منظورم مدل پایین تر هست . مصرف برق که زیاد تغییری نمی کنه . بیشتر برای عدم صرف هزینه های اضافی بود . اگر هم بالاتر از 5620 میخوای 5645 بگیر . بالاتر دیگه به کارت نمیاد .از چه نظر پایین تر باشه ؟؟
به خاطر مصرف برق یا کاهش در هزینه اصلی ؟؟
فکر میکنم 120 گیگ کافی باشه یا حداکثر 256 گیگ .ظرفیت این هارد چقدر باشه کافیه ؟؟
چون فعلاً دو عدد سایت که 100 درصد میاد روی این سرور هر کدام به نوبت 400 مگابایت دیتابیس و دیگری حدود 800 مگ هست
هر دو این سایتها با هم حدود 20 گیگ فضا مصرف کردند که این فضای مصرفی بیشتر به خاطر انجمن ساز vBulletin و فایلهایی که کاربران این سایتها روی آن ذخیره کردن مصرف شده
که یکی از سایتها CMS اصلی وردپرس هست
انتخاب خوبی خواهد بود ولی حتما با دوستان متخصص هم صحبت خصوصی داشته باشی ( بابک علمدار ، رضا فدای حسینی و دیگر عزیزان )خوب برای mysql یک هاردیسک SSD قرار بدیم و 4 تا هاردیسک SATA3 با حالت RAID , در این حالت کارایی مناسبی دارد ؟؟
این هم باید مدنظر داشته باشیم که روی این سرور ما تنها می تونیم اگر اشتباه نکنم 4 یا 6 تا هارد قرار بدیم که این را هنوز دقیق سوال نکردم
برای همین گفتم از تجربه دوستان استفاده کنم و دقیق بدونم که چه هاردیسکی استفاده کنیم
کیفیت پهنای باند در امریکا معمولا بهتر هست . چیزی هست که به شخصه درکش کردم . نمیگم توی اروپا دیتاسنتر که پهنای باند خوب بده نیست . اما اگر به نسبت بخوایم حساب کنیم اروپا رتبه ش میاد پایین تر .از چه نظر ؟؟
کیفیت یا هزینه ؟؟
اگر دقت کنی اکثر سایتهای ایرانی این روزها روی سرورهای آلمان و هلند قرار داره
اما خودم به شخصه سرورهای آلمان را مناسب نمی دونم برای این کار و هیچ تمایلی هم ندارم
بیشتر روی انگلیس , سوئیس , هلند مد نظرم هست که راه اندازی کنم
انگلیس هم میشه گفت از دیگر کشور های اروپایی کیفیت بهتری در پهنای باند داره و قیمت هاش تقریبا یکسان هست .