سلامما هم یکی خریداری کردیم ..
ولی کسی نیست جوبگوی ما باشه ..
از صبح منتظر جواب تیکت هستم .. انگاری جواب نخواهند داد
به هر حال من فکر میکردم پشتیبانی وارز هاست قوی هست ..نه که اینجوری
موفق باشید
اول ممنون از توضیحات فرزاد عزیز
1 - شما هزینه پشتیبانی نرم افزاری ماژول را پرداخت نکرده اید , پس بنابراین قرار نیست که ما برای شما نصب یا رفع اشکال کنیم
2 - شما در تاریخ 30/03/2012 در ساعت 14:21 دقیقه ماژول را خرید نموده اید که در همان زمان برای شما یک تیکت ارسال شده است که اسم دامنه سایت خود را ارسال کنید و شما در سایت 14:24 دقیقه پاسخ داده اید که همکاران ما در ساعت 14:52 برای شما مشخصات لایسنس و لینک دانلود و ... را ارسال کرده اند
این به نظر شما عدم پاسخ تیکت است
ما یک فایل pdf در بسته دانلود شده قرار داده که راهنمای فعال سازی ماژول درون آن موجود است , کسانی که هزینه پشتیبانی نرم افزاری را پرداخت نمی کند خود باید اقدام به نصب و ... کنن
همچنین ما در هیچ جایی اعلام نکرده ایم که ماژول پشتیبانی 24 ساعته دارد
فقط پشتیبانی ماژول در روزهای معمول است و در تعطیلات هیچ پشتیبانی برای ماژول ارائه نمی شود , ان هم به دلیل این است که اطلاعات و تنظیمات ماژول را همه همکاران اطلاع ندارند و نمی توانند راهنمای کنند
تنها در بخش پشتیبانی به جز خودم دو نفر از 4 نفر موجود اطلاعات کافی دارند و می توانند کاربران را راهنمایی کنند
لطفاً هیچ زمانی در مورد هیچ چیز بی دلیل و بدون اطلاع قضاوت نکنید
اونقدر من همکاران را در بخش پشتیبانی سایت قبول دارد که خودم در این بخش دخالت زیادی نمی کنم و در موارد محدود تنها در تیکت ها حضور دارم
موفق باشید