سلام
1 - مسلما هارد SAS بهتر از ساتا عمل میکنه ولی رید هارد ساس کمی هزینه بالایی داره ممکنه هزینه ها باعث بشه شما بیخیال این مدل هارد بشید بعد از SAS میتونید از SATA3 استفاده کنید هر دو نوع نام برده بسیار خوب هستند . در حال حاضر برای ارائه سرورمجازی عموم سرورهای ما از هارد SAS با رید 10 داریم استفاده میکنیم که خیلی مثبت بوده
2 - سی پی یو خیلی خوبی هست ولی خب Dual E5620 هم کفایت میکنه برای هاستینگ
3 - Dual X5645 با 32 گیگ رم و 48 گیگ رم من سازگاری بیشتری دیدم به نسبت 24 گیگ رم
4 - آورین ، خیلی خوف
5 - نظر من در مورد اولویت لوکیشن ها :
** انگلیس
** هلند
** کانادا
** آلمان
** سوئیس
6 - رحمان جان یه هاستینگ معمولی در سطح پایین با 100 الی 150 یوزر معمولی پورت 10مگابیت هم کافیشه ، حالا با تعداد بالاتر میگیم پورت 100 حالا شما به تناسب سخت افزارت میخوای 1 بزاری کافیه ولی دیگه در مورد پورت 2 فکر کنم جو پورت ها گرفتت :دی شما 1/10 پورت یک گیگتو اگر هاستینگ اشتراکی دادی تونستی پر کنی بیا پیش عمو جایزه داری :دی جو گیر نشو هزینه الکی پرداخت نکن عزیزم
7 - به نظر من شما که داری هزینه میکنی ترجیحا سرور را کولو کنید خیلی از لحاظ هزینه به صرفه تر خواهد بود . بعد یک سوالی قرار هست چند سایت روی این سرور بیاری رحمان ؟ 800 تا اکانت بیاری میخواد ماکسیموم 100مگابیت پورت مصرف داشته باشید که تا یک ماه میشه 33ترابایت نهایتا !