-
March 17th, 2012, 20:11
عضو دائم
پاسخ : چند سوال و نظر در مورد سرورهای اختصاصی (( مصرف هاست اشتراکی ))
سلام
قبل ازینکه نظراتم رو بدم 2 تا سوال داشتم
1. قصد دارید روی چه سیستم عامل و کنترل پنلی هاست اشتراکی بفروشید .
2.چقدر کاربر رو قرار هست پشتیبانی کنید ؟ (چه تعداد تخمین زدید )
سلام
1 - لینوکس + سی پنل
2 - در مورد تعداد هنوز مشخص نیست , چون تجریه سرور اشتراکی را زیاد ندارم (( مثل دیگر همکاران ما از ابتدا روی این موضوع کار نکردیم و در مدت 2 سال گذشته به صورت تخصصی روی سرورهای مجازی کار کردیم )) و تنها سال قبل حدود 6 ماه بیشتر سرویس هاست اشتراکی ارائه نکردیم و بعد مشکل نت دایرکت ایجاد شده تخمین دقیقی نزدم
اما روی سروری که از نت دایرکت سابق داشتیم با 12 گیگ رم و پردازنده corei7 920 و دو عدد هارد 1.5 ترابایت با مانیتور کردن منظم و ...
200 سایت با بازدید مختلف وجود داشت که از نظر مصرف منابع و ... کمبودی مشاهده نشد و در بهترین حالت قرار داشت
تا شروع به جمع کردن یوزرها و بررسی منابع مصرفی و ... نشود , نمی توان دقیق اعلام کرد چه جوابگو چه میزان کاربر است
به دلیل اینکه مصرف هر سایت متفاوت است و مطابق مصرف سایتها باید دید چه میزان اکانت ایجاد خواهد شد
که خوشبختانه برای فروش این سرویس های قرار هست متناسب با مصرف سایتها و ... هزینه ها تعیین شود
یعنی به این صورت نباشد , کاربری که یک گیگ هاست تهیه میکند و مصرف کمی دارد سالیانه 30 هزار تومان دهید و کاربری که از همین یک گیگ هاست منابع زیادی مصرف می کند و فشار بیشتری وارد میکند , آن هم همین میزان پرداخت کند
100% این کاربران متناسب با بازدید و آمارهای سایت خود و .... هزینه بیشتری از آنها گرفته خواهد شد
هرچند بحش فعلاً در نحوه قیمت گذاری و این موارد نیست اما در مورد تعداد سایتها باید با توجه به توضیحات فوق برنامه ریزی شود
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2012 20:11
# ADS
-
March 17th, 2012, 20:20
عضو انجمن
باسلام خدمت تمام دوستان و همکاران محترم
از اونجایی که قرار هست بعد از عید مجدد فروش هاست اشتراکی را آغاز کنیم تصمیم به این گرفتم که به عنوان آخرین راهنمایی و هم فکری با کمک شما به چند سوال بنده پاسخ بدید و به یک جمع بندی کامل برسیم
1 - برای ارائه هاست اشتراکی با بهترین کیفیت از چه نوع هاردیسکی استفاده کنیم ؟؟
نظر خودم روی هاردهای 600 گیگابایتی sas است یعنی روی سرور 4 هارد قرار بدیم و بعد این ها را RAID کنیم
نظر شما به چه نوع هاردیسک و RAID قرار بدیم ؟؟
سلام...
حتما دیتابیس رو روی هارد SSD نسل دوم قرار بدید...ترجیحا اگر کلا سرور دیتابیس رو جدا کنید خیلی خیلی بهتر میشه.
به این دلیل که در صورت جدا شدن سرور دیتا بیس میشه کانفیگ خیلی بهتری روی اون انجام داد.
برای سایر فایل ها نیز معمولا هاردهای SAS 15k برای سرورهای دانلود استفاده میشه اما میتونه 4 یا 8 تا هارد SAS 15k مناسب باشه با رید 10
اما هاردهای RE4 وسترن هم 4 یا 8 تا 500 گیگ رید 10 میتونه مناسب باشه.
رید کارت حتما پیشنهاد میکنم از برند adaptec استفاده بشه
برای پردازنده هم همین مورد که خودت گفتی مناسب هست
3 - رم سرور را بین 24 تا 32 گیگ رم در نظر گرفتیم , اما با توجه به اینکه پردازنده سرور کشش رم بالاتری دارم , بهتر نیست از رم بالاتر استفاده کنیم
مثلاً تا 48 گیگابایت که در آینده با کمبود مواجه نشیم ؟؟
رم هم بین 24 تا 48 بستگی به خودت داره...آخر نوشته هام یه مورد کلی میگم که میتونه بهتر منظور رو برسونه
4 - همانطور که خیلی ها اعلام می کنند سرور با پورت 100 مگابیت هم مناسب هست , اما تصمیم داریم حتماً پورت یک گیگابیت روی سرور قرار بدیم تا نسبت به دیگر سخت افزارهای موجود هم خوانی داشته باشد
پورن 1 کفایت میکنه
5 - لوکیشن سرور را به ترتیب اولیت :
** انگلیس
** هلند
** سوئیس
** کانادا
** آلمان
قرار دادیم
به نظر شما همکار یا کاربر عزیز کدام لوکیشن برای کاربران حاضر مناسب تر است ؟؟
پیشنهاد اول من به شما به ترتیب اولویت امریکا بعد انگلیس، کانادا، هلند، آلمان هست .... سوئیس کلا سمتش نرو !!!
6 - آیا در سرورهایی که تنها برای هاست اشتراکی استفاده می شود (( هاست دانلود و ... نه )) تاثیر پورت بر روی کیفیت سایتها به چه صورت است ؟؟
به دلیل اینکه اگر مطمعاً باشیم با انتقال سایتهای بزرگ از نظر پورت کاهش سرعت لود سایتها به وجود می آید از انگلیس پورت 2 تهیه می کنیم
پیشنهاد میکنم حتما bw رو در پلن هاتون محدود کنید ....هاست اشتراکی اصطلا پورت مصرف نداره....1 گیگ زیاد هم هست...اصلا سمت 2 نرو
7 - و در انتهای مهمترین گزینه که ذهنم خودم را مشغول کرده , پهنای باند مصرفی این سرور هست
نتونستن به یک عدد معقولی برسم
یعنی مصرف پهنای باند این سرور در ماه (( بعد از 6 ماه آغازین )) چقدر خواهد بود , که بر روی این سرور چقدر درخواست پهنای باند کنیم
20 ترابایت به صورت پیش فرض روی سرورها موجود است , ایا این میزان بعد از 6 ماه کافی است یا به 50 ترابایت ارتقاء بدیم ؟؟
20 ترا زیاد هم میاد
اما مطلبی که می خواستم بگب اینه که به صورت کلی همچین کانفیگی رو برای سرورهای دانلود اسفتاده میشه (از نظر پردازنده و رم بیشتر مد نظر هست)
پیشنهاد میکنم برای هاست اشتراکی و افزایش پایداری و کاهش ریسک دان تایم از نودهای ضعیفتر استفاده کنید و تعداد سرور رو اضافه کنید.
(با توجه به اینکه در صورتی که چنید سایت هم زمان زیر حمله بره و کلیه سایت ها به مشکل بخورن)
ویرایش توسط HyperServer : March 17th, 2012 در ساعت 20:24
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2012, 22:48
عضو جدید
با سلام،
در مورد هارد Western Digital Velociraptor گزینه بسیار خوبیه ، اگه بتونین تهیه کنید یا بهتون ارایه بشه ،
درسته SAS خوبه ولی اصرار خاصی برای استفاده دارین ؟ چون یکی از بهترین هاست های اشتراکی دنیا دارن از این تجهیزات استفاده میکنن.
اینکه دوستان فرمودند :
ترجیحا اگر کلا سرور دیتابیس رو جدا کنید خیلی خیلی بهتر میشه.
گزینه بسیار مهمیه و شدیدا توصیه میشه.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازosanloo.morteza به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2012, 02:06
وب سرور لایت اسپید میتونه موثر باشه
موثر ترین و بهترین استفاده ای که میتونه به شما بده ، Cloud Linux هست که منابع رو محدود میکنه! بسیار عالی هستش!
در کل کانفیگ این سرور که نشون دادی ، حتی برای هاست کردن سرور مجازی هم ریسک بزرگیه! چه برسه به هاست های اشتراکی!
هاست اشتراکی رو ریز ریز کار کن! چه کاریه اینقدر سرور بزرگ بر داری برای اینکار!؟
شبکه ی اینترنت کانادا و امریکا کلا با اروپا قابل قیاس نیست! خیلی تفاوت دارن
اما خوب اروپا پینگش به ایران بهتره...
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2012, 03:24
عضو انجمن
منم مثل دوستان گفتم شاید بد نباشه توی این تاپیک شرکت کنم.
پیشنهاداتی که دارم اینها هستند:
- سعی کنید از جدید ترین تکنولوژی ها و قطعات استفاده کنید.
- مصرف برق کلی قطعات سرور برای کولو کردن مهم هست.
- میزان لرزش و حساسیت به لرزش در سرور (برای هارد های دیسکی) مهم هست.
- میزان حرارت تولید شده توسط قطعات و شرایط تهویه سرور هم مهم هست.
- با توجه به موارد بالا، سعی کنید سرور 2 یونیت خریداری کنید.
- داشتن IPMI در سرور مهم هست.
حالا اگه یک سرور قدرتمند و معقول و خوب میخواید بگیرید، مشخصات زیر رو پیشنهاد میدم:
کد:
CPU : Dual Intel Xeon 5645
RAM : 6 x 8GB Supertalnet DDR3 1333
HDD : 4x WD VelociRaptor 600GB
Raid Controller : Adaptec 5405
SSD : Intel SSD 710 Series 100GB
که اگر اشتباه نکنم قیمتش حدود 5000 دلار در میاد(مطمئن نیستم)
اما اگر یک پیشنهاد خیلی خیلی حرفه ای و رویایی و جدید بخوام بدم، سرور زیر خواهد بود:
کد:
CPU : Dual Intel Xeon E5-2690 8 Core/16 Thread
(20M Cache, 2.90 GHz , 8.00 GT/s Intel® QPI)
Memory : 8 x Super Talent DDR3-1600 8GB ECC
Storage : OCZ Z-Drive R4 CM88 3.2 TB
بنظرم این سرور نمونه ای از آینده ی نچندان دور سرورها هست و البته اضافه کنم که الان هم تمامی قطعات موجود و قابل سفارش هستند!
اما توصیفی که میتونم در مورد این سرور داشته باشم، سرعتی حداقل 4 برابر یک سرور معمولی از هر حالت هست.
(پردازش، ذخیره اطلاعات، سرعت Read/write و جوابگویی به request ها)
- سری E5-2xxx اینتل جایگزین سری زئون های 5xxx فعلی هستند که تولید سال 2012 بوده و از هر لحاظ واقعا شاهکار محسوب میشن. (لینک : Intel® Xeon® Processor E5-2600 Series)
این سری هم مثل سری قبل، قابلیت استفاده به صورت Dual و قابلیت پشتیبانی از رم های جدید DDR3-1600 تا حجم 750 گیگابایت به اضای هر پردازشگر رو دارند.
- سری Z-Drive هاردهای SSD شرکت OCZ هم جزو جدیدترین، حجیم ترین، سریع ترین و ...ترین هاردهای موجود هستند که از درگاه PCI Express 2 قابل استفاده هستند.
سرعت خواندن و نوشتن این درایوها به حدود 2800 مگابایت بر ثانیه! با قابلیت پاسخگویی به حدود 1 میلیون I/O در ثانیه! و حجم تا 16 ترابایت!
البته بیشتر اونهایی که تو کار سرور هستند، از موارد بالا اطلاع دارند و قصد بنده فقط یاد آوری بود تا بتونید بهترین انتخاب رو داشته باشید.
اگر کمکی از دست بنده بر بیاد، در خدمتم
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2012, 18:06
عضو دائم
سلام
تشکر از توضیح همه دوستان
قصد کولو کردن نداریم و فعلاً به اجاره سرور مورد نظر می خواهیم بپردازیم
در مورد نظرات ارسال شده نیز پاسخ ارسال میکنم
به این دلیل این پست را ارسال کردم که همکاران فکر نکنند از این تاپیک را فراموش کرده ایم
به زودی پاسخ ها را ارسال میکنم و خوشحالم که نظرات و اطلاعات خود را با ما به اشتراک گذاشتید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 14:56
عضو دائم
سلام مجدد به همکاران
سلام...
حتما دیتابیس رو روی هارد ssd نسل دوم قرار بدید...ترجیحا اگر کلا سرور دیتابیس رو جدا کنید خیلی خیلی بهتر میشه.
به این دلیل که در صورت جدا شدن سرور دیتا بیس میشه کانفیگ خیلی بهتری روی اون انجام داد.
برای سایر فایل ها نیز معمولا هاردهای sas 15k برای سرورهای دانلود استفاده میشه اما میتونه 4 یا 8 تا هارد sas 15k مناسب باشه با رید 10
اما هاردهای re4 وسترن هم 4 یا 8 تا 500 گیگ رید 10 میتونه مناسب باشه.
رید کارت حتما پیشنهاد میکنم از برند adaptec استفاده بشه
برای دیتابیس ها هاردیسک مجزا (( ssd )) در نظر گرفته شد
هاردیسک ها نیز raid سخت افزاری در نظر گرفته شد
پیشنهاد اول من به شما به ترتیب اولویت امریکا بعد انگلیس، کانادا، هلند، آلمان هست .... سوئیس کلا سمتش نرو !!!
از هلند , امریکا و آلمان سه سرور متناسب با نیاز پیدا کردم که باید یکی از این گزینه ها در چند روز آینده خرید شود
اما مطلبی که می خواستم بگب اینه که به صورت کلی همچین کانفیگی رو برای سرورهای دانلود اسفتاده میشه (از نظر پردازنده و رم بیشتر مد نظر هست)
پیشنهاد میکنم برای هاست اشتراکی و افزایش پایداری و کاهش ریسک دان تایم از نودهای ضعیفتر استفاده کنید و تعداد سرور رو اضافه کنید.
(با توجه به اینکه در صورتی که چنید سایت هم زمان زیر حمله بره و کلیه سایت ها به مشکل بخورن)
در مورد سرور قدرتمند برای ابتدا به نظر خودم چون قرار هست که ابتدای کار این سرویس های جدید باشد بهتر هست کاربر و مشتریان آینده از نظر منابع و ... کمبودی احساس نکنند به همین جهت سعی می کنیم بهترین سخت افزار ممکن را تهیه کنیم
با سلام،
در مورد هارد western digital velociraptor گزینه بسیار خوبیه ، اگه بتونین تهیه کنید یا بهتون ارایه بشه ،
درسته sas خوبه ولی اصرار خاصی برای استفاده دارین ؟ چون یکی از بهترین هاست های اشتراکی دنیا دارن از این تجهیزات استفاده میکنن.
اینکه دوستان فرمودند :
ترجیحا اگر کلا سرور دیتابیس رو جدا کنید خیلی خیلی بهتر میشه.
گزینه بسیار مهمیه و شدیدا توصیه میشه.
موفق باشید.
بله برای دیتابیس ها یک هاردیسک ssd مجزا سفارش خواهیم داد و برای فایلهای کاربران نیز هاردیسک های مناسب به صورت raid برای کم کردن فشار به هارد انتخاب شده است
cpu : Dual intel xeon e5-2690 8 core/16 thread (20m cache, 2.90 ghz , 8.00 gt/s intel® qpi) memory : 8 x super talent ddr3-1600 8gb ecc storage : Ocz z-drive r4 cm88 3.2 tb
رضا جان اجاره این سرور حدوداً چقدر هزینه داره ؟؟
اگر تونستی قیمت را برام ارسال کن , چون از هلند , امریکا و آلمان سه تا پیشنهاد سرور 48 گیگ رم تا 72 گیگابایت رم دارم و نسبت به قیمت تمام شده سرور اقدام به خرید میکنیم
در این مدت هم در حال تحقیق کاملتر بودم تا اشتباهی در خرید انجام ندم
وب سرور لایت اسپید میتونه موثر باشه
موثر ترین و بهترین استفاده ای که میتونه به شما بده ، cloud linux هست که منابع رو محدود میکنه! بسیار عالی هستش!
در کل کانفیگ این سرور که نشون دادی ، حتی برای هاست کردن سرور مجازی هم ریسک بزرگیه! چه برسه به هاست های اشتراکی!
هاست اشتراکی رو ریز ریز کار کن! چه کاریه اینقدر سرور بزرگ بر داری برای اینکار!؟
شبکه ی اینترنت کانادا و امریکا کلا با اروپا قابل قیاس نیست! خیلی تفاوت دارن
اما خوب اروپا پینگش به ایران بهتره...
سلام
در ابتدا شاید از آپاچی استفاده کنید ولی در ماه های بعد که به میزان سایت مد نظر ما برسد وب سرور را تغییر خواهیم داد
هر چند که آپاچی نیز به راحتی پاسخگو خواهد بود (( در صورت کانفیگ مناسب ))
در مورد انتخاب سخت افزار بالا نیز قبلاً توضیح دادم و تمایلی ندارم کاربر حتی یک درصد با کمبود منابع و افت کیفیت و ... روبرو شود (( این موضوع برای شروع کار سرویس ها جدید و جلب رضایت کاربران مهم هست ))
در مورد انتخاب آمریکا و انگلیس خودم تمایل زیادی ندارم و بیشتر به فکر دیتاسنترهای اروپایی هستم اما آمریکا را جزء انتخاب ها قرار دادیم و چند آفر هم از دیتاسنترهای مربوطه تهیه کردیم
در انتها یک سوال دیگه داشتم از همکاران
منابع تا حدودی مشخص است اما در مورد تعداد هاردیسک های سرور که برای میزبانی فایلهای کاربران است یک سوال داشتم :
1 - دیتابیس ها بر روی یک هاردیسک ssd با حجم 120 گیگابایت میزبانی خواهد شد
2 - برای کش فایلها نیز یک هارد sas سفارش دادیم
3 - دو هاردیسک یک ترابایت نیز به صورت raid می خواهیم برای فایلیها کاربران در نظر بگیریم
با توجه به پلن هایی که در نظر داریم حداقل از 500 مگابایت تا 10 گیگابایت ایا تعداد دو هاردیسک که در حالت raid یک هاردیسک قابل استفاده است کم نیست ؟؟
یا اینکه بهتر هست از 4 هاردیسک به صورت raid شده استفاده کنیم ؟؟
با داشتن دو هاردیسک و تعداد سایت مشخص فشار خاصی به آن وارد می شود یا خیر ؟؟
اگر به نظر شما با این که ما هزینه بالایی خواهیم کرد برای سخت افزار بهتر نیست دو هاردیسک دیگر اضافه کنیم تا فشار روی یک هاردیسک کمتر شود ؟؟
بعضی از دوستان نظر دادن که به دلیل raid بودن هارد و جدا کردن دیتابیس و ... فشار خاصی بر روی هار وجود نخواهد داشت اما اگر فرض بر این بگیریم که تعداد سایتها در آینده زیاد شود و با بازدید بالا بهتر نیست تعداد هاردیسک را بیشتر کنیم ؟؟
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید تا با توجه به گزینه های موجود و سخت افزار موجود دیتاسنتر ها تصمیم نهایی را بگیریم
پیشاپیش تشکر از راهنمایی نهایی همکاران
موفق باشید
ویرایش توسط Warez-Host.IR : May 14th, 2012 در ساعت 17:44
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2012, 21:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
1 - دیتابیس ها بر روی یک هاردیسک ssd با حجم 120 گیگابایت میزبانی خواهد شد
2 - برای کش فایلها نیز یک هارد sas سفارش دادیم
3 - دو هاردیسک یک ترابایت نیز به صورت raid می خواهیم برای فایلیها کاربران در نظر بگیریم
با توجه به پلن هایی که در نظر داریم حداقل از 500 مگابایت تا 10 گیگابایت ایا تعداد دو هاردیسک که در حالت raid یک هاردیسک قابل استفاده است کم نیست ؟؟
یا اینکه بهتر هست از 4 هاردیسک به صورت raid شده استفاده کنیم ؟؟
با داشتن دو هاردیسک و تعداد سایت مشخص فشار خاصی به آن وارد می شود یا خیر ؟؟
اگر به نظر شما با این که ما هزینه بالایی خواهیم کرد برای سخت افزار بهتر نیست دو هاردیسک دیگر اضافه کنیم تا فشار روی یک هاردیسک کمتر شود ؟؟
بعضی از دوستان نظر دادن که به دلیل raid بودن هارد و جدا کردن دیتابیس و ... فشار خاصی بر روی هار وجود نخواهد داشت اما اگر فرض بر این بگیریم که تعداد سایتها در آینده زیاد شود و با بازدید بالا بهتر نیست تعداد هاردیسک را بیشتر کنیم ؟؟
سلام
رحمان جان در مورد انتخاب هارد دیسک نمیدونم این پست بنده رو دیدین یا نه : http://www.webhostingtalk.ir/f6/46961/#post439542
اگرنه، حتما پیشنهاد میکنم که مطالعه کنید و اگر سوالی هم بود بنده در خدمتم
مهمترین چیزی که باعث میشه شما رو ارجاع بدم به اون پست، انتخاب نوع هارد SSD هست که در انتهای پست به چند مورد اشاره شده.
یک مورد مهم هم در مورد Raid Controller لازم به ذکر هست که اونم عمر محدود آنها هست
معمولا Raid Controller ها درصورت استفاده متوسط به بالا هر 6 ماه یک بار نیاز به تعویض دارند که این مورد رو باید مد نظر داشته باشید
بنظرم استفاده از Raid خود مادربورد بهتر هست (مخصوصا برای Raid یک یا صفر)
ولی برای Raid 10، استفاده از سخت افزار افزار توصیه میشه
بهترین پیشنهاد احتمالا استفاده از دو هارد Western Digital VelociRaptor WD1000DHTZ در حال Raid 1 خواهد بود
مشکلی که هست فکر نمیکنم اینطور سخت افزار توی خود دیتاسنتر پیدا بشه
یا اگر باشه، هزینه بالا خواهد بود
برای همین احتمالا کولو کردن چنین سروری بصرفه تر خواهد بود
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2012, 02:18
بهتر نیست قبل از انتخاب سخت افزار به فکر نحوه منیج و سازگاری نرم افزاری و البته حفظ امنیت بین حداقل 300 اکانت به صورت اشتراکی در یک سرور باشید؟
شما برای شروع می تونین با یک سرور با رم 2 گیگ و پردازنده سلرون و هارد ide با پورت 10 مگابیت هم شروع کنید
اما با سخت افزار ibm لود بالانس شده و بدون سیاست نرم افزاری نمی تونین کار کنید.
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
-
-
May 15th, 2012, 13:05
با سلام،شما که خودتان استاد هستید اما نظر شخصی من
1- هارد SAS با Raid 10 بهترین گزینه ممکن هست اما هزینه بالایی هم دارد
2- سی پی یو مورد استفاده بستگی به این دارد که پیش بینی شما در مورد سایتهایی که میزبانی میکنید چه باشد،وب سرور هم خیلی مهم هست
3- رم هم مثل مورد بالا
4- در حال حاضر اکثرا از پورت 1 استفاده میکنند
5- از نظر من هلند و انگلیس
6- در مورد لود،به نظر من این مورد بستگی خیلی زیاد به وب سرور و کانفیگ و نوع هارد و سی پی یو و رم دارد تا به پورت
7- مگر سرور دانلود هست که اینقد BW احتیاج داشته باشید؟هزینه اضافی...ضمنا اگر سروری به 50TB پهنای باند احتیاج داشته باشد مسلما باید به جای 4*600 SAS از 8*600 SAS استفاده کند چون فشار بیشتری روی هاردها هست
-