سلام
ممنون برای راهنمایی ها
این مورد را اطلاع نداشتم که هاردیسک های sas در حالت raid هزینه بالایی داره و هزینه دقیق را اگر میدونی ممنون میشم اعلام کنی1 - مسلما هارد sas بهتر از ساتا عمل میکنه ولی رید هارد ساس کمی هزینه بالایی داره ممکنه هزینه ها باعث بشه شما بیخیال این مدل هارد بشید بعد از sas میتونید از sata3 استفاده کنید هر دو نوع نام برده بسیار خوب هستند . در حال حاضر برای ارائه سرورمجازی عموم سرورهای ما از هارد sas با رید 10 داریم استفاده میکنیم که خیلی مثبت بوده
اگر خیلی زیاد باشه از همون sata3 استفاده میکنیم
5620 را روی هلند استفاده میکنم و بد نیست اما پردازنده های 4 هسته ای داره ولی این مدل 6 هسته ای هست , به همین دلیل این را انتخاب کردیم2 - سی پی یو خیلی خوبی هست ولی خب dual e5620 هم کفایت میکنه برای هاستینگ
پس نظرت کلیت اینه که از 5620 استفاده کنیم ؟؟
تو این لیستت کانادا از سوئیس و آلمان بالاتر بود- نظر من در مورد اولویت لوکیشن ها :
** انگلیس
** هلند
** کانادا
** آلمان
** سوئیس
با دیتاسنترهای این کشور کار نکردم , از چه نظر این پیشنهاد را دادی ؟؟
سخت افزاری که ارائه میکنن بهتر هست یا کیفیت پورتها بهتر هست یا مورد دیگه ای ؟؟
شاید هم به خاطر انتخاب بهتر کاربرهاست ؟؟
چون ما در این مدت بیشتر روی بحث سرورهای مجازی کار کردیم , عملاً پورت یک گیگ دیگه به چشمم نمیاد و می خوام کم کم سروهای که برای مجازی ساز تهیه میکنم با دو عدد پورت یک گیگابیت تهیه کنم6 - رحمان جان یه هاستینگ معمولی در سطح پایین با 100 الی 150 یوزر معمولی پورت 10مگابیت هم کافیشه ، حالا با تعداد بالاتر میگیم پورت 100 حالا شما به تناسب سخت افزارت میخوای 1 بزاری کافیه ولی دیگه در مورد پورت 2 فکر کنم جو پورت ها گرفتت :دی شما 1/10 پورت یک گیگتو اگر هاستینگ اشتراکی دادی تونستی پر کنی بیا پیش عمو جایزه داری :دی جو گیر نشو هزینه الکی پرداخت نکن عزیزم
گفتم شاید روی بحث هاست اشتراکی به همین صورت باشه
و یکی دیگه از دلایل اصلی انتخاب پورت یک گیگابیت این هست که اگر مثلاً از 100 یوزر یا هر تعداد چند نفر بدون اطلاع ما اسکریپت های مستقیم کننده لینک دانلود نصب کنند و از پورت سرور استفاده بش از حد داشته باشند با وجود پورت 1 گیگ دیگر کاربران با کمبود منابع مواجه نشوند
چون قبلاً این مورد را دیدم با سروری که پورت 100 داشته و دیگران با افت سرعت مواجه شدن
اول به فکر همین افتادم7 - به نظر من شما که داری هزینه میکنی ترجیحا سرور را کولو کنید خیلی از لحاظ هزینه به صرفه تر خواهد بود . بعد یک سوالی قرار هست چند سایت روی این سرور بیاری رحمان ؟ 800 تا اکانت بیاری میخواد ماکسیموم 100مگابیت پورت مصرف داشته باشید که تا یک ماه میشه 33ترابایت نهایتا !
سرویس که قیمت گرفتم از انگلیس حدود 19 میلیون تومان هزینه داشت
اما همین سرور برای اجازه حدود ماهیانه یک میلیون و اندی بود که فعلاً تصمیم گرفتم اجازه کنم و پرداخت یک باره چنین هزینه ای مقدور نبود
ممنون که نظر دادی و راهنمایی کردی , خوشحال میشم دیگر همکاران هم نظرات سازنده خودشون را ارائه کنند
موفق باشید