نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: افر فوقعلاده از سرور گیگا. هزینه ماه اول با تخفیف.

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

3 پاسخ : افر فوقعلاده از سرور گیگا. هزینه ماه اول با تخفیف.

سلام مجدد.

جناب آقای یار محمدی ، من دیشب خیلی انتظار کشیدم كه شما علارغم اینکه در فروم تشریف داشتین، بیان و سوال و درخواست گفت شد را انجام بدید. و این هم كه شما یک دفه یک مبحث رو كه خودتون شروع کردین رو ول میکنید، کره پسندیده به حساب نمیاد.
    در مورد اون موضوع كه عرض کردید، بنده هیچی از کلکسیون های گیگا نمیدونم، و برق را ... . همه متوجه شدیم كه شما برق مصرفی رو الکی فرمودید، و این به اون دلیل هاست كه تا بحال با سرور های کلو و راک های اختصاصی کار نکرده اید.
    همانطور كه دوستان عزیز مشاهده میکنن. این دوستمون هم عرض کردن كه فقط خود سی پی یو این مقدار برق مصرف میکنه، و بقیه موارد یک سرور باید از آسمون برق بیاره و یا اینکه در خود سرور یک تلید کننده برق داشته باشه، كه بتونه برق مصرفی رو تامین کنه. پس اون حرف شما به خودتان بر میگردد. نه به من.

من باز هم منتظر جواب شما هستم. امیدوارم كه در گفت های خود نمانده باشید. و اگر اینگونه باشه، معلوم میشه كه قصد شما از شروع عیب پست ها چی بود

همیشه موفق باشید، در تمامی مراحل کاری و زندگیتان

2. تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن persianwhois آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    223
    تشکر تشکر شده 
    307
    تشکر شده در
    179 پست

پیش فرض پاسخ : افر فوقعلاده از سرور گیگا. هزینه ماه اول با تخفیف.

نقل قول نوشته اصلی توسط BestServer.IR نمایش پست ها
    سلام مجدد.

جناب آقای یار محمدی ، من دیشب خیلی انتظار کشیدم كه شما علارغم اینکه در فروم تشریف داشتین، بیان و سوال و درخواست گفت شد را انجام بدید. و این هم كه شما یک دفه یک مبحث رو كه خودتون شروع کردین رو ول میکنید، کره پسندیده به حساب نمیاد.
    در مورد اون موضوع كه عرض کردید، بنده هیچی از کلکسیون های گیگا نمیدونم، و برق را ... . همه متوجه شدیم كه شما برق مصرفی رو الکی فرمودید، و این به اون دلیل هاست كه تا بحال با سرور های کلو و راک های اختصاصی کار نکرده اید.
    همانطور كه دوستان عزیز مشاهده میکنن. این دوستمون هم عرض کردن كه فقط خود سی پی یو این مقدار برق مصرف میکنه، و بقیه موارد یک سرور باید از آسمون برق بیاره و یا اینکه در خود سرور یک تلید کننده برق داشته باشه، كه بتونه برق مصرفی رو تامین کنه. پس اون حرف شما به خودتان بر میگردد. نه به من.

من باز هم منتظر جواب شما هستم. امیدوارم كه در گفت های خود نمانده باشید. و اگر اینگونه باشه، معلوم میشه كه قصد شما از شروع عیب پست ها چی بود

همیشه موفق باشید، در تمامی مراحل کاری و زندگیتان

لطفاً 3 کار را انجام دهید و جواب هر 3 را در این تاپیک قرار دهید:

1- به گیگا ایمیل بزنید و در مورد مصرف برق سرور Corei7 سوال کنید و جواب آنرا اینجا قرار دهید.
    اگر حتی یک سرور هم colo کرده بودید متوجه می شدید که گیگا مصرف برق را بر چه اساس اندازه گیری می کند.

2- به گیگا ایمیل بزنید و بپرسید آیا Yarmohammadi از شرکت Gozargah ایران Reseller شماست؟ جواب آنرا هم در این تیکت قرار دهید.

3- من حاضرم کپی قرارداد های Colocation و Rack که با گیگا دارم را اینجا قرار بدم. شما هم حاضر به انجام چنین کاری هستید؟

در پایان پس از انجام موارد فوق و اعلام نتیجه در این تاپیک اگر بازهم آرام نشدید و استدلالی داشتید بفرمائید تا پاسخ دهم.
    چشم انداز نوین تجارت جهانی!

http://persianwhois.com

4. تعداد تشکر ها ازpersianwhois به دلیل پست مفید

عضو انجمن persianwhois آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    223
    تشکر تشکر شده 
    307
    تشکر شده در
    179 پست

ضمن انجام موارد بالا، لطفاً اطلاعات تماس و شناسایی خود را در همین تاپیک اعلام کنید تا بنده و دیگر دوستان هم شما را از گیگا استعلام کنیم.

در ضمن، مگر نفرمودید که شرکت شما در آلمان است؟ پس لطفاً شماره تماس و آدرس شرکت خود در آلمان را هم فراهم کنید.
    بنده قصد دارم وکیل شرکت خودمان در آلمان را جهت مراجعه حضوری به شرکت شما بفرستم و نتیجه این مورد را هم جهت اطلاع عموم در اینجا اعلام کنم.
    چشم انداز نوین تجارت جهانی!

http://persianwhois.com

6. تعداد تشکر ها از persianwhois به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persianwhois نمایش پست ها
    ضمن انجام موارد بالا، لطفاً اطلاعات تماس و شناسایی خود را در همین تاپیک اعلام کنید تا بنده و دیگر دوستان هم شما را از گیگا استعلام کنیم.

در ضمن، مگر نفرمودید که شرکت شما در آلمان است؟ پس لطفاً شماره تماس و آدرس شرکت خود در آلمان را هم فراهم کنید.
    بنده قصد دارم وکیل شرکت خودمان در آلمان را جهت مراجعه حضوری به شرکت شما بفرستم و نتیجه این مورد را هم جهت اطلاع عموم در اینجا اعلام کنم.
    با سلام،

تمامی مشخصات در سایت ما قرار دارد. میتونید مشاهده کنید

8. تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persianwhois نمایش پست ها
    لطفاً 3 کار را انجام دهید و جواب هر 3 را در این تاپیک قرار دهید:

1- به گیگا ایمیل بزنید و در مورد مصرف برق سرور Corei7 سوال کنید و جواب آنرا اینجا قرار دهید.
    اگر حتی یک سرور هم colo کرده بودید متوجه می شدید که گیگا مصرف برق را بر چه اساس اندازه گیری می کند.

2- به گیگا ایمیل بزنید و بپرسید آیا Yarmohammadi از شرکت Gozargah ایران Reseller شماست؟ جواب آنرا هم در این تیکت قرار دهید.

3- من حاضرم کپی قرارداد های Colocation و Rack که با گیگا دارم را اینجا قرار بدم. شما هم حاضر به انجام چنین کاری هستید؟

در پایان پس از انجام موارد فوق و اعلام نتیجه در این تاپیک اگر بازهم آرام نشدید و استدلالی داشتید بفرمائید تا پاسخ دهم.
    با سلام.

با توجه به صحبت هایی كه من با دیتا سنتر در موقع اجاره راک ها و خرید سرورها کرده بودم، و اینکه خودم میدونم سرور خودمون چه مقدار برق مصرف میکنه. به سال شما بصورت زیر جواب میدم. متن زیر به زبان آلمانی هست، من اون را میزارم، اگر كه شما میخوای خودتون به انگلیسی بپرسید ببینیم جواب گیگا به این سوال ها چیه؟

کد PHP:
    Dafür gilt ein monatlicher Preis
    von 29.99 EUR für den Server 
    (pro 100 Watt Durchschnittsverbrauchfür
    Ihre Zusammenstellung rechne ich mit 299 bis 399 Watt
    und 19.99 EUR
    für das nötige Bandbreitenmodul
    . Die Einrichtungsgebühr für das
    Housing und 
    die Bandbreite läge bei 49.98 EUR.
    Die 
    Vorteile dieses Modells im Überblick:
    Der Server wird exakt nach Ihren Wünschen gebautist also
    maßgeschneidert
    Der Wert bleibt bei IhnenDer Server ist Ihr EigentumSie können
    entscheiden was damit passiert
    so können Sie ihn sich beispielsweise
    zuschicken lassen 
    .... 

Falls Sie weitere Fragen haben oder wir Ihnen anderweitig behilflich sein
    können
    lassen Sie es uns wissen.

--
    Mit freundlichen Grüßen

Alexander Kuchta
    Kundenservice 
    Customer support

.

خوب لطفا كه خودتون ترجمه کنید، و ببینید كه ...

2 جواب این درخواستتون رو در پست قبلی دادم.

3 باتوجه به گفته های گذشته، شرکت ما کلا از طریقه تلفن با گیگا در تماس هست، شما قرار داد هارو لطف کنید، من هم چون پی دی اف ندارم از این قرار داد های خودمون، از گیگا درخواست قرار داد های سرور هارو میکنم، و اینجا قرار میدم، كه همه متوجه بشن.

پیروز باشید.

10. تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)