باز هم مشكل مالي ..............
باز هم مشكل مالي ..............
شما ملاحظه کنيد من از آبنوس هاست داشتم ولي بي خيال شدم و اومدم اينجا در اين تاپيک درخواست يک هاست جديد کردم
اين تاپيکي هست که درخواست جديد دادم و قيد هاستي که از شرکت آبنوس خريده بودم رو زدم
http://webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4078
بعد همين اقاي مبيني برداشته باز هم از همون شرکت براي بنده يک هاست خريد با همون دامنه و همون پنل و کلا همون چيزي که من الان خودم داشتم و ازش ناراضي بودم يکي ديگه عين همون رو با همون مشخصات خريده
آبنوس هم لطف کرده و پول رو به ايشون يعني اقاي مبيني پس داده و ايشون الان دو سه هفته است امروز فردا مي کنه براي بازگشت پول
اقا شما ميت روي زمين داري بزار زمين و پول مردم رو پس بده اين که امروز و فردا مي کني که براي کسي پول نمي شه شما مشکل داري چرا اينجا داري کار مي کني شما که وقت نداري دنبال مشکلات مردم بري چرا پول از مردم مي گيري بعد داري دنبال کار خودت مي ري؟
چه طور شما سه هفته مي توني کار به قول خودتون گفتني نيمه دولتي رو بدون کم و کاست انجام بدي
حالا که نوبت به پول بنده رسيد يک ساعت هم نمي توني خودت يا خانواده يا دوستات يا اصلا شب اين مبلغ رو کارت به کارت کني
اين ها بهانه است اقاي مبيني اين حرف ها برازنده کسي که مي ياد توي فروم هاستينگ و مي گه براي هشت هزار تومن پول که الان ديگه بهترين روش هاي پرداخت آنلاين هم هست زشته به خدا اين بهانه تراشي ها برازنده يک نفر که داره ادعاي vps و هاست مي کنه نيست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)