نقل قول نوشته اصلی توسط ToooPDL نمایش پست ها
خب بیشتر توضیح بدید که اگر کسی مایل به همکاری بود ، بهتر متوجه بشه !
والا پروژه اختصاصی هست، توضیحات بیشتر نمی شه داد
ولی به رو چشم
من چند وقت پیش اگه یادتون باشه، برای خرید یا ثبت دامین مناسب برای اشتراک گذازی عکس تویه همین انجمن تاپیک زدم (هنوز هم دامین مناسب پیدا نکردم، ولی یک لیستی رو داریم)
اونجا هم دوستان منظورم من رو اشتباه متوجه شدن و دامین های مناسب برای سایت آپلودسنتر عکس بهم معرفی کردن
نگاه کنید قرار هست یک پروژه ای رو راه اندازی کنیم به اسم ==> اشتراک گذاری عکس (با یک نوع امکانات خاص)
حالا قضیه این سایت چی هست ، شما فیس بوک رو در نظر داشته باش
شما تویه فیس بوک دقیقا چی کار می کنی؟ می ری عضو می شه مطالب و یا چیزهایی رو که دوست داری برای دیگران به اشتراک می ذاری
خوب حالا همین مورد رو محدود کن به یک چیز ==> اونم عکس
سایت طوری برنامه ریزی شده که نمی شه بهش گفت این سایت یک سایته شبکه احتماعی هست ولی از اون طرف هم نمی شه گفت، نیست
یعنی هم هست و هم نیست ===> بخوام به طور خیلی ساده بگم امکاناتش تلفیقی هست و انگار دارید رویه یک لبه راه می رید که هم می خوایید به اون سمت نیوفتید و هم سمت دیگه ولی هر دو سمت رو داشته باشید
شما می یایید تویه سایت عضو می شید و عکس های دلخواه خودتون رو با دیگران به اشتراک می ذارید + با یک امکاناتی که به نظرم یوزر تمایل پیدا می کنه در سایت عضو بشه
سایت امکانات خاصی داره که باعث می شه سایت در آینده به یک منبع درامدزایی خوب تبدیل بشه
البته این امکانات تویه نسخه ی دوم سایت نمایش داده میشه
تویه نسخه ی اول سایت همونطور که گفتم هدف تنها و تنها معروف شدن سایت هست
همچنین این پروژه از این مواردی نیست که یک شبه به ذهنم برسه و از این حرف ها
تا الان کلی تحقیق شده (نمونه اش رو بخوام تویه این انجمن بگم، یک تاپیک زدم به نام راه های درآمدزایی فیس بوک) می تونید برید مشاهده کنید
دقیقا اون تاپیکی که زدم به این پروژه و پروژه هایی که تویه ذهنم هست مرتبط هست

حالا چرا می خوام شراکتی کار کنم یا یک گروه تشکیل بدم :
اینکه پروژه ی خیلی سنگینی هست و نیاز به افراد متخصص و مورد اعتماد داره، من با این کار افراد رو که شریک می کنم انگار با یک تیر دو هدف رو زدم اول اینکه کسی که تویه سایت شریک می شه کمتر به این فکر می یوفته به سایت ضربه بزنه و دوم اینکه من تویه تیمم یک نیرویه متخصص دارم که می تونه هم از نظر مالی و هم فیزیکی تویه روند پروژه کمک کنه
و اینکه اختیارات هر فرد در سایت محدود هست.

طی صحبت هایی که با چند شرکت برنامه نویسی شده حداقل 70 روز برای نوشتن اسکریپت این سایت زمان لازم هست.
اگه دوستان سوالی دارن من در خدمت هستم