نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

موضوع: شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

پیش فرض پاسخ : شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد

من الان 5ماهه دارم از ملت استفاده میکنم تا الان هیچ مشکلی نبوده و بسیار راضی هستم

اون روز هم که پول واریز نمیشد زنگ میزدید به پشتیبان ملت و من خودم تماس گرفتم گفتند امروز مشکل داریم پرداخت ها 30 دقیقه دیرتر واریز میشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    ميشه بگيد اين دستور بانک مرکزی کجا ابلاغ شده ؟ لينک مرجع رو ميديد ؟
    این موارد اعلام نمیشه از بانک مرکزی و فقط به طور غیر رسمی به خود بانکها طی نامه اعلام میگردد. شما برای امتحان میتونید در هنگام واریز یارانه ها تست کنین ببنید مثلا از بانک ملی نمیتونید با کارت ملت یا ... پول بردارید و این برا همه بانکها هم همینطوره در اون مقطع/.

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    من الان 5ماهه دارم از ملت استفاده میکنم تا الان هیچ مشکلی نبوده و بسیار راضی هستم

اون روز هم که پول واریز نمیشد زنگ میزدید به پشتیبان ملت و من خودم تماس گرفتم گفتند امروز مشکل داریم پرداخت ها 30 دقیقه دیرتر واریز میشه
    در تائید کلام ایشون باید بگم که شماره پشتیبانی 1556 در تهران و برای شهرستانی ها 021-82488 داخلی 2 مشکلات شما رو و حتی سوالات رو پاسخ میده

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qwerty2004 نمایش پست ها
    این موارد اعلام نمیشه از بانک مرکزی و فقط به طور غیر رسمی به خود بانکها طی نامه اعلام میگردد. شما برای امتحان میتونید در هنگام واریز یارانه ها تست کنین ببنید مثلا از بانک ملی نمیتونید با کارت ملت یا ... پول بردارید و این برا همه بانکها هم همینطوره در اون مقطع/.

دوست عزیز حتی در آخرین بخشنامه ی ابلاغ شده از طرف بانک مرکزی برای بانک ها > ایجاد اختلال و قطع شبکه شتاب خودپرداز ها در هنگام واریز یارانه نقدی را خلاف قوانین موجود و غیر مجاز اعلام کردند و حتی در این بخشنامه تاکید شده بود که در صورت مشاهده با بانک های مورد نظر برخود قانونی خواهد شد . گفته ی شما درست هست گاهی اوقات برخی بانک در بعضی ساعات به دلیل اینکه در شبکه ی بانک اختلال ایجاد نشود شتاب را از سیستم خود حذف می کنند که این کار غیر قانونی است ! همچنین در مورد درگاه ها و ...

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    دوست عزیز حتی در آخرین بخشنامه ی ابلاغ شده از طرف بانک مرکزی برای بانک ها > ایجاد اختلال و قطع شبکه شتاب خودپرداز ها در هنگام واریز یارانه نقدی را خلاف قوانین موجود و غیر مجاز اعلام کردند و حتی در این بخشنامه تاکید شده بود که در صورت مشاهده با بانک های مورد نظر برخود قانونی خواهد شد . گفته ی شما درست هست گاهی اوقات برخی بانک در بعضی ساعات به دلیل اینکه در شبکه ی بانک اختلال ایجاد نشود شتاب را از سیستم خود حذف می کنند که این کار غیر قانونی است ! همچنین در مورد درگاه ها و ...
    من 21 اسفند می خواستم پول برداشت کنم از عابر بانک ملت

4 تا بانک رفتم - ملی ، صادرات ، سپه و تجارت

متاسفانه موفق به دریافت پول نقد از هیچ کدوم از بانک ها نشدم

با هشدار شلوغی شبکه مواجه می شدم

با اینکه یک نفر قبل از من تونسته بود پول بگیره

و در آخر مجبور شدم کلی راه برم تا به

خودپرداز بانک ملت برسم .

که 20 دقیقه هم منتظر موندم تا نوبتم برسه و به راحتی تونستم مبلغ مورد نیازم رو برداشت کنم

احتمالا زمان واریز یارانه ها شتاب رو حذف می کنن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)