نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: چند سوال و نظر در مورد سرورهای اختصاصی (( مصرف هاست اشتراکی ))

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : چند سوال و نظر در مورد سرورهای اختصاصی (( مصرف هاست اشتراکی ))

سلام
    ممنون برای راهنمایی ها
    1 - مسلما هارد sas بهتر از ساتا عمل میکنه ولی رید هارد ساس کمی هزینه بالایی داره ممکنه هزینه ها باعث بشه شما بیخیال این مدل هارد بشید بعد از sas میتونید از sata3 استفاده کنید هر دو نوع نام برده بسیار خوب هستند . در حال حاضر برای ارائه سرورمجازی عموم سرورهای ما از هارد sas با رید 10 داریم استفاده میکنیم که خیلی مثبت بوده
    این مورد را اطلاع نداشتم که هاردیسک های sas در حالت raid هزینه بالایی داره و هزینه دقیق را اگر میدونی ممنون میشم اعلام کنی
    اگر خیلی زیاد باشه از همون sata3 استفاده میکنیم
    2 - سی پی یو خیلی خوبی هست ولی خب dual e5620 هم کفایت میکنه برای هاستینگ
    5620 را روی هلند استفاده میکنم و بد نیست اما پردازنده های 4 هسته ای داره ولی این مدل 6 هسته ای هست , به همین دلیل این را انتخاب کردیم
    پس نظرت کلیت اینه که از 5620 استفاده کنیم ؟؟
    - نظر من در مورد اولویت لوکیشن ها :
    ** انگلیس
    ** هلند
    ** کانادا
    ** آلمان
    ** سوئیس
    تو این لیستت کانادا از سوئیس و آلمان بالاتر بود
    با دیتاسنترهای این کشور کار نکردم , از چه نظر این پیشنهاد را دادی ؟؟
    سخت افزاری که ارائه میکنن بهتر هست یا کیفیت پورتها بهتر هست یا مورد دیگه ای ؟؟
    شاید هم به خاطر انتخاب بهتر کاربرهاست ؟؟
    6 - رحمان جان یه هاستینگ معمولی در سطح پایین با 100 الی 150 یوزر معمولی پورت 10مگابیت هم کافیشه ، حالا با تعداد بالاتر میگیم پورت 100 حالا شما به تناسب سخت افزارت میخوای 1 بزاری کافیه ولی دیگه در مورد پورت 2 فکر کنم جو پورت ها گرفتت :دی شما 1/10 پورت یک گیگتو اگر هاستینگ اشتراکی دادی تونستی پر کنی بیا پیش عمو جایزه داری :دی جو گیر نشو هزینه الکی پرداخت نکن عزیزم
    چون ما در این مدت بیشتر روی بحث سرورهای مجازی کار کردیم , عملاً پورت یک گیگ دیگه به چشمم نمیاد و می خوام کم کم سروهای که برای مجازی ساز تهیه میکنم با دو عدد پورت یک گیگابیت تهیه کنم
    گفتم شاید روی بحث هاست اشتراکی به همین صورت باشه
    و یکی دیگه از دلایل اصلی انتخاب پورت یک گیگابیت این هست که اگر مثلاً از 100 یوزر یا هر تعداد چند نفر بدون اطلاع ما اسکریپت های مستقیم کننده لینک دانلود نصب کنند و از پورت سرور استفاده بش از حد داشته باشند با وجود پورت 1 گیگ دیگر کاربران با کمبود منابع مواجه نشوند
    چون قبلاً این مورد را دیدم با سروری که پورت 100 داشته و دیگران با افت سرعت مواجه شدن
    7 - به نظر من شما که داری هزینه میکنی ترجیحا سرور را کولو کنید خیلی از لحاظ هزینه به صرفه تر خواهد بود . بعد یک سوالی قرار هست چند سایت روی این سرور بیاری رحمان ؟ 800 تا اکانت بیاری میخواد ماکسیموم 100مگابیت پورت مصرف داشته باشید که تا یک ماه میشه 33ترابایت نهایتا !
    اول به فکر همین افتادم
    سرویس که قیمت گرفتم از انگلیس حدود 19 میلیون تومان هزینه داشت
    اما همین سرور برای اجازه حدود ماهیانه یک میلیون و اندی بود که فعلاً تصمیم گرفتم اجازه کنم و پرداخت یک باره چنین هزینه ای مقدور نبود

ممنون که نظر دادی و راهنمایی کردی , خوشحال میشم دیگر همکاران هم نظرات سازنده خودشون را ارائه کنند
    موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)