می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
این صورتش بهانه است او نور آسمان است *** بگذر زنقش صورت جانش خوشست جانش
سلام امیر خان !
من هم این رو میدونم عزیز من اما ایشون در پیغام خصوصی خودشون فرمودند من درون آفر خودشون این مسئله رو بیان کنم و از میهن دانلود و یا سایت های ایرانی بزارم تا تست کنند !
باز هم برای لطفتون متشکرم !
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
عزیز مشکلی نداره !
من اینو خودم هم میدونم و با کارشون هم موافقم چون کار خوبیه و تقریبا میشه گفت عدالت میان کاربران سایتشون رعایت میشود !
ممنون
ویرایش توسط sepiddownload.com : April 10th, 2012 در ساعت 23:19
دوست عزیز بهتره قبلش هم بگید که گفتید از همون لینکی که فرا گذاشتن استفاده کنم و براتون توضیح دادم اون لینک داخلی هست و خودتون گفتید که :
عزیز من چون سر و کارم با سایت هایی مثل سیب دانلود ، میهن دانلود و... هست میخوا م ببینم از روی سرور اونا چند مگ بر ثانیه دانلود داره !
اگه میشه جسارتا همون پیشنهاد خودمو عمل کنید و با لینک سیب دانلود امتحان کنید !
اینجوری میگید ممکنه تو ذهن دوستان افکار غلط بیاد عزیز به هر حال من خواسته شما رو انجام دادم و گفتم سوالات مربوط به همین سرور همینجا بپرسید که دیگران اگر سوال داشتن دیگه نپرسن و به جوابشون برسن
یا حق
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
فقط 10 سرور دیگر از سرور های ویژه باقیمانده است .
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)