سلام مجدد خدمت شما دوست خوب !
ببینید من یک احتمال 70 درصدی هم میتونم بدم و اون اینه که یک زمانی من دقیقا همین مشکلو برای سایتم داشتم ، خلاصه با هزار بدبختی تونستیم مشکل رو عیب یابی کنیم . حالا هم مشکل اونجا بود که بک آپی که گرفته شده بود و بازگردانده شده بود ، بعد از بازگرداندن بکاپ متاسفانه تیم پشتیبانی سایتمان یادش رفته بود که تنظیمات وردپرس رو که اعم از تنظیمات اف تی پی ، دیتا بیس و... را انجام بده و این شد که چنین مشکلی برای سایتمان بوجود اومده بود ! الان هم میبینید که سایتمان باز نمیشه ، این بخاطر اینه که چنین تنظیماتیو انجام ندادیم ، آخه دوباره ما هاست رو منتقل کردیم و من با توجه به تجربه ای که دارم باعث شد که دلیل رو به پشتیبانی سایت اعلام کنم و ... و انشاالله در روزهای آینده سایت به روال عادی خودش بر میگرده .
اما بر میگردیم به مشکل شما دوست گرامی !
ببینید شما برید توی قسمت افزونه ها و برید تو قسمت نصب افزونه و بارگذاری و... و زمانیکه به مکان بارگذاری افزونه رسیدید میتونید یک افزونه رو انتخاب و بر روی دکمه بارگذاری افزونه کلیل کنید ! پس از چند ثانیه اگر دیدید که از شما مشخصاتی نظیر :
نام میزبان :
رمز ftp :
نوع ارتباط :
را از شما درخواست کرد ، شک نکنید که مشکل از تنظیمات وردپرس شما هست و شما باید مشخصات اف تی پی و ... ایی که در زمان نصب وردپرستان وارد کرده اید را در چنین جاهایی وارد کنید(اگر وردپرستان را خودتان نصب نکرده اید به کسی که برایتان نصب کرده اش رو بیاندازید و از او بخواهید مشخصاتی که ثبت کرده را به شما بدهد! ) ، به این دلیل که زمانی که وردپرس نتونه با پایگاه داده و اف تی پی ارتباط بر قرار کنه ، مشخصه که چنین مشکلی پیش میاد !
با هم اگر مشکلی بود درخدمتم !