-
April 7th, 2012, 01:36
پاسخ : سوال در مورد قيمت دامنه ir
فقط به این نکته توجه کنید که اگر از نماینده خرید کردین دومین داخل پنل خودتون ثبت بشه یعنی با شناسه نیک خودتون برخی شرکتها این کارو نمیکنن که به نظر من کار شایسته ای نیست یک دو اینکه بعدها ممکنه مشکلاتی براتون پیش بیاره
-
-
April 7th, 2012 01:36
# ADS
-
April 7th, 2012, 02:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
فقط به این نکته توجه کنید که اگر از نماینده خرید کردین دومین داخل پنل خودتون ثبت بشه یعنی با شناسه نیک خودتون برخی شرکتها این کارو نمیکنن که به نظر من کار شایسته ای نیست یک دو اینکه بعدها ممکنه مشکلاتی براتون پیش بیاره
پس از ثبت نام در نیک شماره عضویت رو به نماینده ای که خرید کردین میدین بعد اونا به اسم شما ثبت میکنن معمول روال کار اینجوری هست
فقط در نظر داشته باشین موقع ثبت نام آزاد برای همه یا آزاد برای نماینده رو بزنین که بتونن به اسم شما دامنه رو ثبت کنن
با تشکــــر
-
-
April 7th, 2012, 03:06

نوشته اصلی توسط
loginvps.com
پس از ثبت نام در نیک شماره عضویت رو به نماینده ای که خرید کردین میدین بعد اونا به اسم شما ثبت میکنن معمول روال کار اینجوری هست
فقط در نظر داشته باشین موقع ثبت نام آزاد برای همه یا آزاد برای نماینده رو بزنین که بتونن به اسم شما دامنه رو ثبت کنن
با تشکــــر
دوست عزیز در این مورد مطلع هستم جهت اطلاع استارار تاپیک عرض کردم
-
-
April 7th, 2012, 12:16
بهترین قیمتی که برای نماینده در میاد 3600 تومان هست. حالا بعضی از شرکت ها دوست دارن برای رضای خدا کار کنن، همون 3600 رو میدن. بعضی ها هم دنبال جذب مشتری هستند و زیر قیمت خرید میدن.
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 14:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
دوست عزیز در این مورد مطلع هستم جهت اطلاع استارار تاپیک عرض کردم
اون كه مال قبل بود الان همه حتما بايد به نام خود شخص ثبت كنن
-