نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: چند سوال و نظر در مورد سرورهای اختصاصی (( مصرف هاست اشتراکی ))

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : چند سوال و نظر در مورد سرورهای اختصاصی (( مصرف هاست اشتراکی ))

فکر میکنم سرور dell قیمت گرفتی چون با برند سوپرمیکرو هزینه پایین تری در میاد . چند نمونه کانفیگ از این نوع سرور های بزرگ نوشتم دارم . برات پ.خ میکنم ( سوپرمیکرو )
    ممنون میشم , ارسال کنی

بله هاردهای sas سرعت بالایی دارند و مطمینا در رضایت کاربران تاثر خواهد داشت
    سلام این مورد را مد نظر داشتیم اما مهران عزیز اعلام کردند که از نظر هزینه و raid کردن هزینه بسیار بالاتری خواهد داشت
    اگر مشکل مالی ندارید خب مسلما رم بالاتر بهتر هست
    همیشه بحث هزینه مطرح نیست
    بعضی مواقع اگر ما یک سرور 60 گیگ رم هم داشته باشیم و کارایی مناسبی نداشته باشید , هیچ فایده ای ندارد
    رم مدنظر ما بین 24 تا 32 گیگ هست که نهایت تا 48 هم می تونیم انجام بدیم
    نظر من روی هلند هست چون هم پینگ خوبی داره هم از نظر کپی رایت مشکلی نداره(لیزوب) و بعد از برای هاستینگ کانادا هست که بستگی داره بخواید وارز باشه یا نه
    وارز بودن یا نبودن در حال حاضر زیاد ملاک نیست , کیفیت پورت و شبکه و ... برای ما اهمین بیشتری دارد
    شاید یکی از گزینه هایی که در حال حاضر کاربران ایرانی انتخاب میکنن وارز بودن سرور باشه (( اون هم به دلیل استفاده از اسکریپت های نال شده )) اما آپتایم و کیفیت شبکه اصلی دیتاسنتر و پینگ مناسب برای ما اولیت بیشتری دارد
    بسته به تعداد سایت ها و نوعشون فرق میکنه پهنای باند،اینو باید با توجه به کاربرا تعیین کنید
    100% روی این سرور 5 یا 10 عدد سایت قرار نخواهد گرفت و تعداد بالا خواهد بود
    به این دلیل پرسیدن میزان پهنای باند را که بعضی از دیتاسنتر ها اگر همان ابتدا با یک پهنای باند حدودی مورد نیاز , ازشون آفر بگیری با قیمت مناسب تری سرور را ارائه می کنند تا اینکه در آینده درخواست پهنای باند اضافه کنیم
    در سوئیس به راحتی 50 تا 100 ترابایت با هزینه مناسب می تونیم تهیه کنیم اما در انگلیس و هلند این هزینه مقداری بالاتر بود
    هرچند همانطور که گفتم همه سرورها 20 ترابایت پهنای باند پیش فرض موجود دارد
    اما به نظر خودم نباید با داشتن 20 ترابایت با کمبود مواجه شویم

موفق باشید

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

فکر کنم متوجه دوال نشدی :دی من منظورم Dual E5620 بود یعنی 2x4x2x2.4Ghz
    هر دو مدل سی پی یو که قید کردی رو بنده دارم استفاده میکنم و عمده اختلاف آنها بر روی تعداد هسته های آن ها هست البته قیمت این سی پی یو پایین نیست و به مراتب هزینه بالاتری به سرویس دهنده تحمیل میکنه
    سلام
    فکر کنم متوجه دوال نشدی :دی من منظورم Dual E5620 بود یعنی 2x4x2x2.4Ghz
    مهران جان فوش میدای این حرفو نمی زدی
    وقتی میشه از دو پردازنده 6 هسته ای روی سرور استفاده کرد چرا به سمت پردانده های 4 هسته ای بریم ؟؟
    تفاوت هزینه ای که از دیتاسنتر گرفتم برای این دو خیلی زیاد نبود و برای اینکه در آینده به مشکل برخورد نکنیم این گزینه را انتخاب کردم
    هرچند که قبول دارم 5620 هم عالیه و هزینه خیلی مناسبی داره اما از رم های DDR3 1333 پشتیبانی نمی کنه :
    5620 = DDR3-800/1066
    5650 = DDR3-800/1066/1333
    مردم ما دید مثبتی سمت این کشور دارند ، همینطور برای مدتی هست در این کشور Cage دارم و از نتورک کانادا دارم استفاده میکنم ، بسیار نتورک تمیزی داره و کلا خیلی بیشتر از امریکا قبولش دارم!
    آلمان از لحاظ قدرت نتورک به کانادا نمیرسه و البته از بس سرور آلمان اشباع شده دیگه رقابت زیاد جالب نیست به نظر من ، سوئیس هم چون میدونم یه راست میری سر وقت privatelayer و جدیدا هم سخت افزار آشغالی داره تحویل ملت شهید پرور میده و نتورکش مثل سابق نیست و همینطور عدم ثبات قوانین این پروایدر صلاح نیست بری سمتشون
    آلمان که اصلاً حرفشو نزن برای این مورد قبولش ندارم :D
    کانادار حقیقتاً کار نکردم که بدونم به چه صورت هست
    در مورد سوئیس هم درست میگی اگر قرار باشه تهیه کنم از privatelayer میگیرم که با توجه به سرورهایی که ازشون موجود داریم با قیمت و مشخصات بسیار مناسبی بهمون ارائه میکنه
    اولا این اسکریپت ها باید روی هاست اشتراکی و حتی سرور مجازی نباید اجازه داده بشه ، یه ماژولی بود برای سی پنل میگردم اسمشو بهت میگم یه لایسنس میخری ماهیانه کلا هر نوع فعالیت غیر مجاز رو آنی ثبت ، ضبط و معلق میکنه که پایداری و کیفیت سرور دو چندان میشه
    اول اگر برام اسم اون ماژول را ارسال کنی که عالی میشه
    بعد اینکه مثلاً یک یا چندین کاربر بدون اطلاع ما با وجود اینکه در قوانین اعلام کردیم موقتی و برای رفع نیازهای خودشون استفاده کنند و ما دیر متوجه بشم , برای این مورد اعلام کردم
    اگه اسم ماژول و سایت اصلی را ارسال کنی ممنون میشم
    برای کولو و اجاره به شرط تملیک و یا اجاره اگر در کانادا خواستی میتونم کمکت کنم
    همانطور که گفتم کانادا کلاً کار نکردم و اطلاعی در مورد سرورهای اختصاصی و قیمت ها ندارم
    یک چنین سروری مطابق نیاز ما , برای کولو چه میزان هزینه داره ؟؟
    در صورت اجازه هزینه ها به چه صورت هست ؟؟

----------------------

منظورم مدل پایین تر هست . مصرف برق که زیاد تغییری نمی کنه . بیشتر برای عدم صرف هزینه های اضافی بود . اگر هم بالاتر از 5620 میخوای 5645 بگیر . بالاتر دیگه به کارت نمیاد .
    این 5645 را خیلی ها نظر مساعدی روش دارن , در موردش فکر میکنم و جدا از فکر کردن ما باید دیتاسنتر هم این مدل را موجود داشته باشه
    فکر میکنم 120 گیگ کافی باشه یا حداکثر 256 گیگ .
    ممنون
    انتخاب خوبی خواهد بود ولی حتما با دوستان متخصص هم صحبت خصوصی داشته باشی ( بابک علمدار ، رضا فدای حسینی و دیگر عزیزان )
    حتماً مزاحمشون میشم
    کیفیت پهنای باند در امریکا معمولا بهتر هست . چیزی هست که به شخصه درکش کردم . نمیگم توی اروپا دیتاسنتر که پهنای باند خوب بده نیست . اما اگر به نسبت بخوایم حساب کنیم اروپا رتبه ش میاد پایین تر .
    انگلیس هم میشه گفت از دیگر کشور های اروپایی کیفیت بهتری در پهنای باند داره و قیمت هاش تقریبا یکسان هست .
    ممنون یکی از دلایل انتخاب انگلیس صحبت هایی بود که با مصطفی داشتم و برنامه آینده سرورهای مجازی خودمون در مورد انگلیس هست

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)