-
April 1st, 2012, 22:24
مدیر ارشد
پاسخ : انتشار نرم افزار مديريت فروش هاست و دامين سما به صورت رايگان

نوشته اصلی توسط
sepastian
بله مختار هستند ولی با این کار اعتماد کاربرای ایرانی نسبت به خریدن نرم افزار ایرانی جهت کارشون صلب میشه
حالا هم که سیستمی حتی اندک توسط عده ای از هاستینگ ها برای فروش و پشتیبانی انتخاب شده این کار تنها باعث دلسرد شدن مشتریها میشه
و اما راجع به نمونه هایی که ذکر شد حداقل برای whmcs به عنوان یک سیستم قدرتمند این چنین نبوده
و تمام Option هایی که یک هاستینگ ایرانی ازش انتظار داره رو برطرف کرده
ببخشید امکان پذیر هست لطفا دلایل خود را برای این دو جمله بفرمائید؟
-
-
April 1st, 2012 22:24
# ADS
-
April 1st, 2012, 22:35

نوشته اصلی توسط
sepastian
بله مختار هستند ولی با این کار اعتماد کاربرای ایرانی نسبت به خریدن نرم افزار ایرانی جهت کارشون صلب میشه
حالا هم که سیستمی حتی اندک توسط عده ای از هاستینگ ها برای فروش و پشتیبانی انتخاب شده این کار تنها باعث دلسرد شدن مشتریها میشه
و اما راجع به نمونه هایی که ذکر شد حداقل برای whmcs به عنوان یک سیستم قدرتمند این چنین نبوده
و تمام Option هایی که یک هاستینگ ایرانی ازش انتظار داره رو برطرف کرده
شما مشتری سما بوديد ؟
اگر نبوديد لطفا به جای مشتريان نظر نديد.
قطعا ما مشتری های فهميده ای داريم و امتياز های ويژه ای برای مشتريانمون خواهيم داشت.
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2012, 22:41
عضو انجمن
ربطی نداره
در ضمن میبینم اون کسایی که خرید هم کردن چقدر در این تاپیک رضایت خودشون رو ابراز میکنن
-
تعداد تشکر ها ازsebastian به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2012, 22:42
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
sepastian
آره این 2 تا مورد یه معنیه
شما خودت بخوای یه نرم افزار تحت وب خوب بخری بررسی میکنی مسلما سراغ یک سیستم خارجی میری چون هم هزینش نسبت به مزایاش بهتره و تو تمام جهان داره ازش استفاده میشه
حالا که همچنین سیستمی رو هم هاستینگ های ایرانی ازش دارن استفاده میکنن و خواستن برای یکبار هم که شده از یه سیستم ایرانی برای فروش و پشتیبانی استفاده کنن ذهنیتشوون نسبت به این نوع نرم افزار های ایرانی عوض میشه و سعی میکنن با همون سیستم های خارجی کار کنن
دوست عزیز تفکر شما این است که : "همیشه خارجیش خوبه" . لطفا این تفکر را به عام نسبت ندهید !!!!
درست نیست نظرات شخصی خود را از جانب گروه وسیعی از مردم نقل قول کنیم !
ذهنیتشوون نسبت به این نوع نرم افزار های ایرانی عوض میشه
با این کار اعتماد کاربرای ایرانی نسبت به خریدن نرم افزار ایرانی جهت کارشون صلب میشه
این کار تنها باعث دلسرد شدن مشتریها میشه
دلایل این جملات را بیان نکردید. شاید با بیان دلایل سایرین نیز به همان نتیجه گیری برسند که شما در ذهن دارید !؟
-
-
April 1st, 2012, 22:45
عضو انجمن
البته دوستان توجه کنند که با 70 هزار تومان که حدود 35 دلار میشه در ایران که سهله در کل جهان هم نمی تونید نرم افزار استیبل و مناسبی همچنین کنید ! اونم فارسی ، پشتیبانی فارسی ، ماژول های رایگان . فایل های سما رو که نگاه کردم دیدم تقریبا همه قسمت ها بصورت کدباز به مشتریا ارائه میشه و همین من رو متعجب کرد .
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2012, 22:46

نوشته اصلی توسط
sepastian
در ضمن میبینم اون کسایی که خرید هم کردن چقدر در این تاپیک رضایت خودشون رو ابراز میکنن
مورد اول اين هستش که از خريد دوستان و زمان پشتيبانی اکثر دوستان بيش از يکسال گذشته و زمان پشتيبانی تموم شده.
مورد دوم هم اين هستش که قطعا با اعلام شرايط اکثر دوستان راضی خواهند بود.
-
-
April 1st, 2012, 22:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز تفکر شما این است که : "همیشه خارجیش خوبه" . لطفا این تفکر را به عام نسبت ندهید !!!!
درست نیست نظرات شخصی خود را از جانب گروه وسیعی از مردم نقل قول کنیم !
دلایل این جملات را بیان نکردید. شاید با بیان دلایل سایرین نیز به همان نتیجه گیری برسند که شما در ذهن دارید !؟
خیر چیزی که حقیقت داره رو بیان میکنم
چون حالا whmcs مثلا سیستم غیر ایرانی بوده باید بگیم نه خارجی خوب نیست؟!!!
چیزی هستش که حقیقت داره و نمیشه منکرش هم شد و بنده هم قصد القاء تفکر برتری خدمات خارجی به کاربران رو ندارم چون چیزیه که ثابت شدست اگر نبود این همه هاستینگ معتبر از این سیستم ها استفاده نمیکردند
و راجع عبارت دوم شما اون 3 مورد خودشون دلیل هستند و نمیشه براشون دلیل جداگانه ای آورد شما راجع به این 3 عبارت طور دیگه ای فکر میکنید؟!!
ویرایش توسط sebastian : April 1st, 2012 در ساعت 22:52
-
-
April 1st, 2012, 22:55
عضو انجمن
از whmcs امکانات کمتری دارد نباید انتظار داشت که ما که در بیشتر زمینه ها از سایر کشورها جلوتریم در این زمینه هم همینطور باشه !
جدا از شوخی ،اصلا مقایسه با این چنین سیستم هایی به هیچ وجه کار درستی نیست
حالا اگر می خواید با سیستم های خارجی مقایسه کنید بهتره در کلاس خودش باشه و با سیستمهایی مثل BoxBilling is a free billing, invoicing and client management software این مقایسه انجام بشه که کمی نزدیک به هم هستند از نظر امکانات
مهمترین ویژگی سیستم سما می تونه برآوردن نیاز ایرانیها دونست!
اما به عنوان بهترین سیستم ایرانی در این زمینه من از این کارِ تون قدردانی می کنم و امیدوارم که با اینکار نیاز بسیاری از کاربران مرتفع بشه و کم کم با رشد سریعتر این نرم افزار تازه متن باز شده (هنوز نشده)ذهنیت دوستان هم به استفاده از این نرم افزار و نرم افزارهای ایرانی بیشتر بشه ،
-
تعداد تشکر ها از arman_gts به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2012, 22:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arman_gts
از whmcs امکانات کمتری دارد نباید انتظار داشت که ما که در بیشتر زمینه ها از سایر کشورها جلوتریم در این زمینه هم همینطور باشه !
جدا از شوخی ،اصلا مقایسه با این چنین سیستم هایی به هیچ وجه کار درستی نیست
حالا اگر می خواید با سیستم های خارجی مقایسه کنید بهتره در کلاس خودش باشه و با سیستمهایی مثل
BoxBilling is a free billing, invoicing and client management software این مقایسه انجام بشه که کمی نزدیک به هم هستند از نظر امکانات
مهمترین ویژگی سیستم سما می تونه برآوردن نیاز
ایرانیها دونست!
اما به عنوان بهترین سیستم ایرانی در این زمینه من از این کارِ تون قدردانی می کنم و امیدوارم که با اینکار نیاز بسیاری از کاربران مرتفع بشه و کم کم با رشد سریعتر این نرم افزار تازه متن باز شده (هنوز نشده)ذهنیت دوستان هم به استفاده از این نرم افزار و نرم افزارهای ایرانی بیشتر بشه ،
بنده سعی کردم بین نرم افزار هایی که هاستینگ های ایرانی ازش استفاده میکنند مقایسه کنم
نه در کل برتری یکی بر دیگری
-
-
April 1st, 2012, 23:09
خیلی هم کار خوبیه. حداقل در گسترش وب فارسی. ان شا الله که در سطح جهانی پیش بره.
-