منم مثل دوستان گفتم شاید بد نباشه توی این تاپیک شرکت کنم.
پیشنهاداتی که دارم اینها هستند:
- سعی کنید از جدید ترین تکنولوژی ها و قطعات استفاده کنید.
- مصرف برق کلی قطعات سرور برای کولو کردن مهم هست.
- میزان لرزش و حساسیت به لرزش در سرور (برای هارد های دیسکی) مهم هست.
- میزان حرارت تولید شده توسط قطعات و شرایط تهویه سرور هم مهم هست.
- با توجه به موارد بالا، سعی کنید سرور 2 یونیت خریداری کنید.
- داشتن IPMI در سرور مهم هست.
حالا اگه یک سرور قدرتمند و معقول و خوب میخواید بگیرید، مشخصات زیر رو پیشنهاد میدم:
کد:
CPU : Dual Intel Xeon 5645
RAM : 6 x 8GB Supertalnet DDR3 1333
HDD : 4x WD VelociRaptor 600GB
Raid Controller : Adaptec 5405
SSD : Intel SSD 710 Series 100GB
که اگر اشتباه نکنم قیمتش حدود 5000 دلار در میاد(مطمئن نیستم)
اما اگر یک پیشنهاد خیلی خیلی حرفه ای و رویایی و جدید بخوام بدم، سرور زیر خواهد بود:
کد:
CPU : Dual Intel Xeon E5-2690 8 Core/16 Thread
(20M Cache, 2.90 GHz , 8.00 GT/s Intel® QPI)
Memory : 8 x Super Talent DDR3-1600 8GB ECC
Storage : OCZ Z-Drive R4 CM88 3.2 TB
بنظرم این سرور نمونه ای از آینده ی نچندان دور سرورها هست و البته اضافه کنم که الان هم تمامی قطعات موجود و قابل سفارش هستند!
اما توصیفی که میتونم در مورد این سرور داشته باشم، سرعتی حداقل 4 برابر یک سرور معمولی از هر حالت هست.
(پردازش، ذخیره اطلاعات، سرعت Read/write و جوابگویی به request ها)
- سری E5-2xxx اینتل جایگزین سری زئون های 5xxx فعلی هستند که تولید سال 2012 بوده و از هر لحاظ واقعا شاهکار محسوب میشن. (لینک : Intel® Xeon® Processor E5-2600 Series)
این سری هم مثل سری قبل، قابلیت استفاده به صورت Dual و قابلیت پشتیبانی از رم های جدید DDR3-1600 تا حجم 750 گیگابایت به اضای هر پردازشگر رو دارند.
- سری Z-Drive هاردهای SSD شرکت OCZ هم جزو جدیدترین، حجیم ترین، سریع ترین و ...ترین هاردهای موجود هستند که از درگاه PCI Express 2 قابل استفاده هستند.
سرعت خواندن و نوشتن این درایوها به حدود 2800 مگابایت بر ثانیه! با قابلیت پاسخگویی به حدود 1 میلیون I/O در ثانیه! و حجم تا 16 ترابایت!
البته بیشتر اونهایی که تو کار سرور هستند، از موارد بالا اطلاع دارند و قصد بنده فقط یاد آوری بود تا بتونید بهترین انتخاب رو داشته باشید.
اگر کمکی از دست بنده بر بیاد، در خدمتم