چند جای دیگه قیمت گرفتم خیلی کمتر از ایران ستاپ بود
مثل این سایت ولی چون از معتبر بودنش اطلاعی ندارم واسه خرید شک دارم
والله کسی که کارش اصولی باشه از اسکریپت فروش شارژ و ...ان برای فروش لایسنس استفاده نمیکنه . از پرند هم میتونید بخرید .آنتی ویروس های اورجینال
76 تومن میده تک کاربره رو .
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
این سایت به دلیل قرار دادن کلید های آنتی ویروس ها در بلک لیست خیلی از نرم افزار ها هست .
با قیمت هیچوقت نمیتونی متوجه بشی لایسنس اصلی هست یا گارانتی معتبره .
به انصاف هم ربطی نداره .
الان تو بازار که بری می بینی بسته آنتی ویروس شرکتهایی رو میفروشن که تاحالا 100 بار لایسنسهاشون سوخته .
ولی فقط چون 6 ماهه میفروشن یا 50% تخفیف میدن با اونها کار می کنن .
ی شرکت هست که قبلا پارتنر رسمی کسپرسکی بود ولی چون کسپرسکی افتضاح بالا اورد باهاش قطع ارتباط کرد .
وقتی کسپرسکی لایسنسهاش رو سوزوند این شرکت تنها شرکت تو خاورمیانه بود که خبرش رو زد و لایسنسها رو برای کاربرهاش عوض کرد .
البته نمیگم کسی که میگه من لایسنس عوض میکنم معتبره . نه اصلا اینطوری نیست .
ولی خوب این شرکن نشون داده واقعآ اعتبار داره و برای مشتریش ارزش قائله .
نیما
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
باسلام
سایتی که دادید توسط آنتی ویروس بنده مُخرب شناخته شد
---------
The requested URL cannot be provided
URL:
Nod32 / Kaspersky / Avast / Norton / Avira مرجع آنتی ویروس ایران
Blocked by Web Anti-Virus
Reason: phishing URL
------------
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
نه . ربطی به تحریمها نداره .
هر شرکت ضد ویروسی وقتی ی سایت رو به دلایلی مخرب تشخیص میده اون رو بلاک میکنه .
بهر حال خرید آنتی ویروس از وب سایتهای معتبر رو پیشنهاد میکنم .
متاسفانه هر بچه ای از ننش قهر میکنه ی سایت میزنه و اسمش رو میزاره اسم مرکز فروش لایسنس ، مرکز فروش رسمی لایسنس ، مرکز فروش آنتی ویروس و یا اسمهای دیگه .
همشون هم یا 4 روز کار میکنن و بعد از 4 روز غیبشون میزنه و یا ی دوره لایسنس اصلی میفروشن و ی دوره جعلی و تقلبی میفروشن و یا اتفاقای دیگه ای می افته که خوشایند خریدار و مصرف کننده های آنتی ویروس نیست .
ی سری از فروشنده ها و بهتره بگم گارانتی های اصلی آنتی ویروسها رو پلیس فتا معرفی کرده .
لینک
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)