با سلام
من همیشه در تعجب بودم که این سایت نارین موزیک چجوری ***** نمیشه ولی مثل اینکه این سایتم مورد لطف بی دریقه مسئولین فی-لترینگ قرار گرفت
واقعا" متاسفم که فی-لتر شدید امیدوارم که بلایی که سر ما اوردن خدایی نکرده سر شما نیارن بنده یه سایت داشتم به دلیل گذاشتن عکس یه پری دریایی توسط یکی از کاربران به جای اواتورش 21 روز هی مارو از این ور به اون ور کردن بلخره که اومد بالا دیگه کاربری نموند واسمون
ولی جالبه سایت هایی مثل وی بی ایران . پی سی ورد اینا در ارز 2-3 روز حتی کمتر هم از فی-لترینگ در میان
کاش مام میدونستیم چجوری میشه این کارو کرد
اول که هومن عزیز دهنت سرویس آدرس سایت رو لو دادی !ما سعی میکنیم مخفی بمونیم شما لو میدین :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------
babelirani
زنگ زدم گفتن باید با رضایت صاحب اثر باشه آخه اگر نیست من مرض دارم سایت موزیک مجاز بزنم ؟ خدایی!
و این که دارم مرگ سایتم رو یه جورایی اعلام میکنم .
به زودی سایت هم از ***** در میاد و از اون به بعد بیشتر در مورد اخبار موسیقی فعالیت خواهد کرد .
چند تا چیز هست که نباید اینجا بگم ! ولی میگم با همکاری های خانم مونا بروزیی و مجله خوانواده سبز همچنین شرکت t20 مجله موسیقی سایت به زودی راه اندازی میشه و سایت هم با قدرت وردپرس میاد بالا و یه انجمن تخصصی موسیقی که محلی بشه برای بحث پیرامون موسیقی روز ایران
اگه توجه کرده باشین هیچ سایتی نیست که در مورد موسیقی اصیل ایرانی و سنتی بحث بکنه در صورتی که خیلی هم طرف دار داره باید بگم که اولین سایت هستیم که این امکان رو فراهم میکنیم
البته اگر تا چند روز دیگه ایده رو اجرایی نکنن البته 70 درصد این ایده آماده شده 20 درصد رفع سایت 10 درصد هم خودم بچسم بهش
[QUOTE=kargar;417369]اول که هومن عزیز دهنت سرویس آدرس سایت رو لو دادی !ما سعی میکنیم مخفی بمونیم شما لو میدین :دی
دارم معروفت میکنم تو فروم
خدایی یه سوال سالار عقیلی که از شبکه ها پخش میشه ! از کجا کیفیت اورجینال رسیده به دست ما؟؟؟رضا صادقی چطور؟ این هم که همون جوری رسیده دست ما
یه تیم هستیم که همه همکار ها آهنگ ها رو برامون ارسال میکنن که زیاد لزومی نمی بینم که در مورد کار گروه توضیح بدم ! آهنگ های زیادی در انتظار پخش هستن امروز !
آهنگ هایی که در تلوزیون پخش میشه هیچ مشکلی نداره !
کپی رایت موسیقی نگذاشتن آلبوم مجاز هست که اگر هم بنده میذارم در موردش توی پست اول توضیح دادم .
بحث رو به چالش نکشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)