نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
سلام

ممنون که چنین صحبتی رو بیان کردید اتفاقا کار خوبی کردید باعث شد یه کم توضیح بدیم در این مورد

تمام سرویس هایی که ما زدیم کاملا و دقیق حساب شده جوری که به هیچ عنوان اگر تعدادی که مشخص کردیم فروش رفت oversell انجام نشه.

اگر دقت کنید توی اینترنت خیلی جاها میبینید که سرور مثلا میدن همین 512 با 1000 سی پی یو که اتفاقا یکی از کاربران همین دیروز از بنده سوال کرد در یاهو که چرا اینجوریه برای شما و گفتم که اون 1000 شیر هست مصرفی که شما دارید شاید همون 200 یا 300 باشه و با فروش بیش از حد اون 1000 تبدیل میشه به یه عدد فقط نمایشی

ولی ما با دادن پنل مجازی سازی به تک تک مشتری ها میتوانند همزمان و به صورت آنلاین مصرف خودشون رو نگاه کنن تا آخرین روز قرار داد هم تضمین شده که مثلا میبینند از 512 رم 150 مصرف دارن و سی پی یو کلی آزاده ولی سرعت سرور کمه یعنی oversell میتوانند درخواست برگشت وجه بدن و تعداد روزهای باقیمانده برگشت داده بشه.

هدف ما دادن سروری ارزان و با کیفیت و با سود کم - جذب مشتری بیشتر در نتیجه سود بیشتر خواهد بود.

اگر از سمت هتزنر هیچ مشکل تحریمی یا ... نباشه از سمت ما هیچ مشکلی نیست همه چی کاملا دقیق و حساب شده توسط گروه روبینا سرور میباشد.

موفق باشید یا حق
من از دیتاسنتر های المانی همچون گیگا / هتزنر / fastit / فیبر 1 داشتم
الان بر روی فیبر 1 هستم ناراحت نشید دوست عزیز ولی انقدر این هاستینگ های تازه کار سرور از هتزنر گرفتند اوردن فروختند با قیمت های اروزن که دیگه خیلی ها اعتماد ندارن در هر صورت اگه سروری که مشخصات خوب و کیفیت بالا داشته باشید از اپ تایم خوبی هم برخوردار میباشد.