کلا SAS deployment نیاز به رید کنترلر به مراتب گران تر از SATA deploymentاین مورد را اطلاع نداشتم که هاردیسک های sas در حالت raid هزینه بالایی داره و هزینه دقیق را اگر میدونی ممنون میشم اعلام کنی
اگر خیلی زیاد باشه از همون sata3 استفاده میکنیم
این هزینه مربوط به سخت افزار سرور هست که دیتاسنتر متحمل میشه و مسلما بر روی هزینه ماهیانه شما تاثیر گگذار خواهد بود
[QUOTE]
5620 را روی هلند استفاده میکنم و بد نیست اما پردازنده های 4 هسته ای داره ولی این مدل 6 هسته ای هست , به همین دلیل این را انتخاب کردیم
پس نظرت کلیت اینه که از 5620 استفاده کنیم ؟؟
[QUOTE/]
فکر کنم متوجه دوال نشدی :دی من منظورم Dual E5620 بود یعنی 2x4x2x2.4Ghz
هر دو مدل سی پی یو که قید کردی رو بنده دارم استفاده میکنم و عمده اختلاف آنها بر روی تعداد هسته های آن ها هست البته قیمت این سی پی یو پایین نیست و به مراتب هزینه بالاتری به سرویس دهنده تحمیل میکنه
مردم ما دید مثبتی سمت این کشور دارند ، همینطور برای مدتی هست در این کشور Cage دارم و از نتورک کانادا دارم استفاده میکنم ، بسیار نتورک تمیزی داره و کلا خیلی بیشتر از امریکا قبولش دارم!تو این لیستت کانادا از سوئیس و آلمان بالاتر بود
با دیتاسنترهای این کشور کار نکردم , از چه نظر این پیشنهاد را دادی ؟؟
سخت افزاری که ارائه میکنن بهتر هست یا کیفیت پورتها بهتر هست یا مورد دیگه ای ؟؟
شاید هم به خاطر انتخاب بهتر کاربرهاست ؟؟
آلمان از لحاظ قدرت نتورک به کانادا نمیرسه و البته از بس سرور آلمان اشباع شده دیگه رقابت زیاد جالب نیست به نظر من ، سوئیس هم چون میدونم یه راست میری سر وقت privatelayer و جدیدا هم سخت افزار آشغالی داره تحویل ملت شهید پرور میده و نتورکش مثل سابق نیست و همینطور عدم ثبات قوانین این پروایدر صلاح نیست بری سمتشون
[QUOTE]
چون ما در این مدت بیشتر روی بحث سرورهای مجازی کار کردیم , عملاً پورت یک گیگ دیگه به چشمم نمیاد و می خوام کم کم سروهای که برای مجازی ساز تهیه میکنم با دو عدد پورت یک گیگابیت تهیه کنم
گفتم شاید روی بحث هاست اشتراکی به همین صورت باشه
و یکی دیگه از دلایل اصلی انتخاب پورت یک گیگابیت این هست که اگر مثلاً از 100 یوزر یا هر تعداد چند نفر بدون اطلاع ما اسکریپت های مستقیم کننده لینک دانلود نصب کنند و از پورت سرور استفاده بش از حد داشته باشند با وجود پورت 1 گیگ دیگر کاربران با کمبود منابع مواجه نشوند
چون قبلاً این مورد را دیدم با سروری که پورت 100 داشته و دیگران با افت سرعت مواجه شدن
[QUOTE/]
اولا این اسکریپت ها باید روی هاست اشتراکی و حتی سرور مجازی نباید اجازه داده بشه ، یه ماژولی بود برای سی پنل میگردم اسمشو بهت میگم یه لایسنس میخری ماهیانه کلا هر نوع فعالیت غیر مجاز رو آنی ثبت ، ضبط و معلق میکنه که پایداری و کیفیت سرور دو چندان میشه
برای کولو و اجاره به شرط تملیک و یا اجاره اگر در کانادا خواستی میتونم کمکت کنماول به فکر همین افتادم
سرویس که قیمت گرفتم از انگلیس حدود 19 میلیون تومان هزینه داشت
اما همین سرور برای اجازه حدود ماهیانه یک میلیون و اندی بود که فعلاً تصمیم گرفتم اجازه کنم و پرداخت یک باره چنین هزینه ای مقدور نبود