läge bei 49.98 EUR.
Die Vorteile dieses Modells im Überblick:
- Der Server wird exakt nach Ihren Wünschen gebaut, ist also
maßgeschneidert
- Der Wert bleibt bei Ihnen: Der Server ist Ihr Eigentum, Sie können
entscheiden was damit passiert, so können Sie ihn sich beispielsweise
zuschicken lassen ....
Falls Sie weitere Fragen haben oder wir Ihnen anderweitig behilflich sein
können, lassen Sie es uns wissen.
--
Mit freundlichen Grüßen
Alexander Kuchta
Kundenservice / Customer support
.
.
خوب لطفا كه خودتون ترجمه کنید، و ببینید كه ...
2 جواب این درخواستتون رو در پست قبلی دادم.
3 باتوجه به گفته های گذشته، شرکت ما کلا از طریقه تلفن با گیگا در تماس هست، شما قرار داد هارو لطف کنید، من هم چون پی دی اف ندارم از این قرار داد های خودمون، از گیگا درخواست قرار داد های سرور هارو میکنم، و اینجا قرار میدم، كه همه متوجه بشن.
پیروز باشید.