نقل قول نوشته اصلی توسط Hoomanf نمایش پست ها
دوست عزیز من نه قصد بی احترامی دارم نه اینکه میخوام چوب لایه چرخ بندازم،
شما با زدن این تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f41/45216/ راهنمایی خواستید برای خریدهای غیر ایرانی، یکی اینکه درست به علت ایرانی بودن مشکله استفاده از پیپال ولی شرایط استفاده و راهنمایی ها داخل سایت خود پیپال موجوده.
این نشون میده شما اولین نیاز برای یک پروژه ی جهانی رو ندارید چون به زبان جهانی (انگلیسی) اشنایی ندارید.
جدا از این مسائل پروژه جهانی که شما میگید مثل یه شرکت هاستینک خونگی نیست که بشینید پشت یاهو و ساپورت بدید.

و اینکه تبلیغ برای این جور کارا طوری نیست که تو گوگل یا مثل گوگل تبلیغ کنید، چون اگه چیز جدیدیه کسی دنبالش نیست که داخل سرچ ها پیدا بشید، برای معرفی سایتتون به کاربر باید یه محیطی تشکیل بشه که فرصت کافی برای توضیح و نوع عملکرد سایت توش بوجود بیاد که علاوه بر هزینه بسیار بالا استراتژی خیلی پیچیده ای رو شامل میشه.

نظر بنده بود، امیدوارم مورد استفاده باشه
ممنونم از راهنمایی تون
در مورد تاپیکی که ایجاد کردم "چطور خرید آنلاین خارجی انجام بدم؟" من این رو برای خودم به طور شخصی می خواستم، حساب پی پال شخصی می خواستم
ولی برای پروژه ای در نظر داریم یک از اعضای تیم یا همون گروه یکی از اقوامشون در کشور کانادا هست که خود اون فرد پیگیری رو انجام می ده ===> من شخصا در مورد پی پال و این موارد هیچگونه اطلاعاتی ندارم
یکی از مواردی که دارم سعی می کنم یک گروه تشکیل بدم همین مورد هست تا بتونیم از تجربه های هم استفاده کنیم.

در مورد تبلیغات هم که فرمودید تویه گوگل یا یاهو، ما کلماتی رو تبلیغات می کنیم که مرتبط به پروژه هست، مثلا شما همین تاپیک رو نگاه کنید (پست اول من رو)
تا من گفتم اشتراک گذاری عکس، ذهن عده ای از دوستان رفت به سمت آپلود سنترهای عکس و از این موارد (پس با این کلمات می شه تبلیغات رو انجام داد)
و اینکه ما زوم اصلی رو رویه موتورهای جستجو نمی کنیم، فقط موتورهای جستجو قسمتی از تبلیغات ما رو به عهده می گیرن

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
شما فکر کنم منظورتون سایتی مثل فلیکر هست
در مورد سایت فلیکر خدتتون باید بگم که نسخه ی اول سایت با این سایت تقریبا شبیه هست ولی امکاناتی رو که برای نسخه های بعدی سایت در نظر گرفتیم رو ندارم
من همچنان می گم نمونه مشابه ایرانی وجود نداره و نمونه خارجی که نزدیک به ایده من هست رو فقط دو مورد رو پیدا کردم (فیلیکر جرء این دو مورد نبود) ولی در مورد بعضی از امکانات فلیکر تویه پروژه استفاده شده ، ولی همچنان در نسخه اول سایت امکاناتی هست که این سایت نداره - تفاوت اصلی این پروژه و فیلکر در نسخه دوم سایت مشخص می شه ولی همچنان تویه نسخه ی اول هم تفاوت هایی دارن.